Visneli turtam bebegin hayırlı olsun cok sevindim Allah'ım bizede nasib eder insallah :)Çok sağol canım benim darısı siz isteyenlerin başına en kisa zamanda
Sağol Birtanem evet değişebilir geç döllenme olasılığı var.visneli turtam gozun aydin.allah tamamina erdirsin.benim bat 4 aralik bugun test yaptim negatif ins.degisir hamislerin duasi kabul olurmus bana dua et kendinize iyi bakin
Visneli turtam bebegin hayırlı olsun cok sevindim Allah'ım bizede nasib eder insallah :)
Benimde bugun adet olmam gerekiyodu dun gece baya bel agrısı sancım oldu adetim basladı sanmıstım sadece cok az kahverengi leke gelmis gece hamile olabiryim sence :)
Çok heyecanlıyım sizce hamilemiyim adet günüm yarın ..iki test yaptım önceki günlerde var yok arası idi şimdi bu kadar.Çok belli olu yo
Çok teşekkür ederim cnm.bnm inşallah öyledir inanamiyorum ..:)yarın kan testine gideceğimHayırlı olsun bebeğim :) evet var çizgi baya çıkmış çünkü
2 aralık doğum günüm 5 aralık adet olmam lazım ama bilmiyorum hamile kalabilecek mym bu ay
Billmiyorum canım dün akşam yaptım ama bir şey çıkmadı test yaptımBenimde 5 Aralık. Umarım hamileyizdir. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
Billmiyorum canım dün akşam yaptım ama bir şey çıkmadı test yaptım
bilmiiyorum canım akrabalar sormaya başladı eltimin bir kızı var bana baka baka koca kızı çocuk gibi seviyor gören de 5 yıldır çocuğum olmuyor zaten bir yılı yeni doldurdukama iiyice stres oldumBenim de negatif çıktı. Fakat bir çok kişi adet gününde öğrenebilmiş. O yüzden test negatif olsa bile hala pozitif düşünebiliriz :)
2 aralık doğum günüm 5 aralık adet olmam lazım ama bilmiyorum hamile kalabilecek mym bu ay
Benimde 5 Aralık. Umarım hamileyizdir. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
bilmiiyorum canım akrabalar sormaya başladı eltimin bir kızı var bana baka baka koca kızı çocuk gibi seviyor gören de 5 yıldır çocuğum olmuyor zaten bir yılı yeni doldurdukama iiyice stres oldumdoktora giittim ayın onbeşinde sonuçları öğreneceğim senin ne kadar oldu canım evleneli ne kadardır bebek istiyorsun
Benimde 5 aralik ama hiiiiiiic umidim yok...Insallaah sizinki,er positifdir kizlar.
Benimkide 5 aralik kizlar sizin en son adet tarihiniz ve yumurtlama gunleriniz hangi gundu
SAT : 7 Kasım
Yumurtlama: 21 Kasım
Canım bende bilmiyorum inan ki. Erkenden belli oldu.senin gününe 2 gün kala idrarda nasıl belli oldu cnm yaa erken degilmiydi hemen belli olmuıs seninkii
Canım hayırlı olsun bibraz geç oldu kusura bakma Marquesa ( Eda ) söylemiştir banlandim bir süre :)
çok ama çok sevindim Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?