• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benim kahverengi akıntı kanamaya çevirdi kızlar.ben ümidi kestim bu ay.inş sizlerden güzel haberler alırım.

En azından sancısız Bi regly olacak regly kanaması ise :)

Aaaa neden erken sokuldun ki :(
bu ay biraz stresli Bi ay benim için ay başında çözülmesi gereken Bi takım sıkıntılar var ailevi şeyler sanırım strese bağlı erken söküyorum.ama içimde hala Bi ya üstüne goruyorsam ümidi var o da adet sancım yok ya bide test silik çıktı ondan.gerçi belki bu da kimyasaldır :(

bu ay biraz stresli Bi ay benim için ay başında çözülmesi gereken Bi takım sıkıntılar var ailevi şeyler sanırım strese bağlı erken söküyorum.ama içimde hala Bi ya üstüne goruyorsam ümidi var o da adet sancım yok ya bide test silik çıktı ondan.gerçi belki bu da kimyasaldır :KK43:
nolursa olsun moral bozmak yok eninde sonunda olacak canim hayirlisi diyerek bekleyelim

Arkadaslar adet gecikmesinin 5. Gununde husran.. Kan sonucum.. Anlayan varsa izah edebilir mi?ben negatif olduguna eminim ama biraz karisik..
Arkadaslar adet gecikmesinin 5. Gununde husran.. Kan sonucum.. Anlayan varsa izah edebilir mi?ben negatif olduguna eminim ama biraz karisik..
Nilnur canim ben de bu sabah yaptim senin gibi sonuc negatif cikti..artik yarin 7.gun yani.hala ne adet ne baska bir belirti.esim eger pazartesiye kadar olmazsan artik doktora gidelim dedi..

Nilnur canim ben de bu sabah yaptim senin gibi sonuc negatif cikti..artik yarin 7.gun yani.hala ne adet ne baska bir belirti.esim eger pazartesiye kadar olmazsan artik doktora gidelim dedi..
hanımlar bu kadar gecikme bence kesinlikle gebelikttir ama acaba daha çok yeni idrara mı geçmedi?

Canim stresten mi acaba diyorum 2.gunu bugun yaptim negatif.hayirlisi olsun.yarin 7.gun.sadece goguslerim aciyo.baska bise yok.bazen strestendir adetim gelmedi diyorum bazen de burda okuduklarima gore acaba gec dollenme mi ki gozukmedi daha diyorum.ortaya karisik iste.hepsinden little little:KK56:

Canım ama stres bu kadar gecikme yapmaz hadi taş çatlasın olsun 4 gün gecikme her zaman adetinz duzenliyse bnce bu kadar gecikmeye Bi kan testi yaptırın derim ben

mrb arkadaslar bizde 2aydir korunmuyoruz bircok belirti yasadim reglime 2gun var dua edin benim icinde..
insallah hepimiz guzel haberler aliriz bu ay :)

Slm araniza yeni katildim ama uzun zamandir takip ediyorum cok faydali seyler ogreniyorum.bizde bebis istiyoruz adetime 3 gun var ve heyecanla bekliyorum ins bu defa olur 3 aydir deniyoruz.allah isteyen herkeze bebislerini nasip etsin.

Slm araniza yeni katildim ama uzun zamandir takip ediyorum cok faydali seyler ogreniyorum.bizde bebis istiyoruz adetime 3 gun var ve heyecanla bekliyorum ins bu defa olur 3 aydir deniyoruz.allah isteyen herkeze bebislerini nasip etsin.

Hosgeldiniz aramıza Sekerler Rabbim isteyen herkeze versin bekliyoruz bakalım heyecanla hepimiz ♡
mrb arkadaslar bizde 2aydir korunmuyoruz bircok belirti yasadim reglime 2gun var dua edin benim icinde..
insallah hepimiz guzel haberler aliriz bu ay :)

Herkes için hayırlısı olsun güle güle büyütün bebişlerinizi ve benim için yanaklarından kocamaaan öpün <3 Benim de adetime 3 gün var biraz ağrılar tutuyor ama Sevgili Orkid'im hazır :)

Bandırma'dan selamlar :)))

Back