POWERHACK başka topiclerde bu senin yaptığın test markasıyla ilgili iyi şeyler okumadım. o yüzden emin olmak için kan testini yaptır pztsi canım..umarım hamilesindir..inşallah..
adetten önce mi öğrendin canım bu arada hayırlı olsun bebişin.sağ sağlim kucağına al inşallah.Ben de al bi gebelik testi ile öğrendim
Teşekkürler charmant ben adet i 3 gün geçince Yaptım ilk testimi onunla öğrendimadetten önce mi öğrendin canım bu arada hayırlı olsun bebişin.sağ sağlim kucağına al inşallah.
Teşekkürler charmant ben adet i 3 gün geçince Yaptım ilk testimi onunla öğrendim
hic uzulme.cunku meleginin gelme zamani var ve o gun sen de boyle mutlu olcaksin.bu gelenler de bizimkileein abla ya da abileri olcak..Canim yaaa cok sevindim.. İnan okurken gozlerim yasardi.. Rabbim o duyguyu isteyen herkese tattirsin.. Ben dun ilk kez alttan muayene oldum ve kan testi yaptirdim.. İkisde negatif cikinca oyle kotu oldum ki.. Rabbim isreten herkesin yuzunu guildursun.. Aminn... Visneli turtam bebegini ins saglikla kucagina alirsin..cok duygulandim
bu şekildeydi canım çok silik değildi resmini ekledim Eki Görüntüle 1319436
ne güzel heyecanlar demi canım yabaya belli imiş abla maşallah ya bende böyle görmek istiyorum inşallah yarın sabah koyulasir çizgim eşim mesaj atmış test yapmadiysan sabah birlikte yapalım noooollur diye :)
ne güzel heyecanlar demi canım ya
hadi yarın güzel haberlerini bekliyorum
POWERHACK canım çok sevindim inşaallah çizgin koyulaşır bebişin seninledir..bende bugünle 5 gün oldu gecikme testim de yok pazartesi günü alıp yaparım inşallah hamişizdir
Kızlar suan Ağlıyorum hayatımda ilk defa damlalar değer değmez silik çizgi görüyorum sanırım hamileyim yarın sabah gene deneyecegim çok ama çok merak ediyorum 2 tane yaptım 2side hemen belirdi :)
POWERHACK senin çizgin Benide heyecanlandırdı vallahi birde gecen gece bir rüya gördüm çok etkilendim rüyamda tanımadığım biri parmağıyla karnımı işaret ediyo o anda karnımda pıt pıt diye kıpırdanma oldu 2 3 defa çok etkilendim mâlum mu oldu acaba Rabbim nasip etmiştir inşaAllah...
Canımmm inşallah hamilesindir bende merak ettim şimdi :) normal gebelik testimi yaptın yoksa ovulasyon testimi :)evet abla Sorma vallahi saatler geçmiyor suan bana hadi sabah olsun ama testte koyulassin azcık inşallah ya :) inşallah hamileyimdir çok bekledik bu günleri
POWERHACK senin çizgin Benide heyecanlandırdı vallahi birde gecen gece bir rüya gördüm çok etkilendim rüyamda tanımadığım biri parmağıyla karnımı işaret ediyo o anda karnımda pıt pıt diye kıpırdanma oldu 2 3 defa çok etkilendim mâlum mu oldu acaba Rabbim nasip etmiştir inşaAllah...
Normal gebelik testi canım insallahCanımmm inşallah hamilesindir bende merak ettim şimdi :) normal gebelik testimi yaptın yoksa ovulasyon testimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?