Eşim çok anlayışlı o öyle olmasa çok üzülürümBen 4 buçuk yıldır evliyim. Ama son zamanlarda bebek düşünmeye başladım. Çok şükür etrafımda senin eltin gibi görgüsüz insanlar olmadığı için pek stres yaşamıyorum. Her ne kadar bu duyguyu yaşamayı çok arzu etsemde, ben bütün çocukları çok seviyorum. Ablam gibi sevdiğim komşumun çocuğunu, kendi çocuğum gibi seviyorum ve ilgileniyorum. Sokaktakini seviyorum, kardeşiminki için planlar yapıyorum. Kan bağı olmadan da mutluluğuyla mutlu olduğum çocuklar mevcut.
Ama etrafında, ailende baskı yaşıyorsan, üzülürüm senin adına. Sen iyi ve moralli olmazsan kendine zarar verirsin, bu da hayatını daha da zorlaştırır.İnşallah eşin anlayışlı biridir ve inşallah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar kısmet olur.
canım resim koysana görelim. regl ken nasıl çizgi çıktı anlamadım..Kizlar adetimin 3 gunu erken regly oldum ya iskillendim test yaptim silik cok acik bi cizgi vqr.ne bu simdi bana yardimci olun
alla alla kanama varken çizgi çıkarmı bilmiyorum ki belki üstüne görme denilen bir olay varya öyle olmuştur..Cnm ben bu ay erken regly oldum.2 snde olmam gerekiyordu.kahverengi yoğun akıntıyla başladı kanamaya cevirdi.bnde normalde düzenli olduğu için işkillendim test yaptım akıntımn başladığı günde yaptm yine çizgi vardı.bugunde yaptm aynı.şmdi evde değilim eve geçer geçmez atarım resim.neden olabilir.
Eger cift cizgi cikiyorsa muhtemelen hamilesindir. Implantasyon yani yerlesme kanamasi bazi kadinlarda cok yogun gelebiliyormus. Adet kanamasiyla karistiriliyormus bu.Cnm ben bu ay erken regly oldum.2 snde olmam gerekiyordu.kahverengi yoğun akıntıyla başladı kanamaya cevirdi.bnde normalde düzenli olduğu için işkillendim test yaptım akıntımn başladığı günde yaptm yine çizgi vardı.bugunde yaptm aynı.şmdi evde değilim eve geçer geçmez atarım resim.neden olabilir.
hemen bi test yaptırr bence cnm.. hamilelik belirtileri gibi. ama ilişkiden sonraki gün adet olmussun erken gibi bence ama test yaptırmayı unutma cnm bizede söylersinn:)Arkadslar merhaba :) yeni uyeyimsizlere bi kac soru sormak istiyorum . bi yillik evliyim 3 aydir bebegimizin olmasini istiyoruz iki ay once baya umitlendik oldu diye ama nasipte yokmus 3 hafta once iliskiden hemen sknraki gun adet oldum doktorum 2 gun once kan testi yapalim dedi yarin yaptircam ben adet oldum diye gitmek istemiyorum ama esim bi ihtimal diyerek gitmemi istiyo ama baxi belirtilerim var size soylemek istiyorum
Vucudumun heryerinde sislik ve sertlik var
- Vucudumun her yeri kasiniyo
- Bas donmelerim var
- Yorgunluk yataktan cikamama uyku
- Surekli usuyorum insanlar yanimda terliyo
Acaba hamilemiyim kizlar ?
haha insanın gördükçe göresi geliyo dimiKızlar öğlen dayanamadim bir daha test yaptım
valla ağlıyorum her ay aynı ümit.bu kez ümidimi kaybettim adette olunca.kanamam iki gün yoğundu bugün çok az.halbu ki ben normalde 5 gün yoğun kanama yaşarım.bi yandan da adetin ilk günü yani 3 gün önce test yaptım yine silikti çizgi üstüne görme olsa bu çizginn koyulaşmış olması gerekmez miydi bugün?Eger cift cizgi cikiyorsa muhtemelen hamilesindir. Implantasyon yani yerlesme kanamasi bazi kadinlarda cok yogun gelebiliyormus. Adet kanamasiyla karistiriliyormus bu.
Diger taraftan dollenme olduktan hemen sonra dusuk yapmis da olabilirsin. kanaman o yuzden olabilir. En dogru sonuc kan tahliliyle belli olur.
canım benim çizgin maşallah çok belirgin.çok sevmem cnm ya hadi inşallah.hergun Bi tane yapardın artıkKızlar öğlen dayanamadim bir daha test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?