- Konu Sahibi elanaz_efe
-
bişey sorabilirmiyim.. ben adet olmustum ayın 12 sinde koyu katı kahverengisi siyahlı ,kırmızısılı bi akıntım oldu .. yani cok katıydı.. yaklaşık 2 gün sürdü.. dün aksamdan beri hiç akıntı hiç bişey yok... arkadasım üstüne görmüş olabilirsin hamilesindir belki diyo... bugün doktora gittim, randevu aldımda doktorunda acilde işi cıkmış yoktu.. geri döndük eşimle... sizce öyle olabilirmi?..
inss hayirlisi ile hamilesindir canim bende kizimda oyle olmustum siyah ve koyu kahve renginde geliyordu adetin son gunuymus gibi geldi bir kacgun sonra dr gittigimde 7 haftalik oldugunu ogrenmistim acemiligimdendi heralde kac gunum gecmisti onu bile bilmiyordum :)) guzel bir surpriz olmustu benim icin umarim seninde bebisin seninledir...
hayırlı olsun evladın canım inşallah benimde öyledir... doktor bana kahverengi akıntı falan gelirse gel demişti.. üstüne görürsün dedi... bende adet oldum ama 1.5 gün sürdü ve hemende kesildi.. koyu siyah kahverengisiydi işte... pzartesi doktora gitmeyi düşünüyorum... inşallah hayırlısıyla vardır canım ya...bende acemiyim işte :)) ögrenecez böyle böyle :)) tesekürederim sanada çok sagol...
hadi bakalim guzel haberler ver kiz :))) benim iki gunum gecti bakalim yagrinda gelmezse test yapacam,,insallah hayirli haberler veririz hepbirlikte :))yarın büyük gün adet olmm lazım göğüslerim çok ağrıyor şiştiler ve sol kasığım fena batıyor ama sivilce vs yok adet olcam gbi hssetmiorum bide güzelleştim normalde çirkinleşmem lazım benim :)
inşallah canım hepimiz güzel haberler veririz.. benim pek umudum yok ama...
yapmadım canım eşim test yaptırtmıyo.. üzülürüm diye... yarın doktora gidicez bakalım.. oda kesin yine klomen verecek...
dur bakalim yaa neden karamsar davraniyorsun inss bebisin geldi ne biliyorsun hadi guzel haberler ver sen bize ama bak eger yoksada uzulme herseyin hayirlisi gercekten once saglik rabbim sagligimizi bize bagislasin sonrada saglikli bebekler guzel bir hamilelik gecirmemizi nasip etsin inss..
hadi bakalim guzel haberler ver kiz :))) benim iki gunum gecti bakalim yagrinda gelmezse test yapacam,,insallah hayirli haberler veririz hepbirlikte :))
benim 2 günüm geçse hamileyim diye yedi düvele duyururum herhalde :)
sende yarın test yapda sevinelim canım ya :))
bekliyorum haberi tamam test yapınca yaz...
canimm bende senden haber bekliyorum dr dan gelince muhakkak yaz bana tmm...
tbk ederim hayatım sağ salim kucağına almanı dilerim çok sevindim ben kırmızı gördüm malesef öbr aya inş kısmetse belirtilerini yazar mısın rica etsem :)
tebrikler allah analı babalı büyütsün..
ya kızlar bişi sorcam bat 11 eylül daha yeni bitti yumurtlama zamanları ne zamandır ne zaman ovulasyon testi yapayım yardımcı olur musunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?