• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar git gide koyulasiyor çok ama çok mutluyum ♡

Eklentiler

• 20141201_084942.webp
    20141201_084942.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 301
bişey soracam sana canım ya şimdi ben 18 kasım adet tarihim 25 26 günde bir oluyor nette hesaopladım yumutrtlama tarihim cumartesi pazar değerlendirdik ama sabah kasık ağrısı ile uyandım acaba bumu yumurtlama ozamanda ince bir ağrı varrdı oyüzden çalışmıştık şimdide daha fazla canım ya ne yapmam lazım

bişey soracam sana canım ya şimdi ben 18 kasım adet tarihim 25 26 günde bir oluyor nette hesaopladım yumutrtlama tarihim cumartesi pazar değerlendirdik ama sabah kasık ağrısı ile uyandım acaba bumu yumurtlama ozamanda ince bir ağrı varrdı oyüzden çalışmıştık şimdide daha fazla canım ya ne yapmam lazım
catlama ağrısını bende yaşadım ovulasyon test pozitif verdiği gün.
sen bu aksamda değerlendir canım işi şansa bırakma ;) hadi bakalım inşallah bebis olur :)

yani çatlama bugünde olabilir mi ama nette cumartesi idi biz pazarıd DEĞERLENDİRDİK yanlışmı acaba neyse bu akşam da yapalım ama her gümn ilşki sperm kalitesini düşürüyor

yani çatlama bugünde olabilir mi ama nette cumartesi idi biz pazarıd DEĞERLENDİRDİK yanlışmı acaba neyse bu akşam da yapalım ama her gümn ilşki sperm kalitesini düşürüyor

canım biz yumurtlama gününe kadar hep her akşam yaşadık.
sonra test hafif koyulasti eşime dedim. 1 gün bekleyelim bekledik ertesi gün pozitif çıktı ve gene her akşam ilişki ve hamileyim.
sen öğle düşünme bence stres yapma ben takmadim çok şükür oldu

canım biz yumurtlama gününe kadar hep her akşam yaşadık.
sonra test hafif koyulasti eşime dedim. 1 gün bekleyelim bekledik ertesi gün pozitif çıktı ve gene her akşam ilişki ve hamileyim.
sen öğle düşünme bence stres yapma ben takmadim çok şükür oldu

Canım bu ay farklı olarak bişey yaptın mı peki? ekstra ilaç filan?

Yok bebeğim ilaç kullanmadım.
Sadece yumurtlama günümü tespit etmek için test kullandım bence oda önemli diye düşünüyorum.
ama bide şu var kafayı boşalttım olursa olur olmazsa aşılama yaptiricam dedim eşimle konuştuk oda tamam dedi. ama gerek kalmadı çok şükür.
sıkıntı yapmaçok yüksek moralle başlayın :)
Canım bu ay farklı olarak bişey yaptın mı peki? ekstra ilaç filan?

Kızlar sanırım hamileyim ben :oops:
cizgim koyulasiyor yaşasın bir lh bide gebelik testi yaptım buyrun

Çok heyecanlıyım sizce hamilemiyim adet günüm yarın ..iki test yaptım önceki günlerde var yok arası idi şimdi bu kadar.Çok belli olu yo

kızlar ikinizide tebrik ederim çok sevindim darısı bizlerin başına inşş.. benimde bata 2 gün kaldı önceki gün çok az kahve rengi akıntı geldi hastalanıyorum dedim ama hala gelen giden yok 2 gün oldu bu ay farklı hissediuorum kendimi mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum ara ara. bugün yetişebilirsem eczaneden test alıcam iş çıkış saatimde kapalı olunca alamıyorum :(
herkese iyi haftalar inş güzel haberler alacağımız bir hafta olur. hastalansakta üzülmeyelim bu herşeyin normal olduğunu gösteriyo.

kızlar ikinizide tebrik ederim çok sevindim darısı bizlerin başına inşş.. benimde bata 2 gün kaldı önceki gün çok az kahve rengi akıntı geldi hastalanıyorum dedim ama hala gelen giden yok 2 gün oldu bu ay farklı hissediuorum kendimi mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum ara ara. bugün yetişebilirsem eczaneden test alıcam iş çıkış saatimde kapalı olunca alamıyorum :KK43:
herkese iyi haftalar inş güzel haberler alacağımız bir hafta olur. hastalansakta üzülmeyelim bu herşeyin normal olduğunu gösteriyo.
Sağol şekerim allah razı olsun bende bu sabah ve dün sabah bulantı yaşadım :)
inşallah güzel haberlerle yazarsın bize :)

Doktora göründ um daha adet günüm Bugün ya çok yeni bebek ultrason da tek belirti rahim genişliyor muş :)Kan sonuç öğleden sonr a çıkacak yirmi gün sonra tekrar gel dedi kalp atıs duyacağız inşallah Allahın izni ile :)

Doktora göründ um daha adet günüm Bugün ya çok yeni bebek ultrason da tek belirti rahim genişliyor muş :)Kan sonuç öğleden sonr a çıkacak yirmi gün sonra tekrar gel dedi kalp atıs duyacağız inşallah Allahın izni ile :)​

Çok sevindim canım hadi değerinde yüksek çıkar inşallah.
bende çarşamba gözükürum belki yada kan veririm yaz ama merakta birakma ;)

Doktora göründ um daha adet günüm Bugün ya çok yeni bebek ultrason da tek belirti rahim genişliyor muş :)Kan sonuç öğleden sonr a çıkacak yirmi gün sonra tekrar gel dedi kalp atıs duyacağız inşallah Allahın izni ile :)​

Çok sevindim canım hadi değerinde yüksek çıkar inşallah.
bende çarşamba gözükürum belki yada kan veririm yaz ama merakta birakma :KK66:
Tamam canım inşallah ya çok korkuyorum yani inşallah tutunur cok telasliyim ya düşük olursa falan diye daha bu ilk gebeligum

Çok sevindim canım hadi değerinde yüksek çıkar inşallah.​
bende çarşamba gözükürum belki yada kan veririm yaz ama merakta birakma :KK66:
Tamam canım inşallah ya çok korkuyorum yani inşallah tutunur cok telasliyim ya düşük olursa falan diye daha bu ilk gebeligum

Benimde ilk gebeligim olucak bende endiseliyim çok ama stres yapmayalim sakin olmamız lazım :)

Back