Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

mmousee, post: 38026855, member: 310762"]Dikkat ettimde bizdeki belirtiler hemen hemen ayni arkadaslar yaaa cokcheycanlaniyorum insallah hepimiz hamisizdir Allah im duy sesimizi
inş canım mübarek cuma günü rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
bende kasık ağrısı azaldı eğer regl olursam ilk işim dr a gitmek olucak belkide iltihap falan var yani. kürtajdan sonra bi daha dr gitmedim çünkü.
son 1 haftadr falan baş dönmeleri yaşıyrum birde hayra alametmi değilmi birkaç güne öğrenecepim inşş[/QUOTE]
İnsallah canm hakkimizda hayirlisini dileyelim canim bu arada çok çok geçmiş olsun Allah gönlüne gore verir inşallah[/QUOTE]
amin canım Allah hepimizin gönlüne göre verir inşşş
canım bence d etemizlik yapma yerleşme durumu olabilir. testin dursun yarın tekrar yaparsın inş yarın daha berligin olur o çizgi

Ec İnsallah canm hakkimizda hayirlisini dileyelim canim bu arada çok çok geçmiş olsun Allah gönlüne gore verir inşallah[/QUOTE]

canım bence d etemizlik yapma yerleşme durumu olabilir. testin dursun yarın tekrar yaparsın inş yarın daha berligin olur o çizgi [/QUOTE]
zaneye testi gösterdim o da öyle dedi belirgin olmasa da Bi çizgi var dedi.akıntım koyu kahve.inşallah dua edin nolur kanamaya çevirmesin.rabbim yüzümüzü guldursun inşallah

Ec
İnsallah canm hakkimizda hayirlisini dileyelim canim bu arada çok çok geçmiş olsun Allah gönlüne gore verir inşallah

canım bence d etemizlik yapma yerleşme durumu olabilir. testin dursun yarın tekrar yaparsın inş yarın daha berligin olur o çizgi [/QUOTE]
zaneye testi gösterdim o da öyle dedi belirgin olmasa da Bi çizgi var dedi.akıntım koyu kahve.inşallah dua edin nolur kanamaya çevirmesin.rabbim yüzümüzü guldursun inşallah[/QUOTE]
Bi karışıklk olmuş msjımda.inşallah öyledir bu koyu akıntı kanamaya çevirmez rabbim yüzümüzü guldursun hepimizin.tek ümidim adete dair hiç Bi sancı yok :) hadi inşallah Bi iki gün bekliyelim adete çevirecek mi bakalım.inşallah sokmem

Kızlar ya regl olacakmış gibi ağrım başladı ve peşı sıra benim ağrıyor korkuyorum

kan testi yaptırsaydin bugün belki öğrenecektin cnm
adet günüm gelmedi daha erkenden bu ne anlamadım.geçen ay üst üste 3 kez kan verdim hüsrana uğradım.kendim emin olmadan gtmeyeyim dedim cnm.umarım üstüne görme yerleşme kanaması falandır ne diyim eğer kırmızı kana çevirirse hamile olmadığımdan emin olcam.çevirmezse ve artmazsa bide az sürerse ümidim kırılmayacak.kısmet rabbim yardımcımız olsun inşallah

inşallah yerleşme kanamasidir. evet regl 5 gün var bilemedim ki canım yumurtlama zamanimida biliyorum erken yani

Kizlar 3 gunum var sık idrara cikmaya basladim hemde sanki uzun suredir tutuyomus gibi cok geliyo goguslerim aciyo dokununca bide cok acik kahve hatta sarimsi leke geliyo yuzumdede cok sivilce cikti cok umutlandim birde kisa suren adet sancisi gibi agrim var.insallah bosa cikmaz

Selam Vişneli Turtam, sakın moralini bozma. Allah bir gün nasip edecek inşallah. Ben de senin gibiyim çocukla yatıyorum çocukla kalkıyorum. Artık negatif test sonuçları görmek deli ediyor beni ama bir yandan da hep düşünüyorum. Allah'ın bildiği bişey vardır. Herşey olması gereken zamanda olacak inşallah. Biz de o zaman buralara yazıcaz hamileyim ben diye inşallah. :) Moral bozmak yok. İyi düşünelim iyi olsun değil mi?

Çok haklisin Birtanem hersey de Hayır var bekliyorum büyük bir sabırla o muhteşem günü hamile kaldığım günü öğrenmeyi..

Çok haklisin Birtanem hersey de Hayır var bekliyorum büyük bir sabırla o muhteşem günü hamile kaldığım günü öğrenmeyi..
Evet inşallah canım. Bol bol dua et. Bu arada ben de bugün regl olmam gerekiyordu. Bir iki haftadır kasıklarda habire batmalar var. Midem ne yesem deli gibi gaz yapıyor. Bakalım sabırsızlıkla bekliyorum. Bir kaç gün geçsin de göreceğiz. Gerçi her ay buna benzer belirtiler yaşıyorum psikolojik olarak, bu sefer ne çıkacak görücez.

hadi bakalım inşallah hamilesindir. bende dua ediyorum hem kendime hemde sizlere :)
Sonucunu merakla bekliyorum

Hanımlar biz çok kafaya taktığımız için acaba her ay gebelik psikolojisi mi yaşıyoruz?sanırım bu ayda tutturamadık biz önümüzde ki aya farklı Bi bakış açısıyla gireceğim.hiç dert etmeyeceğim.yumurtlama günümü bileyim yeter.sıkıntı yapmayacağım.bugun anneme ablamda geldi 3,5 aylık hamile o anlattıkça kendini gebeliğini bnm ağlayasım geldi.moralimizi çok bozuyoruz sanırım.oluruna bırakıyorum

Merhaba kızlar herkes iyidir insallah.ben dun regl oldum bu ay kısmet değilmiş. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Merhaba kızlar herkes iyidir insallah.ben dun regl oldum bu ay kısmet değilmiş. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
amin hayatım rabbim Bi daha ki ay nasip eder inşallah

Olsun şekerim kısmet hersey bir dahaki ata bomba gibi giriş yaparsın insallah çok bekletmeden Rabbim verir meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…