Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kaç gün kaldi peki regl oncesi çoğu kişinin çıkıyor ben bu ay ilk denemem insan çok sabırsız oluyor biran önce sonucu öğrenmek istiyor

Valla canım benim 10 gün var ama ben geçmesini bekliyorum iki gün fazladan çünkü uzulmekte var takıntı haline getirirsem işin içinden cikamam çünkü zor bir durum en güzeli sabırla beklemek yoksa o belirti su belirti insanın kafası karışıyor en güzel belirti adet gecikmesi :)

Günaydın kızlar ne var ne yok bakalım... geri sayim kimlerin başladı benim son 6 günüm. Zaman ne çabuk geçiyor. Bu ay yum günlerini de kaçırmadık bakalım doğru yerden acık tüpümden yumurtlamışımdir inşallah

Pardon adet olmuşun sanırım Olsun yeni aya sağlık ne yapalım bol çalışmalı bir ay olacak..

evet canm oldum olsun üzülmedim çok fazla sadece benm adetim fazla ağrılı oluyo
çok ağrım var şuanda sıkıntım o yani :)
dediğin gbi bol bol çalışıcaz bide ovülasyon testini denicem bakalm bu ay

evet canm oldum olsun üzülmedim çok fazla sadece benm adetim fazla ağrılı oluyo
çok ağrım var şuanda sıkıntım o yani :)
dediğin gbi bol bol çalışıcaz bide ovülasyon testini denicem bakalm bu ay

Evet bende bu ay yapıyorum ama hiç aynı koyulukta çift çizgi yakalayamadım daha yumurtlamıyorum diye moralim bozuldu hatta ama akıntım var bizde çalışıyoruz bakalım neler olacak...

hmmm hadi bakalım bu ay tuttururuz inşallah hep beraber :) Ben dün 1 saat yattım hep en fazla yarım saate kalkardım...
1 Saat bile az canım sabaha kadar yatsan daha iyi..valla ben önceki hamile kaldığımda sabah kalktığımda bacaklarımdan aşağı gitmişti herşey söylemesi ayıp ve yüzüstü yatmıştım bilmediğim halde yüzüstü yatmak gerektiğini :)

Ne bileyim canım ya batar her yer ama olmazsa öyle de deneriz artık.. Tabi eşim öyle uyumama izin verirse

Evet bende bu ay yapıyorum ama hiç aynı koyulukta çift çizgi yakalayamadım daha yumurtlamıyorum diye moralim bozuldu hatta ama akıntım var bizde çalışıyoruz bakalım neler olacak...
kaçıncı günden itibaren başladın bugn bnm adetmn ikinci günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…