canimm bende senden haber bekliyorum dr dan gelince muhakkak yaz bana tmm...
gittim canım doktora anlattım durumu.. kan tahlili yapalım dedi.. yaptık ama sonuç çıkmadı yarın alıcam...senden ne haberler var test yaptınmı canım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canimm bende senden haber bekliyorum dr dan gelince muhakkak yaz bana tmm...
Kızlar merhaba
konu benimde ilgimi çektiğinden baştan sona okudum.. ben 2 yıllık evliyim eşim benden daha çok bebek istiyor...
Bir iki ay uğraştık sonrası hep hüsrandı... doktora gittim östorojen hormonun çok düşük bu şartlarda bebeğin olmaz dedi bi ilaç verdi bi ay kullandım...
şimdi ise 17.08.2012 de en son adetim olmuştu ve ben hala tekrar adet olmadım ki hep 3-4 gün erken olurdum...ama hamileliğinde hiçbir belirtisini yaşamıyorum... h.sonu doktora gitcem bakalım ömrümde hiç adetim gecikmezdi...
ben yazıları biraz okudukça şunu görüyorum aslında hepimiz kuruyoruz biraz.olmayan hamilelik belritileri bile yaratıyor olabiliriz.ben de böyleyim.sırtım ağrıdı,göğsüm şişti vs diye diye regli olucam kesin yine.
bat'ım yarın.
daha ilk aydan çok umutlu değilim ama belki?
gittim canım doktora anlattım durumu.. Kan tahlili yapalım dedi.. Yaptık ama sonuç çıkmadı yarın alıcam...senden ne haberler var test yaptınmı canım...
canım herseyın hayırlısı olsun dılerım hayırlı haberler verırsın tatlım.. Dun bende test yaptım yazma fırsatını bulamadım tahmınıme gore 5 haftalık hamıleyım anında kıpkırmızı cıft cızgı cıkınca dedımkı ben gecen aydanmı hamıle kaldım yoksa dedım :))) 7 haftalık oldugunda bıle kızıma bu kadar net cıkmamıstı ınss rabbım sızlerede nasıp etsın saglıklı sıhhatlı tez zamanda bebekler versın ınss canım...
ayın 23,24üne denk gelio sanırım canım ama daha ii bilenlere sor 20sinde başla teste bence o arada çatlaması gerek bol şans :)
merhaba bende beklemedeyim BAT 27 Eylül ama umudum yok ,geçen 2 ay boyunca rahatsızlandığım için kan testi yaptırmk zorunda kaldım hastanede ikiside olumsuzdu yine hayal kırıklığı yaşayıp kendi kendime kurmak istemiyorum
kızlar normalde yarın bat günüm. ama dün kahverengi lekelenmem oldu... gece rüyamda hamile olduğumu gördüm ve sabah kalkıp içimden birisi test yap dedi.. testimi yaptım çok aşırı derecede belli olmasada kırmızı ikinci çizgiyi gördüm. Şimdi lekelenmem yok dün neydi ki gelen bir bilgisi olan var mı?
Benim de bat 23 test yaptırdım ben de rahatsızlandığım için röntgene girmem gerekiyordu negatif çıktı. Yani bile bile bekliyorum. Yine de Allah'dan ümit kesilmez dimi??
selamlar herkesee...
cuma adet olmam gerekiyor.. inşş olmam tabikii...
benim gibi heyecanlı bekleyenler var mı..