• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Çok sağol canım benim darısı siz isteyenlerin başına en kisa zamanda :KK66:
Visneli turtam bebegin hayırlı olsun cok sevindim Allah'ım bizede nasib eder insallah :)
Benimde bugun adet olmam gerekiyodu dun gece baya bel agrısı sancım oldu adetim basladı sanmıstım sadece cok az kahverengi leke gelmis gece hamile olabiryim sence :)

visneli turtam gozun aydin.allah tamamina erdirsin.benim bat 4 aralik bugun test yaptim negatif ins.degisir hamislerin duasi kabul olurmus bana dua et kendinize iyi bakin
Sağol Birtanem evet değişebilir geç döllenme olasılığı var.
Tabi ederim canımın içi ♡

Visneli turtam bebegin hayırlı olsun cok sevindim Allah'ım bizede nasib eder insallah :)
Benimde bugun adet olmam gerekiyodu dun gece baya bel agrısı sancım oldu adetim basladı sanmıstım sadece cok az kahverengi leke gelmis gece hamile olabiryim sence :)

Sağol gülüm :)
evet olabilir belki yerleşme kanamasidir sonu gelmez inşallah :)
bende olmadı ama

Çok heyecanlıyım sizce hamilemiyim adet günüm yarın ..iki test yaptım önceki günlerde var yok arası idi şimdi bu kadar.Çok belli olu yo

Eklentiler

• IMAG0467.webp
    IMAG0467.webp
    172,1 KB · Görüntüleme: 166
2 aralık doğum günüm 5 aralık adet olmam lazım ama bilmiyorum hamile kalabilecek mym bu ay :(

Benim de negatif çıktı. Fakat bir çok kişi adet gününde öğrenebilmiş. O yüzden test negatif olsa bile hala pozitif düşünebiliriz :)
bilmiiyorum canım akrabalar sormaya başladı eltimin bir kızı var bana baka baka koca kızı çocuk gibi seviyor gören de 5 yıldır çocuğum olmuyor zaten bir yılı yeni doldurdukama iiyice stres oldum :(doktora giittim ayın onbeşinde sonuçları öğreneceğim senin ne kadar oldu canım evleneli ne kadardır bebek istiyorsun

bilmiiyorum canım akrabalar sormaya başladı eltimin bir kızı var bana baka baka koca kızı çocuk gibi seviyor gören de 5 yıldır çocuğum olmuyor zaten bir yılı yeni doldurdukama iiyice stres oldum :KK43:doktora giittim ayın onbeşinde sonuçları öğreneceğim senin ne kadar oldu canım evleneli ne kadardır bebek istiyorsun

Ben 4 buçuk yıldır evliyim. Ama son zamanlarda bebek düşünmeye başladım. Çok şükür etrafımda senin eltin gibi görgüsüz insanlar olmadığı için pek stres yaşamıyorum. Her ne kadar bu duyguyu yaşamayı çok arzu etsemde, ben bütün çocukları çok seviyorum. Ablam gibi sevdiğim komşumun çocuğunu, kendi çocuğum gibi seviyorum ve ilgileniyorum. Sokaktakini seviyorum, kardeşiminki için planlar yapıyorum. Kan bağı olmadan da mutluluğuyla mutlu olduğum çocuklar mevcut.

Ama etrafında, ailende baskı yaşıyorsan, üzülürüm senin adına. Sen iyi ve moralli olmazsan kendine zarar verirsin, bu da hayatını daha da zorlaştırır.İnşallah eşin anlayışlı biridir ve inşallah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar kısmet olur.

Arkadslar merhaba :) yeni uyeyim :KK3:sizlere bi kac soru sormak istiyorum . bi yillik evliyim 3 aydir bebegimizin olmasini istiyoruz iki ay once baya umitlendik oldu diye ama nasipte yokmus :KK61: 3 hafta once iliskiden hemen sknraki gun adet oldum doktorum 2 gun once kan testi yapalim dedi yarin yaptircam ben adet oldum diye gitmek istemiyorum ama esim bi ihtimal diyerek gitmemi istiyo :110: ama baxi belirtilerim var size soylemek istiyorum

1. Vucudumun her yeri kasiniyo
  2. Bas donmelerim var
  3. Yorgunluk yataktan cikamama uyku
  4. Surekli usuyorum insanlar yanimda terliyo
Vucudumun heryerinde sislik ve sertlik var
Acaba hamilemiyim kizlar ?

Back