Aynen kız :))) napacam ya bilmiyorumNe demek olacak, hasetlik, fesatlık demekne üzülüyorsun, sevinsene kadincagiz için... Şaka bi yana, bilincimiz, bilincaltimiz bebek diye çıldırmış durumda, benim eşim bile rüyasında çift çizgi görüyor yazık
Adetin gecikmismiydi
bugn 4.gun ya
bugn 4.gun ya
Neyse sonra konuşuruz ben gidem :)))byy
Adetim ayın 22 siydi ama hep gecikir. Kasıklarımda ağrı ve göğüs hassasiyetim vardı. Kanamam gelecek dedim. Bu sabah arkadaşlarımın ısrarı ile test yaptım. Silikte olsa ikinci çizgi vardı. Evden erken çıkmak zorundaydım. Eve gelince fotoyu çektim. Hamile oluşuma şaşırdım çünkü kaaık ağrılarım o kadar çok ki regl olacağıma nerdeyse emindim. Daha sonra bir test daha yaparım. Gerçekten şaşkınım.
yok ya cok kaptirmyorum ama bnmde hic geckmez normalde yani saolasn canm insllah bnmledrEğer geç döllenme olmuşsa 10 gün sonra falan çıkıyor inşallah öyledir seninki
Kızlar kasiklarda batma var ara ara mide bulantısı yüzümde sivilce çıkmadı sizce hamilelik
her ay yasiyorum Ben bunlari ama birsey yok insallah sende vardirKızlar kasiklarda batma var ara ara mide bulantısı yüzümde sivilce çıkmadı sizce hamilelik belirtisi mi bu
gunun ne zamanÖff insallahhhhhhh
Bugün adet olmam gerekiyordu ama hafif bi bulantı vargunun ne zaman
Niye bu kadar skiyorsun kendini Benim de olmuyor iki bucuk yildir farkettim ki kafaya taktikca Hic olmayacak ustune prolaktin seviyem yukseldi sitres yasadikca vucut dengemiz bozuluyor.allah buyuk yumurta takibi yaptim bu ay bakalim ne olacak normal de 26 Sinda olmam gerekiyor ama yumurtlama erken oldu yarin da olabilirim bugun birseyler yasadim umarim bebekle alakalidir.Bugün adet olmam gerekiyordu ama hafif bi bulantı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?