Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Tatlım inşallah ben yanilirim ama geçen ay hayatta gecikmeyen adetim 1 hafta gecikti ve fos çıktı, bütün belirtileri yaşadım ve sonra tam bir yıkım oldu. İnşallah bebişin Seninledir ama sen fazla ümit bağlama sonra çok yıkılıyor insan

Adetim ayın 22 siydi ama hep gecikir. Kasıklarımda ağrı ve göğüs hassasiyetim vardı. Kanamam gelecek dedim. Bu sabah arkadaşlarımın ısrarı ile test yaptım. Silikte olsa ikinci çizgi vardı. Evden erken çıkmak zorundaydım. Eve gelince fotoyu çektim. Hamile oluşuma şaşırdım çünkü kaaık ağrılarım o kadar çok ki regl olacağıma nerdeyse emindim. Daha sonra bir test daha yaparım. Gerçekten şaşkınım.

Canım senin adına çok çok çok sevindim Allahım sağ Selamet kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı olmayanlara Rabbim insallahhhhhh. Bu ay iki müjde bekliyorum biri sen çıktın diğeride yolda hadi kizlarrrrrrrrr boş durmayın annemmmmm:anneadayı:

Kızlar kasiklarda batma var ara ara mide bulantısı yüzümde sivilce çıkmadı sizce hamilelik belirtisi mi bu

T
Bugün adet olmam gerekiyordu ama hafif bi bulantı var
Niye bu kadar skiyorsun kendini Benim de olmuyor iki bucuk yildir farkettim ki kafaya taktikca Hic olmayacak ustune prolaktin seviyem yukseldi sitres yasadikca vucut dengemiz bozuluyor.allah buyuk yumurta takibi yaptim bu ay bakalim ne olacak normal de 26 Sinda olmam gerekiyor ama yumurtlama erken oldu yarin da olabilirim bugun birseyler yasadim umarim bebekle alakalidir.

Back