- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
Sağol Birtanem erken belli etti kendini :)
belki geç döllenme dir üzülme lütfen
Kac günlük gecikme vardi merak ettm
hayırli olsun Allah kucağına almayı nasip etsin. İnşallah vişneli turtayla guzel bi hamilelik süreci gecirirsiniz . Çok sevindim sizin adınıza, rabbim inşallah bize de yaşatsın annelik duygusunu :)Canım hayırlı olsun çok sevindim testin çok belirgin
Allah'ım ikimize aynı Ay nasip etti canım Hakkımızda hayırlısı olsun
Tüm bekleyen Arkadaşlara da bu güzel Duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah
Selam arkadaşlar, BAT 5 Aralık. Sabırsızlıktan geçen hafta çok sayıda test yaptım. Artık günümü beklemeye karar verdim. Özel bir belirti yaşamıyorum ama umut işte...
İyi haberlerinizi aldıkça da çok mutlu oluyorum, hepimiz bu duyguyu istediğimiz sayıda yaşarız umarım :)
Canım kan testi yaptırdın mıCanim inşallah hamilelik vardır
Istersen herkezin mutlu haberi almasını çok istiyorum ve diliyorum daha varmış az sabır.
ben 6 gün kala yaptım negatif inanamadım 4 gün kala yaptım silik :)
Canım kan testi yaptırdın mı
takvimin de çok yakışmış
Anladım canım çok geçmiş olsun bende yarın tekrar baktıracam k kanıma Yükseliş var mı diyeAbla eşimin dedesi rahatsizlandi koydeyim ben çarşamba yaptiricam yüksek ihtimal.
Çok ama çok teşekkür ederim sanada öğle sen 1 hafta büyük oluyorsun bizden
Anladım canım çok geçmiş olsun bende yarın tekrar baktıracam k kanıma Yükseliş var mı diye
Benim değerim 443 çıkmıştı canım
kendine dikkat et üzüleceğim ortamlarda bulunmamaya çalış canım
Kızlar sanırım hamileyim ben
cizgim koyulasiyor yaşasın bir lh bide gebelik testi yaptım buyrun
Canim inşallah hamilelik vardır
Istersen herkezin mutlu haberi almasını çok istiyorum ve diliyorum daha varmış az sabır.
ben 6 gün kala yaptım negatif inanamadım 4 gün kala yaptım silik :)
Gördüm mesajlarını, bana çok moral oldular :)
Gözün aydin canim, hayirlisiyla kucagina da alirsin insallah
visneli turtam gozun aydin.allah tamamina erdirsin.benim bat 4 aralik bugun test yaptim negatif ins.degisir hamislerin duasi kabul olurmus bana dua et kendinize iyi bakinÇok sağol canım benim darısı siz isteyenlerin başına en kisa zamanda
Insallah hamilesindir canim. Sen zaman yapacaksin test??
Ùzulme canim hersey kismet bende 2 gùn sonra hastalanicam simdiden karnim belim agriyo malesef gene yok birseyMaalesef adet oldum canım:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?