hiç sormayın ben günlerdir yanımda kotex ile geziyorum. aynı regl belirtilerini yaşadım. kasık ağrısı, memelerde hassasiyet. bugün de arkadaşlarım zorladı diye sabah test yaptım ama o kadar ümitsizdim ki testi kıyıya bırakıp mutfağa gittim 5 dakika sonra geldim baktim kaldım teste.daha dereyi görmeden paçayı sıvıyormuşum gibi geliyorInanamiyorum eklemişsiniz takvimi ne gibi belirtiler oldu sizde
Tatlim tüm hafta çalışıp gelmişim eve koca ilgi bekler, yemek, çamaşır vs bir suru iş birikmiş, bakamiyorum çok sıkBeni kimse sallamiuor
Bende ilgi bekliyorum bananeeeee:)))Tatlim tüm hafta çalışıp gelmişim eve koca ilgi bekler, yemek, çamaşır vs bir suru iş birikmiş, bakamiyorum çok sık
Ya benim yüzümde sivilce çıkmadı sadece :)))hiç sormayın ben günlerdir yanımda kotex ile geziyorum. aynı regl belirtilerini yaşadım. kasık ağrısı, memelerde hassasiyet. bugün de arkadaşlarım zorladı diye sabah test yaptım ama o kadar ümitsizdim ki testi kıyıya bırakıp mutfağa gittim 5 dakika sonra geldim baktim kaldım teste.daha dereyi görmeden paçayı sıvıyormuşum gibi geliyor
sizin hamilelik var ama kese mi gözükmüyor. konuya baştan dahil olmadığım için soruyorum kusura bakma canım.Ya benim yüzümde sivilce çıkmadı sadece :)))
YOK hiçbişey bacim :))sizin hamilelik var ama kese mi gözükmüyor. konuya baştan dahil olmadığım için soruyorum kusura bakma canım.
yaptm ama bisey cikmadi yaCatladik ama kuzum meraktaaannnnn, ay hadi insallahhhhh gelsin bebisimizzzzz
Olmadı mıyaptm ama bisey cikmadi ya
pardon canım. inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi duyarız canım...YOK hiçbişey bacim :))
Inşallah bacimpardon canım. inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi duyarız canım...
negatifOlmadı mı((
Adetin gecikmismiydicim
negatif
Kuzum dur bakalım belki kanda cikarcim
negatif
Ne demek olacak, hasetlik, fesatlık demekRüyamda bi r kadının gebelik testini gördüm pozıtıf ti. Bende agliyorum neden benim çocuğum olmuyor diye bu nedemek sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?