evet canım, basenimin altına yastık koyuyorum, bir de bu ay yakı yapıştırdım ben :)Kızlar bişey sorcamilişkiden sonra bacaklarınızı dikiyor musunuz havaya ?
evet canım, basenimin altına yastık koyuyorum, bir de bu ay yakı yapıştırdım ben :)
bu ay her yöntemi denedim ben yahu... ne olur gelsin şu bebiş artık :)
Kızlar bişey sorcamilişkiden sonra bacaklarınızı dikiyor musunuz havaya ?
inşallah canım hepimizinki gelsin inşallah... 4 gün var adete bugün test yaptım negatifinşallah gelir bu ay bebiş
anladım canım, eh bu aY GELMEZSE BİR DAHAKİ AY DA ONU DENERİZ :)eşimin araştırmasına göre kadın yüzüstü pozüsyonda olmalıymış sonrasında koyulan
yastıkta aynı şekil yüzüstü pozisyondayken olmalıymışöyle dedi yani
BELİME CANIM, GOOGLEDAN ARAŞTIRSANA YAKI İLE HAMİLE KALMAK DİYE :) HER YOLU DENİYORUZ ARTIK, YUMURTALARI SICAK TUTUP DÖLLENMEYİ Mİ KOLAYLAŞTIRIYORMUŞ NENasıl yani canım nereye yapıştırdın ?
anladım canım, eh bu aY GELMEZSE BİR DAHAKİ AY DA ONU DENERİZ :)
eşimin araştırmasına göre kadın yüzüstü pozüsyonda olmalıymış sonrasında koyulan
yastıkta aynı şekil yüzüstü pozisyondayken olmalıymışöyle dedi yani
BELİME CANIM, GOOGLEDAN ARAŞTIRSANA YAKI İLE HAMİLE KALMAK DİYE :) HER YOLU DENİYORUZ ARTIK, YUMURTALARI SICAK TUTUP DÖLLENMEYİ Mİ KOLAYLAŞTIRIYORMUŞ NE
ama bu ay pek ümitliydimaynen bende öle düşünüyorum canm yapcz artık bişiler yılmak yok :)
ah tatlım 1 aydır ovülasyon tarihime kadar okumadığım araştırmadığım yöntem kalmadı, eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyorum sabah akşam, ben tarçın bal çörekotu karışımı yedim her sabah, denenebilecek ne varsa deniyorumbakayım bakalım başka ne var böyle ilginç ve yararlı bilgiler :)
Yakı kaç gün durdu belinde 2 gün mü ?ah tatlım 1 aydır ovülasyon tarihime kadar okumadığım araştırmadığım yöntem kalmadı, eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyorum sabah akşam, ben tarçın bal çörekotu karışımı yedim her sabah, denenebilecek ne varsa deniyorum
ama bu ay pek ümitliydimsabahki test negatif çıkınca yıkıldım resmen
2 gün durdu gün aşırı ilişkiye girdik, girmeden önce taktım, ilişki günü kaldı, sonraki sabah çıkardımYakı kaç gün durdu belinde 2 gün mü ?
hayır tatlım 4 gün var daha... hala bi ümit bekliyorum ama erken gebelik testi negatif, o çift çizgiyi ucundan bile göremedimaaaa ee geçti mi adet günün ?
hayır tatlım 4 gün var daha... hala bi ümit bekliyorum ama erken gebelik testi negatif, o çift çizgiyi ucundan bile göremedim
inşallah tatlım, hepimizin ki bekletmeden sağlıkla gelsinler inşallah, üzmesinler annelerini :)olsun çıkmayan candan ümit kesilmez inşallah tutmuştur buay :)
ama bu ay pek ümitliydimsabahki test negatif çıkınca yıkıldım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?