çok sevindim yazacaktım çok sevmem yazmşKızlar öğlen dayanamadim bir daha test yaptım
18 inde doktora gitmiştim canım rahim duvarnda kalınlaşma var demişti dış gebelk yok herley yolunda demşti ultrasonla bakıp ama.bnde rahim kalınlaşmasını adete yormuştum işte bilmiyorum yaa.hamile olsam çizgi koyulaşırdı diyorum ama.çok kotu Bi durum canm inan@tkglcn Canım yarın mutlaka bir doktora git. Hem pozitif durum hem kahve akıntı ve kanama eşlik ediyorsa dış gebelik riski olabiliyor. Umarım öyle bir durum yoktur. Korkuttun beni şuan
o zaman hiç belli olmaz hamile de olabilirsin :)18 inde doktora gitmiştim canım rahim duvarnda kalınlaşma var demişti dış gebelk yok herley yolunda demşti ultrasonla bakıp ama.bnde rahim kalınlaşmasını adete yormuştum işte bilmiyorum yaa.hamile olsam çizgi koyulaşırdı diyorum ama.çok kotu Bi durum canm inan
Rabbim yardımcımız olsun kızlar ne diyim.gebe olmasam üzülmem adet gördüm ya ümidimi zaten kaybettim.rabbim Bi rahatsızlık vermesin inşallah.Kız
çok sevindim yazacaktım çok sevmem yazmş
olsun bebeğim bu arada gebelik olabilir belki geç döllenme oldu oyüzden açık çıkıyor çizgi
Belki testin hassasiyetiyle ilgi bir tutarsızlıktan koyulaşmamıştır. Burada okuduğumuz, silik de olsa çizgilerin genelde gebelikle sonuçlandığı... Umarım öylesindir.18 inde doktora gitmiştim canım rahim duvarnda kalınlaşma var demişti dış gebelk yok herley yolunda demşti ultrasonla bakıp ama.bnde rahim kalınlaşmasını adete yormuştum işte bilmiyorum yaa.hamile olsam çizgi koyulaşırdı diyorum ama.çok kotu Bi durum canm inan
inşallah hayatım bi hastalık olmasın da gebe olmasam da zaten hazrdım bu duruma malum kanamadan oturuBelki testin hassasiyetiyle ilgi bir tutarsızlıktan koyulaşmamıştır. Burada okuduğumuz, silik de olsa çizgilerin genelde gebelikle sonuçlandığı... Umarım öylesindir.
Ablam ilk aylarda hamile kalamadığı için ve adet öncesi koyu renkli kanama yaşadığı için telaşla doktora gitti. Doktor yumurtalıkların yaşlı, gebelik zor dedi. Kanaması için de regl dönemindesin dedi. Ablam 39 yaşındaydı o zaman. Peşinden de regl oluyor zaten. Gene hamile olmadığını düşünüp saçını boyattırdı o dönem. Buradan okuduklarıma dayanarak test yapmasını önermiştim. Meğer zaten ablam 6 haftalık hamileymiş, 11 aylık çok tatlı kızı var şimdi :)Testi yapmasaydım keşke yaptığımdan beri ağlıyorumeve geçbce resmini çekip atcam
ben diyorum ki şu kanama bitsin.sonra normal gebelik testi alayım yapayım eğer yine çizgi verirse o zmn doktoruma başvurayım.belki diyorum dollenmedi düşük yapıyorum vücuttaki hcg hemen düşmüyor ya kanamadan sonra emin olurum tek çizgi çıkarsa sorun yok çift çıkarsa inşallah doktora gideyimAblam ilk aylarda hamile kalamadığı için ve adet öncesi koyu renkli kanama yaşadığı için telaşla doktora gitti. Doktor yumurtalıkların yaşlı, gebelik zor dedi. Kanaması için de regl dönemindesin dedi. Ablam 39 yaşındaydı o zaman. Peşinden de regl oluyor zaten. Gene hamile olmadığını düşünüp saçını boyattırdı o dönem. Buradan okuduklarıma dayanarak test yapmasını önermiştim. Meğer zaten ablam 6 haftalık hamileymiş, 11 aylık çok tatlı kızı var şimdi :)
Her kadının fizyolojisi farklı oluyor, bazen sıradışı bir durum varsa doktorların gözünden de kaçabiliyor. Peşini bırakmamak lazım. Özellikle de elinde pozitif bir sonuç varken...
canım panik yapma önce üzme kendini bikaç gün bekle bakalım. bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum valla batım ayın 3ünde ama 2 gün önce kahve pelte geldi o kadar daha da bişey yok. içimden çok yapmak geliyo ama hayal kırıklığıda var işte poffben diyorum ki şu kanama bitsin.sonra normal gebelik testi alayım yapayım eğer yine çizgi verirse o zmn doktoruma başvurayım.belki diyorum dollenmedi düşük yapıyorum vücuttaki hcg hemen düşmüyor ya kanamadan sonra emin olurum tek çizgi çıkarsa sorun yok çift çıkarsa inşallah doktora gideyim
işte o hayal kırıklığı insanı perişan ediyor.ben tamam bu ayda hüsran kanamam oldu derken başıma gelene bak.her ay aynı şey ama adetten sonra çıkmıyodu çizgi.ya gebeyim yada benim vücut kafasına göre gebelik hormonu salgılıyorcanım panik yapma önce üzme kendini bikaç gün bekle bakalım. bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum valla batım ayın 3ünde ama 2 gün önce kahve pelte geldi o kadar daha da bişey yok. içimden çok yapmak geliyo ama hayal kırıklığıda var işte poff
Bence doğru bir karar. Batım 5 ama dayanamayıp yaptım şimdi. Bugün kahverengi leke geldi diye ümitlenmiştim, stresli bir aydı, galiba erken adet oluyorumcanım panik yapma önce üzme kendini bikaç gün bekle bakalım. bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum valla batım ayın 3ünde ama 2 gün önce kahve pelte geldi o kadar daha da bişey yok. içimden çok yapmak geliyo ama hayal kırıklığıda var işte poff
hadi inşallah canım bnm dualarımdasın :)Kan verdim 9 da çıkacak kızlar inşallah değer güzel çıkar :)
:)hadi inşallah canım bnm dualarımdasın :)
Allah razı olsun Birtanem sende öğle :) hadi sende hamis olursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?