Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Veee beklenen adetim geldi, kırmızı kartı yedim bu ay da. 10 yaşından beri adet oluyorum, 1 gün mu sasirmaz arkadaş! 27 yıldır saati bile sasmadi! Ne bünye ama, gecikip heyecan bile yasatmaz insana

çok teşekkürler canım. darısı ger isteyenin başına inşallah

İyi geceler kızlar 11 de BİRLİKTELİK OLDU Tam yumurtlama gunude Regl 2 GÜN gecti regl ÖNCE ADET sancilari GELDİ gitti birgunden BERİ hic agrim yok idrar testi 5 KERE Falan yaptim :) Regl oncesi yapmistim Regl 1 GÜN sonrada YAPTIm negativ Yarın 3 gun OLACAK HALA gelen GİDEN yok normalde olursa hamilelik testlerde Çıkması LAZIM diye dusunuyorum

Canndy geç döllenme olabilir adetin düzenliyse ve gelmediyse iki sebep düşünebiliriz birincisi stresten ileri atabilir ikincisi geç döllenme insalh güzel haberlerini alırız

Canndy geç döllenme olabilir adetin düzenliyse ve gelmediyse iki sebep düşünebiliriz birincisi stresten ileri atabilir ikincisi geç döllenme insalh güzel haberlerini alırız
Teşekkür ederim cnm cevabın için
Birde beyaz akıntı var forumlarda yapışkan demişler ama tam çözemedim o ayrintiyi :) birde burda kan testi yapılmıyor doktor kagit yazması lazım

Rica ederim canım nedemek regl habercisi gibi gelen akıntı sarımtırak o akıntı gebelikte de oluyor aynı adet gibi hiç bir farki yok yapışkan uzayan beyaz akıntı ise yumurtladiginin belirtisidir kan tahliline gelince gebelik içinse sağlık ocağında yada herhangi gebelik şikayetiyle acile gitsen orda bile yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…