Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canim hic üzülme. InsAllah bir dahaki ay hamile kalirsin.hem o zamana kadar da vucudunu hazirla guzem besin vevitamunlerlebu da bir firsat.

hayırli olsun Allah kucağına almayı nasip etsin. İnşallah vişneli turtayla guzel bi hamilelik süreci gecirirsiniz . Çok sevindim sizin adınıza, rabbim inşallah bize de yaşatsın annelik duygusunu :)

Selam arkadaşlar, BAT 5 Aralık. Sabırsızlıktan geçen hafta çok sayıda test yaptım. Artık günümü beklemeye karar verdim. Özel bir belirti yaşamıyorum ama umut işte...
İyi haberlerinizi aldıkça da çok mutlu oluyorum, hepimiz bu duyguyu istediğimiz sayıda yaşarız umarım :)

Canim inşallah hamilelik vardır
Istersen herkezin mutlu haberi almasını çok istiyorum ve diliyorum daha varmış az sabır.
ben 6 gün kala yaptım negatif inanamadım 4 gün kala yaptım silik :)

Abla eşimin dedesi rahatsizlandi koydeyim ben çarşamba yaptiricam yüksek ihtimal.
Çok ama çok teşekkür ederim sanada öğle sen 1 hafta büyük oluyorsun bizden
Anladım canım çok geçmiş olsun bende yarın tekrar baktıracam k kanıma Yükseliş var mı diye

Kaç çıkmıştı ki abla? Sağol allah razi olsun kanser kendisi doktorlar bişi yapamayiz son günleri dedi geldik ama sanırım vefat edicek üzücü bir olayın içindeyiz
Anladım canım çok geçmiş olsun bende yarın tekrar baktıracam k kanıma Yükseliş var mı diye

Benim değerim 443 çıkmıştı canım
kendine dikkat et üzüleceğim ortamlarda bulunmamaya çalış canım

Benim değerim 443 çıkmıştı canım
kendine dikkat et üzüleceğim ortamlarda bulunmamaya çalış canım

maşallah abla güzel çıkmış inşallah benimde böyle yüksek çıkar.
olmamam lazım ama napalım. denk geldi işte.
eşime surpriz yapacaktım söylemem gerekti şu durumda idrar testlerimi felan gördü.
erken dönmeye calisicaz oda endiseleniyor bişi olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…