Ayin 11 de yumurtalama oldu çünkü ben her ay çok net hissediyorum çok agrım oluyor hatta senede bi defa aşırı oluyor hastaneye gittim bu yüzden meğer yumurtlama imiş artık gitmiyorum o zamanlar çocuk düşünmuyorduk bu ay ilk deneme olacak beyaz mi kırık beyaz mi öyle birşey yumurtalamaa gününden sonra gelmeye başladı halla da devam ediyorRica ederim canım nedemek regl habercisi gibi gelen akıntı sarımtırak o akıntı gebelikte de oluyor aynı adet gibi hiç bir farki yok yapışkan uzayan beyaz akıntı ise yumurtladiginin belirtisidir kan tahliline gelince gebelik içinse sağlık ocağında yada herhangi gebelik şikayetiyle acile gitsen orda bile yapıyorlar
Belirtilerin neler yazarmisinBenim de 2 gün kaldı adetime inşallah hamileyimdir
Sadece göğüs ucum acıyor. Ve hiç olmadığı kadar belirginBelirtilerin neler yazarmisin
Bende de sadece o belirti yok Hepsi var goguslerimde hiç bir degisiklik yok :)Sadece göğüs ucum acıyor. Ve hiç olmadığı kadar belirgin
Of ya napcz :) nekadar var adetineBende de sadece o belirti yok Hepsi var goguslerimde hiç bir degisiklik yok :)
Üzüldüm canım başka çocuğun var miValla arkadaşlar ben bir kez oduyguyu yaşadım oda yarım kaldı isyan etmedim vardır bundada bir hayır dedim belirti olarak adet belirtisiyle hiç ayırt edemezsiniz bende tek ayırt edici özellik bir kereye mahsus oldu yere kapaklanicakmiscasina baş donmesiydi adetim de geçmişti ama 8 ay boyunca her ay hevesle bekleyip hayal kırıklığına uğrayınca gebelik düşünmedim megersem hamileymisim
İnşallah hayırlı haberlerimizi alırız. Tez ve hayırlı zamanda. birde ben bukadar cok hamile kalamayan insan oldugunu bilmiyordum. Nerdeyse her iki kişiden biri hamile kalamıyor...Benim geçti 3 gün Yarın 3 gun OLACAK ama regl günü öncesi 4 test yaptım hergün birer tane en son regl bi gün geçti yaptım negativ :)
Benim ilk ay sadece bi gün denedik 8 yaşında kızım var düşünmuyorduk ikincisini ama kızım çok istiyor sırf o yüzden:) hergün soruyo karnında bebek var mi diye başka kim vsr tek çocuk var diyor:)İnşallah hayırlı haberlerimizi alırız. Tez ve hayırlı zamanda. birde ben bukadar cok hamile kalamayan insan oldugunu bilmiyordum. Nerdeyse her iki kişiden biri hamile kalamıyor...
Benim 17ay oldu. Hala olmadı. Ne guzel bi evladın var. Allah bağışlasın.Benim ilk ay sadece bi gün denedik 8 yaşında kızım var düşünmuyorduk ikincisini ama kızım çok istiyor sırf o yüzden:) hergün soruyo karnında bebek var mi diye başka kim vsr tek çocuk var diyor:)
1 ay daha çok yeni canım doktorlar normalde 3 ay dinlenmeli diye söylüyorlar sen suan deniyormussun yoksa ara mi verdinYok canım ilk bebegimdi 1 ay oldu kurtaj olali ama tekrar istiyorum bakalım Rabbim ne zaman nasip edicek kişisine gore belirtiler değişiyor hatta benim bir arkadaşım vardı oda 1 yılkorundu ilk denemesinde hamile kaldı regl 10 gün geçmesine rağmen ne kanda nede ylteasonda bisey çıkmadı hatta Dr adet sokturucude verdi megersem kız hamileymis herşey olabiliyor Rabbim ol der olur yeterki stres yapmayin
Doktor kontrollerini yaptirdin mi peki herhangi bişey var miBenim 17ay oldu. Hala olmadı. Ne guzel bi evladın var. Allah bağışlasın.
Yaptırdım polikistik dedi. Ama engel değil dedi doktor. Hormon tahlilleri normal cıktı sadece insilünüm yüksekti. Glucophage kullanıyorum. Hem hamile kalmaya yardımcıyms hemde kilo vermeye yardımcı. Kiloomda var. 20kilo verdi dha vermem gerek. Oyle işte bikaç gün snra gidicem gene doktoraDoktor kontrollerini yaptirdin mi peki herhangi bişey var mi
20yazmışım 10kilo verdim pardon.Yaptırdım polikistik dedi. Ama engel değil dedi doktor. Hormon tahlilleri normal cıktı sadece insilünüm yüksekti. Glucophage kullanıyorum. Hem hamile kalmaya yardımcıyms hemde kilo vermeye yardımcı. Kiloomda var. 20kilo verdi dha vermem gerek. Oyle işte bikaç gün snra gidicem gene doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?