- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
bulantin sitrestendir hamile olsan da sanmiyorum hemen mide bulansin test yaptin miBugün adet olmam gerekiyordu ama hafif bi bulantı var
Benim ilk hamileligim de mide bulantısı oldu .düşük yasadimbulantin sitrestendir hamile olsan da sanmiyorum hemen mide bulansin test yaptin mi
gecmis olsun insallah yeni saglikli bir bebek belirtisidir.dusugun ne zamandi dusukten sonra uzun surmezmis yeni hamilelik oyle duymustumBenim ilk hamileligim de mide bulantısı oldu .düşük yasadim
Tüp bebekti amagecmis olsun insallah yeni saglikli bir bebek belirtisidir.dusugun ne zamandi dusukten sonra uzun surmezmis yeni hamilelik oyle duymustum
hiiii ayni mi bilemeyecem simdiTüp bebekti ama
:) senin uykunu kaciran nedir acabaUyuyun uyuyun
Demekki neymiş, belirtiler falan tamamen hikâye, psikolojikmişidrar testi negatifse, kan testi negatifse, sonuç negatifmis!!! Bundan sonra heyecan, stres yok!!! Çalışılıp, sabırla beklenecek!!!
Geçmiş olsun kuzum... Bir daha ki aya güler yüzlerimiz insallaheveet beklenen adet geldiiii gunaydiiinnnn
çok teşekkürler canım. darısı ger isteyenin başına inşallahCanım senin adına çok çok çok sevindim Allahım sağ Selamet kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı olmayanlara Rabbim insallahhhhhh. Bu ay iki müjde bekliyorum biri sen çıktın diğeride yolda hadi kizlarrrrrrrrr boş durmayın annemmmmm
Teşekkür ederim cnm cevabın içinCanndy geç döllenme olabilir adetin düzenliyse ve gelmediyse iki sebep düşünebiliriz birincisi stresten ileri atabilir ikincisi geç döllenme insalh güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?