Kesin stresten reglde gecikicek ve yine umitlenicem :)o yüzden 10 dk sonrasını dikkate almamak gerek canım.
Herkes için hayırlısı olsun güle güle büyütün bebişlerinizi ve benim için yanaklarından kocamaaan öpün <3 Benim de adetime 3 gün var biraz ağrılar tutuyor ama Sevgili Orkid'im hazır :)
Bandırma'dan selamlar :)))
Kizlar gunaydin tst yaptim negatif ccikti bir dahaki aya artik
Artik ben dusunemiyorum bile gebeligi kac gecedir uykusuz ve korku doluyumVipost: 38038806 .!.:olsun kızlar belki daha erkendir sıkmayin kendinizi bu kadar. OlurSa olur deyin Bende testlerimi bekliyorum kargocuyu dört gözle bekliyorum Gelmedi hala mendebur
Tamam canim oyle yapcam pazartesiye kadar olmazsam.ne zor isler..Canım ama stres bu kadar gecikme yapmaz hadi taş çatlasın olsun 4 gün gecikme her zaman adetinz duzenliyse bnce bu kadar gecikmeye Bi kan testi yaptırın derim ben
çok sevindim canım senin adına hayırlısı olsun :)Kızlar suan Ağlıyorum hayatımda ilk defa damlalar değer değmez silik çizgi görüyorum sanırım hamileyim yarın sabah gene deneyecegim çok ama çok merak ediyorum 2 tane yaptım 2side hemen belirdi :)
çok sevindim canım senin adına hayırlısı olsun :)
Canim cok sevindim ins hamilesindir darisi bizim basimiza.kac gun kala yaptin yada gunun gecmismiydiKızlar suan Ağlıyorum hayatımda ilk defa damlalar değer değmez silik çizgi görüyorum sanırım hamileyim yarın sabah gene deneyecegim çok ama çok merak ediyorum 2 tane yaptım 2side hemen belirdi :)
hadi inşallah canomKızlar suan Ağlıyorum hayatımda ilk defa damlalar değer değmez silik çizgi görüyorum sanırım hamileyim yarın sabah gene deneyecegim çok ama çok merak ediyorum 2 tane yaptım 2side hemen belirdi :)
4 gün var canım belirtilerim vardı beni şüphe ettiren bide dün eşim elini karnima koydu dedim ne oldu aşkım kilo mu almışım. oda yok hayatım sanki bebis hissediyorum dedim ki kaptırma kendini hemen belki yoktur biliyorsun hep hüsran oluyor :) bide rüyamda hamile gördüm kendimi dün gece göbeğim baya büyümüş felan :)Canim cok sevindim ins hamilesindir darisi bizim basimiza.kac gun kala yaptin yada gunun gecmismiydi
Ne guzel esin bile hissetmis ne mutlu size tebrik ederim4 gün var canım belirtilerim vardı beni şüphe ettiren bide dün eşim elini karnima koydu dedim ne oldu aşkım kilo mu almışım. oda yok hayatım sanki bebis hissediyorum dedim ki kaptırma kendini hemen belki yoktur biliyorsun hep hüsran oluyor :) bide rüyamda hamile gördüm kendimi dün gece göbeğim baya büyümüş felan :)
Ne guzel esin bile hissetmis ne mutlu size tebrik ederim
Bizede haber ver canim durumunuSağol canım inşallah hamileyimdir.
yarın sabah tekrar yapıcam belki koyulasir çizgi hep dua ediyorum kendime ve siz isteyenlere ♡
Tamam Birtanem yazarım buraya insallah hamileyimm diye yazmak nasip olurBizede haber ver canim durumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?