Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ayin 11 de yumurtalama oldu çünkü ben her ay çok net hissediyorum çok agrım oluyor hatta senede bi defa aşırı oluyor hastaneye gittim bu yüzden meğer yumurtlama imiş artık gitmiyorum o zamanlar çocuk düşünmuyorduk bu ay ilk deneme olacak beyaz mi kırık beyaz mi öyle birşey yumurtalamaa gününden sonra gelmeye başladı halla da devam ediyor

Yurt dışı yaşıyorum burda kadın doktoruna gidip kagit almam lazim ordan labor kan testi için kadın doktoru randevusu 1 haftaya ancak verir türkiyede daha iyi istediğin zaman git yaptir

Anladım canım oradaki prosedürleri sen daha iyi bilirsin biraz sabır gösterip 1 hafta bekliceksin test yap dicem ama daha idrara geçmemiştir en garanti kan testi

Benim geçti 3 gün Yarın 3 gun OLACAK ama regl günü öncesi 4 test yaptım hergün birer tane en son regl bi gün geçti yaptım negativ :)

Valla arkadaşlar ben bir kez oduyguyu yaşadım oda yarım kaldı isyan etmedim vardır bundada bir hayır dedim belirti olarak adet belirtisiyle hiç ayırt edemezsiniz bende tek ayırt edici özellik bir kereye mahsus oldu yere kapaklanicakmiscasina baş donmesiydi adetim de geçmişti ama 8 ay boyunca her ay hevesle bekleyip hayal kırıklığına uğrayınca gebelik düşünmedim megersem hamileymisim

Üzüldüm canım başka çocuğun var mi

Benim geçti 3 gün Yarın 3 gun OLACAK ama regl günü öncesi 4 test yaptım hergün birer tane en son regl bi gün geçti yaptım negativ :)
İnşallah hayırlı haberlerimizi alırız. Tez ve hayırlı zamanda. birde ben bukadar cok hamile kalamayan insan oldugunu bilmiyordum. Nerdeyse her iki kişiden biri hamile kalamıyor...

İnşallah hayırlı haberlerimizi alırız. Tez ve hayırlı zamanda. birde ben bukadar cok hamile kalamayan insan oldugunu bilmiyordum. Nerdeyse her iki kişiden biri hamile kalamıyor...
Benim ilk ay sadece bi gün denedik 8 yaşında kızım var düşünmuyorduk ikincisini ama kızım çok istiyor sırf o yüzden:) hergün soruyo karnında bebek var mi diye başka kim vsr tek çocuk var diyor:)

Yok canım ilk bebegimdi 1 ay oldu kurtaj olali ama tekrar istiyorum bakalım Rabbim ne zaman nasip edicek kişisine gore belirtiler değişiyor hatta benim bir arkadaşım vardı oda 1 yılkorundu ilk denemesinde hamile kaldı regl 10 gün geçmesine rağmen ne kanda nede ylteasonda bisey çıkmadı hatta Dr adet sokturucude verdi megersem kız hamileymis herşey olabiliyor Rabbim ol der olur yeterki stres yapmayin

Benim ilk ay sadece bi gün denedik 8 yaşında kızım var düşünmuyorduk ikincisini ama kızım çok istiyor sırf o yüzden:) hergün soruyo karnında bebek var mi diye başka kim vsr tek çocuk var diyor:)
Benim 17ay oldu. Hala olmadı. Ne guzel bi evladın var. Allah bağışlasın.

1 ay daha çok yeni canım doktorlar normalde 3 ay dinlenmeli diye söylüyorlar sen suan deniyormussun yoksa ara mi verdin

Doktor kontrollerini yaptirdin mi peki herhangi bişey var mi
Yaptırdım polikistik dedi. Ama engel değil dedi doktor. Hormon tahlilleri normal cıktı sadece insilünüm yüksekti. Glucophage kullanıyorum. Hem hamile kalmaya yardımcıyms hemde kilo vermeye yardımcı. Kiloomda var. 20kilo verdi dha vermem gerek. Oyle işte bikaç gün snra gidicem gene doktora

20yazmışım 10kilo verdim pardon.

Canım benim düşük olmadı bebeğin kalbi durdu 9 haftalikti kurtajdan sonra kontrole gittim Dr. rahim temiz ve sağlıklı bir adet gordukten sinra korunma dedi bende korunmadim önemli günleri değerlendirdim bat bekliyorum gerisi rabbime kalmış artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…