Visneli_Turtam, post: 38025281, member: 613447"]Ck tesekkur ederim cnm pzartsi verebilirim ancak
inşallah hamilesindirKızlar acil cvp.adetim 2 snde bugün test yapacaktım wc gttim şmdi pembe kahve arası yoğun Bi akıntı oldu peçeteye.adet sancm flanda yokk ne bu şimdi?eğer belrtiler şunlardı kısaca göğüslerim şişti ağrıyı uçları aşağı eğildi.ağzım çok sulanıyor iştahsızım
yada stresten erken adet mi ama sancm yok.test yapcam şmdi yazarm haberi inşallah güzel haber veririminşallah hamilesindir
ayy hadi inşallah güzel haberlerle gel benimde az önce çok şiddetli bir sol kasık sancım oldu adet olucam sandım ama yok bişey.. hadi çabuk gel sabırsızlıkla bekliyorum :)yada stresten erken adet mi ama sancm yok.test yapcam şmdi yazarm haberi inşallah güzel haber veririm
bekleyn geliyrm korkuyorum ama korkunn ecele faydası yokayy hadi inşallah güzel haberlerle gel benimde az önce çok şiddetli bir sol kasık sancım oldu adet olucam sandım ama yok bişey.. hadi çabuk gel sabırsızlıkla bekliyorum :)
bekleyn geliyrm korkuyorum ama korkunn ecele faydası yok
POWERHACK sen nasılsın son durumun ne canım?
Kızlar acil cvp.adetim 2 snde bugün test yapacaktım wc gttim şmdi pembe kahve arası yoğun Bi akıntı oldu peçeteye.adet sancm flanda yokk ne bu şimdi?eğer belrtiler şunlardı kısaca göğüslerim şişti ağrıyı uçları aşağı eğildi.ağzım çok sulanıyor iştahsızım
valla test yaptım kızlar ama suan tek çzgi ağlayasım var ya.adet sancm yokki adet olayım.offffcanım yerleşme kanaması olmasın o :) Ayy hadi inşallah kız güzel haberlerle gel
benimde iki gecedir wc olayım çıktı ortaya hiç olmazdı.. birde bugün sol kasığıma şiddetli bir sancı girdi ama şimdi iyiyim. bekliyorum benimde son 4 gün :)Iyiyim Birtanem bu sabah çok hafif kaşık ağrım oldu yataktan uyanırken batma bide egildigimde oluyor.
bekliyorum bakalım bat son 5 gün :)
sen naptin şeker varmı gelisme
Erkendir belki sıkma canını 1 2 gün daha geçsin hem sen doktora gitmiyecekmiydinValla test
valla test yaptım kızlar ama suan tek çzgi ağlayasım var ya.adet sancm yokki adet olayım.offff
bekleyelim o zaman hiiiiç belli olmaz geciksin biraz :) hayırlısı..Valla test
valla test yaptım kızlar ama suan tek çzgi ağlayasım var ya.adet sancm yokki adet olayım.offff
benimde iki gecedir wc olayım çıktı ortaya hiç olmazdı.. birde bugün sol kasığıma şiddetli bir sancı girdi ama şimdi iyiyim. bekliyorum benimde son 4 gün :)
inşallah canım :)hadi güzel haberler alalım inşallah :)
gtcektim cnm umitlenmeyeym önce test yapaym dedim amaişte tek çzgi ve akıntı dvm edip sanırım kanamaya çevirecek sancm yok amaErkendir belki sıkma canını 1 2 gün daha geçsin hem sen doktora gitmiyecekmiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?