inş canım mübarek cuma günü rabbim hepimizin gönlüne göre versin.mmousee, post: 38026855, member: 310762"]Dikkat ettimde bizdeki belirtiler hemen hemen ayni arkadaslar yaaa cokcheycanlaniyorum insallah hepimiz hamisizdir Allah im duy sesimizi
canım bence d etemizlik yapma yerleşme durumu olabilir. testin dursun yarın tekrar yaparsın inş yarın daha berligin olur o çizgiKizlar ikinci çizgi çooook silik çok dikkatli bakmak lem ki görünsün. Akıntı da rengini anlamak içn peçete koydum tam kahverengi suan.ama adete dair en ufak bi sancı yok.ayaklarim uçurdu o da yok ne diyosun. Ümidi devam mı keseyim mi ümidi.
İnsallah canm hakkimizda hayirlisini dileyelim canim bu arada çok çok geçmiş olsun Allah gönlüne gore verir inşallah[/QUOTE]inş canım mübarek cuma günü rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
bende kasık ağrısı azaldı eğer regl olursam ilk işim dr a gitmek olucak belkide iltihap falan var yani. kürtajdan sonra bi daha dr gitmedim çünkü.
son 1 haftadr falan baş dönmeleri yaşıyrum birde hayra alametmi değilmi birkaç güne öğrenecepim inşş
amin canım Allah hepimizin gönlüne göre verir inşşşEc
İnsallah canm hakkimizda hayirlisini dileyelim canim bu arada çok çok geçmiş olsun Allah gönlüne gore verir inşallah
off sorma bnde korkuyorum ama sancım yok ya kanamaya çevirirse diyeKızlar ya regl olacakmış gibi ağrım başladı ve peşı sıra benim ağrıyorkorkuyorum
off sorma bnde korkuyorum ama sancım yok ya kanamaya çevirirse diye
adet günüm gelmedi daha erkenden bu ne anlamadım.geçen ay üst üste 3 kez kan verdim hüsrana uğradım.kendim emin olmadan gtmeyeyim dedim cnm.umarım üstüne görme yerleşme kanaması falandır ne diyim eğer kırmızı kana çevirirse hamile olmadığımdan emin olcam.çevirmezse ve artmazsa bide az sürerse ümidim kırılmayacak.kısmet rabbim yardımcımız olsun inşallahkan testi yaptırsaydin bugün belki öğrenecektin cnm
iyide senin adetine 4-5 gün yok mu adet sancısı için braz erken değl mi cnmKızlar ya regl olacakmış gibi ağrım başladı ve peşı sıra benim ağrıyorkorkuyorum
adet günüm gelmedi daha erkenden bu ne anlamadım.geçen ay üst üste 3 kez kan verdim hüsrana uğradım.kendim emin olmadan gtmeyeyim dedim cnm.umarım üstüne görme yerleşme kanaması falandır ne diyim eğer kırmızı kana çevirirse hamile olmadığımdan emin olcam.çevirmezse ve artmazsa bide az sürerse ümidim kırılmayacak.kısmet rabbim yardımcımız olsun inşallah
Selam Vişneli Turtam, sakın moralini bozma. Allah bir gün nasip edecek inşallah. Ben de senin gibiyim çocukla yatıyorum çocukla kalkıyorum. Artık negatif test sonuçları görmek deli ediyor beni ama bir yandan da hep düşünüyorum. Allah'ın bildiği bişey vardır. Herşey olması gereken zamanda olacak inşallah. Biz de o zaman buralara yazıcaz hamileyim ben diye inşallah. :) Moral bozmak yok. İyi düşünelim iyi olsun değil mi?Kızlar Ya iki gözüm iki Çeşme ağlayıp duruyorum ya ben ne zaman hissedicem içimde bir can olduğunu ve 9 ay sonra o muhteşem buluşmada öpüp koklayacagim günü ne zaman yasayacam ya Allahım sabır ver ne olurVer artık meleğimi evimde ses olsun artık kendim için değil onun için yasayayim
Selam Vişneli Turtam, sakın moralini bozma. Allah bir gün nasip edecek inşallah. Ben de senin gibiyim çocukla yatıyorum çocukla kalkıyorum. Artık negatif test sonuçları görmek deli ediyor beni ama bir yandan da hep düşünüyorum. Allah'ın bildiği bişey vardır. Herşey olması gereken zamanda olacak inşallah. Biz de o zaman buralara yazıcaz hamileyim ben diye inşallah. :) Moral bozmak yok. İyi düşünelim iyi olsun değil mi?
Evet inşallah canım. Bol bol dua et. Bu arada ben de bugün regl olmam gerekiyordu. Bir iki haftadır kasıklarda habire batmalar var. Midem ne yesem deli gibi gaz yapıyor. Bakalım sabırsızlıkla bekliyorum. Bir kaç gün geçsin de göreceğiz. Gerçi her ay buna benzer belirtiler yaşıyorum psikolojik olarak, bu sefer ne çıkacak görücez.Çok haklisin Birtanem hersey de Hayır var bekliyorum büyük bir sabırla o muhteşem günü hamile kaldığım günü öğrenmeyi..
Evet inşallah canım. Bol bol dua et. Bu arada ben de bugün regl olmam gerekiyordu. Bir iki haftadır kasıklarda habire batmalar var. Midem ne yesem deli gibi gaz yapıyor. Bakalım sabırsızlıkla bekliyorum. Bir kaç gün geçsin de göreceğiz. Gerçi her ay buna benzer belirtiler yaşıyorum psikolojik olarak, bu sefer ne çıkacak görücez.
amin hayatım rabbim Bi daha ki ay nasip eder inşallahMerhaba kızlar herkes iyidir insallah.ben dun regl oldum bu ay kısmet değilmiş. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Merhaba kızlar herkes iyidir insallah.ben dun regl oldum bu ay kısmet değilmiş. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Olsun şekerim kısmet hersey bir dahaki ata bomba gibi giriş yaparsın insallah çok bekletmeden Rabbim verir meleklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?