• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

[QUOTE="Visneli_Turtam, post: 38026397, member: 613m Birtanem bu sabah çok hafif kaşık ağrım oldu yataktan uyanırken batma bide egildigimde oluyor.
bekliyorum bakalım bat son 5 gün :)
sen naptin şeker varmı gelisme[/QUOTE]
Dikkat ettimde bizdeki belirtiler hemen hemen ayni arkadaslar yaaa cokcheycanlaniyorum insallah hepimiz hamisizdir Allah im duy sesimizi

[QUOTE="Visneli_Turtam, post: 38026397, member: 613m Birtanem bu sabah çok hafif kaşık ağrım oldu yataktan uyanırken batma bide egildigimde oluyor.
bekliyorum bakalım bat son 5 gün :)
sen naptin şeker varmı gelisme
Dikkat ettimde bizdeki belirtiler hemen hemen ayni arkadaslar yaaa cokcheycanlaniyorum insallah hepimiz hamisizdir Allah im duy sesimizi[/QUOTE]
inş canım mübarek cuma günü rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
bende kasık ağrısı azaldı eğer regl olursam ilk işim dr a gitmek olucak belkide iltihap falan var yani. kürtajdan sonra bi daha dr gitmedim çünkü.
son 1 haftadr falan baş dönmeleri yaşıyrum birde hayra alametmi değilmi birkaç güne öğrenecepim inşş

mmousee, post: 38026855, member: 310762"]Dikkat ettimde bizdeki belirtiler hemen hemen ayni arkadaslar yaaa cokcheycanlaniyorum insallah hepimiz hamisizdir Allah im duy sesimizi[/QUOTE]
inş canım mübarek cuma günü rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
bende kasık ağrısı azaldı eğer regl olursam ilk işim dr a gitmek olucak belkide iltihap falan var yani. kürtajdan sonra bi daha dr gitmedim çünkü.
son 1 haftadr falan baş dönmeleri yaşıyrum birde hayra alametmi değilmi birkaç güne öğrenecepim inşş[/QUOTE]
İnsallah canm hakkimizda hayirlisini dileyelim canim bu arada çok çok geçmiş olsun Allah gönlüne gore verir inşallah

Visneli_Turtam, post: 38026975, member: 613447"]Inşallah kızlar ya hamile olalım ugurlu olsun Kasım ayı bize :) Yeni yıla Hamis olarak girelim inşallah[/QUOTE]
İnsallah İnsallah cnm senin regl gectimi

Kizlar ikinci çizgi çooook silik çok dikkatli bakmak lem ki görünsün. Akıntı da rengini anlamak içn peçete koydum tam kahverengi suan.ama adete dair en ufak bi sancı yok.ayaklarim uçurdu o da yok ne diyosun. Ümidi devam mı keseyim mi ümidi.

[/QUOTE]
İnsallah İnsallah cnm senin regl gectimi[/QUOTE]

Yok canım son 5 gün ( eşime şafak sayar gibi sayıyorum) yumurtlamadan sonra 9.gün bugün

Kizlar ikinci çizgi çooook silik çok dikkatli bakmak lem ki görünsün. Akıntı da rengini anlamak içn peçete koydum tam kahverengi suan.ama adete dair en ufak bi sancı yok.ayaklarim uçurdu o da yok ne diyosun. Ümidi devam mı keseyim mi ümidi.

bence kesme gülüm bekle bakalım çizgi ne zaman çıktı ki?

Anneme geldim evde tek durmadı ama burda sıkılıyor m eve geçip temizliğe vurcam kendimi

kızlar benm bat günm 2 aralk ama ben yarn doktora gtmeye karar verdm.neden mi? çünkü göğüslerm çok erken ağrımaya başladı şişler uçları değişti ağzm sürekli sulanıyor ekşi bişey yer gbi.göğüs üstümde damarlar belirmeye başladıben iki ay üst üste hüsrana uğradm malum kimyasal gebelk yani adet öncesi öğrendm adetle kaybettm. belrtileri gebeliğe yormak istemiorum yeni bi hüsran istemiorm açıkcası.yarın gdip kan vercem ve gebe dğlsem altnda bi rahatszlık aramaya başlayacağm.yalancı gebelk ble olablr belki bekleyemiyrm 2 sne kdar bana dua edin.eşime göğüs ağrm için gdiorm diycm onu da hüsrana uğratamam bi daha.kafam rahatlar hiç dğlse :KK43: ümitlenemiorm
cnm nptın gittin mi doktoraaa... varmı bebişşş:))

Anneme geldim evde tek durmadı ama burda sıkılıyor m eve geçip temizliğe vurcam kendimi
bence temizlik yapma yerleşiyor ise engellersin benden söylemesi.
o yüzden yat dedim bacaklarini uzat eğer sokulursen ozaman yaparsın temizliği

hocam benim adetimin düzensizliği de seninkiyle aynı bir buçk yıldır yazdım hangi günlerde olduğu doktora gösterdim. tam düzensiz sayılmaz düzenli bile geldi bana dedi. ilaç yazmadı... oldum olası öyleydi benim 18 yaşında gitmiştim 20 yaşından sonra düzelir demişti ama hala aynı..

Arkadaslar adet gecikmesinin 5. Gununde husran.. Kan sonucum.. Anlayan varsa izah edebilir mi?ben negatif olduguna eminim ama biraz karisik..

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-28-14-50-57.webp
    Screenshot_2014-11-28-14-50-57.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 128
İnşallah Visneli_Turtam, post: 38027749, member: 613447"][/QUOTE]
İnsallah İnsallah cnm senin regl gectimi[/QUOTE]

Yok canım son 5 gün ( eşime şafak sayar gibi sayıyorum) yumurtlamadan sonra 9.gün bugün[/QUOTE]
İnsallah boşa cikmaz ssaymalarimizcnm

Back