Inşallah regl olmayız :)Kizlar benim de regl tarihim 1 aralik.. Dua edin lutfennn:)
Benim kahverengi akıntı kanamaya çevirdi kızlar.ben ümidi kestim bu ay.inş sizlerden güzel haberler alırım.
bu ay biraz stresli Bi ay benim için ay başında çözülmesi gereken Bi takım sıkıntılar var ailevi şeyler sanırım strese bağlı erken söküyorum.ama içimde hala Bi ya üstüne goruyorsam ümidi var o da adet sancım yok ya bide test silik çıktı ondan.gerçi belki bu da kimyasaldırAaaa neden erken sokuldun ki
nolursa olsun moral bozmak yok eninde sonunda olacak canim hayirlisi diyerek bekleyelimbu ay biraz stresli Bi ay benim için ay başında çözülmesi gereken Bi takım sıkıntılar var ailevi şeyler sanırım strese bağlı erken söküyorum.ama içimde hala Bi ya üstüne goruyorsam ümidi var o da adet sancım yok ya bide test silik çıktı ondan.gerçi belki bu da kimyasaldır
Arkadaslar adet gecikmesinin 5. Gununde husran.. Kan sonucum.. Anlayan varsa izah edebilir mi?ben negatif olduguna eminim ama biraz karisik..
Nilnur canim ben de bu sabah yaptim senin gibi sonuc negatif cikti..artik yarin 7.gun yani.hala ne adet ne baska bir belirti.esim eger pazartesiye kadar olmazsan artik doktora gidelim dedi..Arkadaslar adet gecikmesinin 5. Gununde husran.. Kan sonucum.. Anlayan varsa izah edebilir mi?ben negatif olduguna eminim ama biraz karisik..
hanımlar bu kadar gecikme bence kesinlikle gebelikttir ama acaba daha çok yeni idrara mı geçmedi?Nilnur canim ben de bu sabah yaptim senin gibi sonuc negatif cikti..artik yarin 7.gun yani.hala ne adet ne baska bir belirti.esim eger pazartesiye kadar olmazsan artik doktora gidelim dedi..
Slm araniza yeni katildim ama uzun zamandir takip ediyorum cok faydali seyler ogreniyorum.bizde bebis istiyoruz adetime 3 gun var ve heyecanla bekliyorum ins bu defa olur 3 aydir deniyoruz.allah isteyen herkeze bebislerini nasip etsin.
mrb arkadaslar bizde 2aydir korunmuyoruz bircok belirti yasadim reglime 2gun var dua edin benim icinde..
insallah hepimiz guzel haberler aliriz bu ay :)
Gunaydin canim ben yine test yaptim sonuc negatif dunki neden silikti offf umudum kiriliyor iyice :'(Kızlar ya regl olacakmış gibi ağrım başladı ve peşı sıra benim ağrıyorkorkuyorum
Gunaydin canim ben yine test yaptim sonuc negatif dunki neden silikti offf umudum kiriliyor iyice :'(
Evet canimgunaydin birtanem hadi ya ama dün beklediğin için silik çıktı öyleydi dimi
Evet canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?