Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bebeğim yok daha olsaydı öperdim şekerim ayıp ettin yani
benimde 4 gün kaldı batlarimiz hemen hemen aynı hadi bakalım bu topikten bu ay bol bol hamiş bekliyorum ♡

[QUOTE="charmant, post: 38038730, member: 5290Kizlar gunaydin tst yaptim negatif ccikti bir dahaki aya artik [/QUOTE]
Benimde negatif cikti ama regle kadar yine bi umit var cnm

Kizlar bu karbonat ve camasir suyu testi dogrumu demin yaptim ama ikisindede bisey olmadi kopurme falan yok bat 3 gun var

Vipost: 38038806 .!.:
olsun kızlar belki daha erkendir sıkmayin kendinizi bu kadar. OlurSa olur deyin Bende testlerimi bekliyorum kargocuyu dört gözle bekliyorum Gelmedi hala mendebur
Artik ben dusunemiyorum bile gebeligi kac gecedir uykusuz ve korku doluyum

Anavatan kan ağlıyor kızlar bende

test strip laboquick daha 4 gün var allahım :)

Eklentiler

• 20141129_112129.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 431
Kızlar suan Ağlıyorum hayatımda ilk defa damlalar değer değmez silik çizgi görüyorum sanırım hamileyim yarın sabah gene deneyecegim çok ama çok merak ediyorum 2 tane yaptım 2side hemen belirdi :)
Canim cok sevindim ins hamilesindir darisi bizim basimiza.kac gun kala yaptin yada gunun gecmismiydi

Canim cok sevindim ins hamilesindir darisi bizim basimiza.kac gun kala yaptin yada gunun gecmismiydi
4 gün var canım belirtilerim vardı beni şüphe ettiren bide dün eşim elini karnima koydu dedim ne oldu aşkım kilo mu almışım. oda yok hayatım sanki bebis hissediyorum dedim ki kaptırma kendini hemen belki yoktur biliyorsun hep hüsran oluyor :) bide rüyamda hamile gördüm kendimi dün gece göbeğim baya büyümüş felan :)

Ne guzel esin bile hissetmis ne mutlu size tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…