• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben de bugün ucuz bir gebelik testi almak istedim, gittiğim eczanede en ucuzu 14 euroydu...

Sen nerde kaliyorsun canim? Hollandada en ucuzu 6 euroydu. Action diye bir dukkan acildi. Oradada satiyorlar 1,50 euro icinde 2 tane var. Ilk baslarda guvenilir degildir dedim ama kullanan okadar cokki cok iyi diyorlar. Oyle ucuz bulunca habire test yapiyorum.
Belçika'dayım, çok yeniyim. Eczane dışında nereden alınır henüz keşfedemedim. Ama kan testi ve diğer sağlık hizmetleri konusunda endişeliyim. Türkiye'de Florance Nightingale gibi prestijli bir hastanede bile SGK sayesinde 60 tl ye muayne olabiliyordum.
Özel hekimler çok pahalı mı Hollanda'da? Hiç denediniz mi?

Kizlaaaarrr yarin adet gunum yine dayanamadim test yaptim silik gibi bir bakar misiniz?:rolleyes:
IMG_20141201_185737.webp

Moralini bozma sakin benim de cikmamisti 28 inde yapmistim bugun silik cikti batim yarin canim :)
İnşallah canım ya inşallah adet belırtısıne benzer belrıtılerın varmı gecen arkadasım adet olcak gıbı belırtılerı agrıları oldu ama gebeymıs o yuzden sana da sormak ıstedım

İnşallah canım ya inşallah adet belırtısıne benzer belrıtılerın varmı gecen arkadasım adet olcak gıbı belırtılerı agrıları oldu ama gebeymıs o yuzden sana da sormak ıstedım
Evet benziyor ama gelip geciyor agri sizi anlik oluyor hatta sanki olacakmisim gibi geliyor suan bile :)

Bende aranıza yeni katıldim. Geçen ay ilk denememız negatif oldu idrar yolu enfeksiyonum dan dolayi. Bakalım bu ay nasip adet donemim yeni bitti başladık çalışmalara üç gün önce . Burayı iki aydır takip ediyorum hamileyim yazanlari gözlerim dolu dolu okuyorum allah gönlünüze göre verir ınsallaahh ..

Canim bu teste guvenme hic baska bir markayla dene ya da kan testi yaptir insallah hamilesindir
bnde bu testtii kullanıyorum.bugun reglymn 3 günü kanamam var ama silik çizgi gösterip aynı şekilde.neden güvenme dedin ki?açıklarsan bnde oğrenmş olurm

Back