Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım benim çizgin maşallah çok belirgin.çok sevmem cnm ya hadi inşallah.hergun Bi tane yapardın artık

Yaparim canım kan da veremiyorum suan degerimi merak ediyorum çok

@tkglcn Canım yarın mutlaka bir doktora git. Hem pozitif durum hem kahve akıntı ve kanama eşlik ediyorsa dış gebelik riski olabiliyor. Umarım öyle bir durum yoktur. Korkuttun beni şuan

@tkglcn Canım yarın mutlaka bir doktora git. Hem pozitif durum hem kahve akıntı ve kanama eşlik ediyorsa dış gebelik riski olabiliyor. Umarım öyle bir durum yoktur. Korkuttun beni şuan
18 inde doktora gitmiştim canım rahim duvarnda kalınlaşma var demişti dış gebelk yok herley yolunda demşti ultrasonla bakıp ama.bnde rahim kalınlaşmasını adete yormuştum işte bilmiyorum yaa.hamile olsam çizgi koyulaşırdı diyorum ama.çok kotu Bi durum canm inan

o zaman hiç belli olmaz hamile de olabilirsin :)

Kız
çok sevindim yazacaktım çok sevmem yazmş

olsun bebeğim bu arada gebelik olabilir belki geç döllenme oldu oyüzden açık çıkıyor çizgi

Kız
çok sevindim yazacaktım çok sevmem yazmş

olsun bebeğim bu arada gebelik olabilir belki geç döllenme oldu oyüzden açık çıkıyor çizgi
Rabbim yardımcımız olsun kızlar ne diyim.gebe olmasam üzülmem adet gördüm ya ümidimi zaten kaybettim.rabbim Bi rahatsızlık vermesin inşallah.

Belki testin hassasiyetiyle ilgi bir tutarsızlıktan koyulaşmamıştır. Burada okuduğumuz, silik de olsa çizgilerin genelde gebelikle sonuçlandığı... Umarım öylesindir.

Testi yapmasaydım keşke yaptığımdan beri ağlıyorum eve geçbce resmini çekip atcam

Belki testin hassasiyetiyle ilgi bir tutarsızlıktan koyulaşmamıştır. Burada okuduğumuz, silik de olsa çizgilerin genelde gebelikle sonuçlandığı... Umarım öylesindir.
inşallah hayatım bi hastalık olmasın da gebe olmasam da zaten hazrdım bu duruma malum kanamadan oturu

Testi yapmasaydım keşke yaptığımdan beri ağlıyorum eve geçbce resmini çekip atcam
Ablam ilk aylarda hamile kalamadığı için ve adet öncesi koyu renkli kanama yaşadığı için telaşla doktora gitti. Doktor yumurtalıkların yaşlı, gebelik zor dedi. Kanaması için de regl dönemindesin dedi. Ablam 39 yaşındaydı o zaman. Peşinden de regl oluyor zaten. Gene hamile olmadığını düşünüp saçını boyattırdı o dönem. Buradan okuduklarıma dayanarak test yapmasını önermiştim. Meğer zaten ablam 6 haftalık hamileymiş, 11 aylık çok tatlı kızı var şimdi :)

Her kadının fizyolojisi farklı oluyor, bazen sıradışı bir durum varsa doktorların gözünden de kaçabiliyor. Peşini bırakmamak lazım. Özellikle de elinde pozitif bir sonuç varken...

ben diyorum ki şu kanama bitsin.sonra normal gebelik testi alayım yapayım eğer yine çizgi verirse o zmn doktoruma başvurayım.belki diyorum dollenmedi düşük yapıyorum vücuttaki hcg hemen düşmüyor ya kanamadan sonra emin olurum tek çizgi çıkarsa sorun yok çift çıkarsa inşallah doktora gideyim

canım panik yapma önce üzme kendini bikaç gün bekle bakalım. bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum valla batım ayın 3ünde ama 2 gün önce kahve pelte geldi o kadar daha da bişey yok. içimden çok yapmak geliyo ama hayal kırıklığıda var işte poff

işte o hayal kırıklığı insanı perişan ediyor.ben tamam bu ayda hüsran kanamam oldu derken başıma gelene bak.her ay aynı şey ama adetten sonra çıkmıyodu çizgi.ya gebeyim yada benim vücut kafasına göre gebelik hormonu salgılıyor

BAT'a en az 3-4 günüm var ve bu kez tarihini beklemek konusunda çok kararlıyken, 2 gün erken gösteren testlerden aldım. Galiba dayanamayıp yapacağım

Yaptinmi canim sonuc ne. Test bulsam bide ben yapacam ama alamadim daha

Bence doğru bir karar. Batım 5 ama dayanamayıp yaptım şimdi. Bugün kahverengi leke geldi diye ümitlenmiştim, stresli bir aydı, galiba erken adet oluyorum

hadi inşallah canım bnm dualarımdasın :)

Allah razı olsun Birtanem sende öğle :) hadi sende hamis olursun insallah​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…