Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Inanamiyorum eklemişsiniz takvimi ne gibi belirtiler oldu sizde
hiç sormayın ben günlerdir yanımda kotex ile geziyorum. aynı regl belirtilerini yaşadım. kasık ağrısı, memelerde hassasiyet. bugün de arkadaşlarım zorladı diye sabah test yaptım ama o kadar ümitsizdim ki testi kıyıya bırakıp mutfağa gittim 5 dakika sonra geldim baktim kaldım teste.daha dereyi görmeden paçayı sıvıyormuşum gibi geliyor

Ya benim yüzümde sivilce çıkmadı sadece :)))

Rüyamda bi r kadının gebelik testini gördüm pozıtıf ti. Bende agliyorum neden benim çocuğum olmuyor diye bu nedemek sizce

Yemin ederim pazartesi psikoloğa randevu aldım .kesinlikle destek almalıyım .rüyamda gebelik testi görüyorum surekli bebek

Rüyamda bi r kadının gebelik testini gördüm pozıtıf ti. Bende agliyorum neden benim çocuğum olmuyor diye bu nedemek sizce
Ne demek olacak, hasetlik, fesatlık demek ne üzülüyorsun, sevinsene kadincagiz için... Şaka bi yana, bilincimiz, bilincaltimiz bebek diye çıldırmış durumda, benim eşim bile rüyasında çift çizgi görüyor yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…