• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Adete 3 gün kaldı hiç bir belirtim yok..sadece 5 gün kala şiddetli bel ağrısı cektim o da geçti. .şimdi ise hafif bi akıntı var..test yapmaya korkuyorum

Adete 3 gün kaldı hiç bir belirtim yok..sadece 5 gün kala şiddetli bel ağrısı cektim o da geçti. .şimdi ise hafif bi akıntı var..test yapmaya korkuyorum

canım ben tam 3 gün baş ağrısı çektim sonradan geçti şükür.
suan 4 gün var ve 2 test silik çıktı heyecanlı bekleyiş var bende.
inşallah hamilesindir.

Benim bugün adet günüm...
dün adet olacakmışım gibi bi ağrım vardı ama hiç bişey olmadı kahverengi akinti geldi azcık
bugunde devam ediyo bekliyorum bakalım

Benim bugün adet günüm...
dün adet olacakmışım gibi bi ağrım vardı ama hiç bişey olmadı kahverengi akinti geldi azcık
bugunde devam ediyo bekliyorum bakalım

Inşallah Hamiş sindir canım ..benimde daha 3 gün var hiç umudum yok. .ne memeler de bi hassasiyet ne kaşık ağrısı hiç birşey. .

Kızlar suan Ağlıyorum hayatımda ilk defa damlalar değer değmez silik çizgi görüyorum sanırım hamileyim yarın sabah gene deneyecegim çok ama çok merak ediyorum 2 tane yaptım 2side hemen belirdi :)
Cok cok mutlu oldum canimm..ohh be bi guzel haber duyurdun canim.Allahim hayirli saglukli uzUn omurlu mutlu evlat versin..

Kızlar suan Ağlıyorum hayatımda ilk defa damlalar değer değmez silik çizgi görüyorum sanırım hamileyim yarın sabah gene deneyecegim çok ama çok merak ediyorum 2 tane yaptım 2side hemen belirdi :)
Canim yaaa cok sevindim.. İnan okurken gozlerim yasardi.. Rabbim o duyguyu isteyen herkese tattirsin.. Ben dun ilk kez alttan muayene oldum ve kan testi yaptirdim.. İkisde negatif cikinca oyle kotu oldum ki.. Rabbim isreten herkesin yuzunu guildursun.. Aminn... Visneli turtam bebegini ins saglikla kucagina alirsin..cok duygulandim:KK61:

Canim yaaa cok sevindim.. İnan okurken gozlerim yasardi.. Rabbim o duyguyu isteyen herkese tattirsin.. Ben dun ilk kez alttan muayene oldum ve kan testi yaptirdim.. İkisde negatif cikinca oyle kotu oldum ki.. Rabbim isreten herkesin yuzunu guildursun.. Aminn... Visneli turtam bebegini ins saglikla kucagina alirsin..cok duygulandim:KK61:

OY birtanem benim rabbim nasip eder elbet 1 senedir bende çok hüsranlar yaşadım inşşalah hamileyimdir..
ve en kısa zamandan içten diliyorum sizlerde hamile kalırsınız ve bana hadi teyze oluyon kız dersiniz :)

Bu arada hala adet olmadim:KK61:

geç döllenme olma olsaılıgı olabilir burda arkadaşım adet günü kan testi negatif çıktı dedik bekle az sonra 15 gün geçti dedik artık yap şu idrar testini yaptını pozitif kanda pozitif gebe şimdi kendisi herşey hayırlısı sakin aglama lütfen ..

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Çok sevindim canımmm
Yarında yap mutlaka bekliyorum sonucunu
Pozitif oldun da sende gel Ağustos annelerime bekliyorum canım

POWERHACK POWERHACK başka topiclerde bu senin yaptığın test markasıyla ilgili iyi şeyler okumadım. o yüzden emin olmak için kan testini yaptır pztsi canım..umarım hamilesindir..inşallah..

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Çok sevindim canımmm
Yarında yap mutlaka bekliyorum sonucunu
Pozitif oldun da sende gel Ağustos annelerime bekliyorum canım

yarında yapıcam abla şimdi aklımdan acaba 4 saat tutsam tekrar denesemmi diyorum :D
orayada gelirim ama ben topiğimi bırakmam buradan arkadaşlara destek olmam lazım

Back