- 29 Kasım 2014
- 34
- 16
- 13
Sonuç fotoda görüldüğü gibi aşırı negatifBAT'a en az 3-4 günüm var ve bu kez tarihini beklemek konusunda çok kararlıyken, 2 gün erken gösteren testlerden aldım. Galiba dayanamayıp yapacağım
Yaptinmi canim sonuc ne. Test bulsam bide ben yapacam ama alamadim daha
Hmm ilk defamı ovulasyon testi kullandım peki? Sıkıntı yapmıyorum ama bir an önce olsun istiyorum Rabbim gelecek aya nasip eder inşaAllah.Yok bebeğim ilaç kullanmadım.
Sadece yumurtlama günümü tespit etmek için test kullandım bence oda önemli diye düşünüyorum.
ama bide şu var kafayı boşalttım olursa olur olmazsa aşılama yaptiricam dedim eşimle konuştuk oda tamam dedi. ama gerek kalmadı çok şükür.
sıkıntı yapmaçok yüksek moralle başlayın :)
canm 12 gün geçmş Bi kan testi yaptrsan yaHanimlar ben de sizinle beklemeye geldim. Sogan kuru yaptim bu ay. Adetim 12 gun gecikti. Testler hep negatif, bi umit iste, yine de merak ediyo insan. Isin tuhaf tarafi bu ay cinsel iliski bat'a cok yakin gunlerde oldu. Yumurtlama gununde degil.
Bi kaç gün bnle Bi daha test yap cnm 12 gün az değil.başka Bi skıntı bile çıkabilir.canm 12 gün geçmş Bi kan testi yaptrsan yaYaptiramiyorum canim. Ingilteredeyim. Burda hic kolay degil. Emin olduktan cook sonra yapiyolar. Ultrason bile 9 ayda uc kere mi ne toplam. Tek carem beklemek.;(
ooohhhhh ellerine sağlık yap canım yap, bugüne kadar negatif çıkan testlere inat şimdi hergün test yap :)Kızlar öğlen dayanamadim bir daha test yaptım
Ben de bugün ucuz bir gebelik testi almak istedim, gittiğim eczanede en ucuzu 14 euroydu...canm 12 gün geçmş Bi kan testi yaptrsan ya
Yaptiramiyorum canim. Ingilteredeyim. Burda hic kolay degil. Emin olduktan cook sonra yapiyolar. Ultrason bile 9 ayda uc kere mi ne toplam. Tek carem beklemek.;(
Evet ya hollandada oyle. Okadar zorki hersey. Ben tuplerime baktircaktim 3 ay sonraya randevu veriyorlar. Diyelim olmuyo tup bebek icin 4 sene beklemem lazimmis. Sira vs varmis ufff
inş gebesndir canmBi kaç gün bnle Bi daha test yap cnm 12 gün az değil.başka Bi skıntı bile çıkabilir.
Bi kaç gün bnle Bi daha test yap cnm 12 gün az değil.başka Bi skıntı bile çıkabilir.Zaten pko var cnm. Ama adetlerim hep duzenliydi. Dedigin gibi biraz daha bekleyip, olmazsa dr a giderim diyorum. Sagolasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?