evet çok güzel adetin kaçıncı günü
allah tamamını erdirsin inşallah yerleşir ve hiç vazgeçmez darısı bize
catlama ağrısını bende yaşadım ovulasyon test pozitif verdiği gün.bişey soracam sana canım ya şimdi ben 18 kasım adet tarihim 25 26 günde bir oluyor nette hesaopladım yumutrtlama tarihim cumartesi pazar değerlendirdik ama sabah kasık ağrısı ile uyandım acaba bumu yumurtlama ozamanda ince bir ağrı varrdı oyüzden çalışmıştık şimdide daha fazla canım ya ne yapmam lazım
yani çatlama bugünde olabilir mi ama nette cumartesi idi biz pazarıd DEĞERLENDİRDİK yanlışmı acaba neyse bu akşam da yapalım ama her gümn ilşki sperm kalitesini düşürüyor
canım biz yumurtlama gününe kadar hep her akşam yaşadık.
sonra test hafif koyulasti eşime dedim. 1 gün bekleyelim bekledik ertesi gün pozitif çıktı ve gene her akşam ilişki ve hamileyim.
sen öğle düşünme bence stres yapma ben takmadim çok şükür oldu
Canım bu ay farklı olarak bişey yaptın mı peki? ekstra ilaç filan?
Kızlar sanırım hamileyim ben
cizgim koyulasiyor yaşasın bir lh bide gebelik testi yaptım buyrun
Çok heyecanlıyım sizce hamilemiyim adet günüm yarın ..iki test yaptım önceki günlerde var yok arası idi şimdi bu kadar.Çok belli olu yo
Sağol şekerim allah razı olsun bende bu sabah ve dün sabah bulantı yaşadım :)kızlar ikinizide tebrik ederim çok sevindim darısı bizlerin başına inşş.. benimde bata 2 gün kaldı önceki gün çok az kahve rengi akıntı geldi hastalanıyorum dedim ama hala gelen giden yok 2 gün oldu bu ay farklı hissediuorum kendimi mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum ara ara. bugün yetişebilirsem eczaneden test alıcam iş çıkış saatimde kapalı olunca alamıyorum
herkese iyi haftalar inş güzel haberler alacağımız bir hafta olur. hastalansakta üzülmeyelim bu herşeyin normal olduğunu gösteriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?