Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Sonuç fotoda görüldüğü gibi aşırı negatif
Umarım iyi haberlerini alırız buradan...

Eklentiler

• IMG_0467.webp
    244,3 KB · Görüntüleme: 123
Bence hala 5 Aralık'cılar için vakit var :)​
Bilmiyorum canim hic umidim kalmadi. Artik dusunmicem diyorum ama okmuyo. Inan psikolojigim allak bullak. Insanlarda sanki hissediyorlar, bebek varmi? Hala yokmu diye soran sorana

Hmm ilk defamı ovulasyon testi kullandım peki? Sıkıntı yapmıyorum ama bir an önce olsun istiyorum Rabbim gelecek aya nasip eder inşaAllah.

Hmm ilk defamı ovulasyon testi kullandım peki? Sıkıntı yapmıyorum ama bir an önce olsun istiyorum Rabbim gelecek aya nasip eder inşaAllah.​

Ilk defa kullandım canım 19 Kasım pozitif gördük.

Kızlar dosya yükleyemiyorum atcam testn resmini ama olmuyo

Hanimlar ben de sizinle beklemeye geldim. Sogan kuru yaptim bu ay. Adetim 12 gun gecikti. Testler hep negatif, bi umit iste, yine de merak ediyo insan. Isin tuhaf tarafi bu ay cinsel iliski bat'a cok yakin gunlerde oldu. Yumurtlama gununde degil.

Hanimlar ben de sizinle beklemeye geldim. Sogan kuru yaptim bu ay. Adetim 12 gun gecikti. Testler hep negatif, bi umit iste, yine de merak ediyo insan. Isin tuhaf tarafi bu ay cinsel iliski bat'a cok yakin gunlerde oldu. Yumurtlama gununde degil.
canm 12 gün geçmş Bi kan testi yaptrsan ya

Yaptiramiyorum canim. Ingilteredeyim. Burda hic kolay degil. Emin olduktan cook sonra yapiyolar. Ultrason bile 9 ayda uc kere mi ne toplam. Tek carem beklemek.;(

Yaptiramiyorum canim. Ingilteredeyim. Burda hic kolay degil. Emin olduktan cook sonra yapiyolar. Ultrason bile 9 ayda uc kere mi ne toplam. Tek carem beklemek.;(
Bi kaç gün bnle Bi daha test yap cnm 12 gün az değil.başka Bi skıntı bile çıkabilir.

Bi kaç gün bnle Bi daha test yap cnm 12 gün az değil.başka Bi skıntı bile çıkabilir.​
Zaten pko var cnm. Ama adetlerim hep duzenliydi. Dedigin gibi biraz daha bekleyip, olmazsa dr a giderim diyorum. Sagolasin

Bi kaç gün bnle Bi daha test yap cnm 12 gün az değil.başka Bi skıntı bile çıkabilir.
Bi kaç gün bnle Bi daha test yap cnm 12 gün az değil.başka Bi skıntı bile çıkabilir.​
Zaten pko var cnm. Ama adetlerim hep duzenliydi. Dedigin gibi biraz daha bekleyip, olmazsa dr a giderim diyorum. Sagolasin​

İyi aksamlar kizlar benim batim yarin bugun ovulasyon testi yaptim t c den daha koyu hemen beliriverdi sizce hamile olabilirmiyim yoksa yenimi yumurtlutorum

Arkadslar merhaba :) yeni uyeyim sizlere bi kac soru sormak istiyorum . bi yillik evliyim 3 aydir bebegimizin olmasini istiyoruz iki ay once baya umitlendik oldu diye ama nasipte yokmus 3 hafta once iliskiden hemen sknraki gun adet oldum doktorum 2 gun once kan testi yapalim dedi yarin yaptircam ben adet oldum diye gitmek istemiyorum ama esim bi ihtimal diyerek gitmemi istiyo ama baxi belirtilerim var size soylemek istiyorum

1. Vucudumun her yeri kasiniyo
  2. Bas donmelerim var
  3. Yorgunluk yataktan cikamama uyku
  4. Surekli usuyorum insanlar yanimda terliyo
Vucudumun heryerinde sislik ve sertlik var
Acaba hamilemiyim kizlar ?

Kac gunun gecti cnm

ooohhhhh ellerine sağlık yap canım yap, bugüne kadar negatif çıkan testlere inat şimdi hergün test yap :)​

yapıyorum vallah her sabah bide yetmiyor öğlen de yapıyorum :) doyamiyorum çizgiye ayol

Yaptiramiyorum canim. Ingilteredeyim. Burda hic kolay degil. Emin olduktan cook sonra yapiyolar. Ultrason bile 9 ayda uc kere mi ne toplam. Tek carem beklemek.;(​
Evet ya hollandada oyle. Okadar zorki hersey. Ben tuplerime baktircaktim 3 ay sonraya randevu veriyorlar. Diyelim olmuyo tup bebek icin 4 sene beklemem lazimmis. Sira vs varmis ufff

Ben de bugün ucuz bir gebelik testi almak istedim, gittiğim eczanede en ucuzu 14 euroydu...

inş gebesndir canm

Ben de bugün ucuz bir gebelik testi almak istedim, gittiğim eczanede en ucuzu 14 euroydu...​

Sen nerde kaliyorsun canim? Hollandada en ucuzu 6 euroydu. Action diye bir dukkan acildi. Oradada satiyorlar 1,50 euro icinde 2 tane var. Ilk baslarda guvenilir degildir dedim ama kullanan okadar cokki cok iyi diyorlar. Oyle ucuz bulunca habire test yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…