Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Selam kizlar dun ruyamda test yapiyodum cift cizgi vardi bata 7 gun var sizce test yapsam cikma ihtimali varmi bu ay hic kafama takmadim da oyle anlam veremedim napiyim sizceeeee

bu ay çok ümitliydim ama yine olmadı hem de günümden önce regl oldum

canım üzülme demek ki zamanı değil henüz...ben ısrarla istedim istedim de noldu 6haftalıkken kaybettim. çok zordu o sancıları cekmek coook anlatamam. demem o ki biz isteyince allah veriyor ama hayırlısını isteyelim rabbim hayırlı zamanlarda ver diyelim isyan etmeden umut kaybetmeden yolumuza devam edelım canım benım uzulme

evet çok haklısın canım ama insan çok ümitlenince bi anda hayal kırıklığı ile doğru olmayan tepkiler veriyor.. umarım Allah herkesin kalbindekini nasip eder. Senin durumun da gerçekten çok zormuş ne güzel olumlu ve mantıklı bakabiliyorsun durumlara .. biraz böyle olgun düşünebilmek gerekiyo gerçekten ne diyelim hayırlısı ne ise o olsun..

Evet daha kalp atışını duyana kadar hamileyim demicem adetten önce test yapmıycam adetim geçsin öyle yapıcam sonradan yaşanılan hayal kırıklığı daha:-(

Her şeyi öğreniyoruz canım napayım iki seneye yakın oldu çocuk isteyeli sabretmeyi de öğrendik mecburen. Bakalim bu ay bize gülümseyecek mi bebislerimiz :)

Benim adetim de çok garip oldu bu ay 15 gün sürdü gibi bişey ama damla damla korktum bile bi ara.. En son dün peçeye pembelik oldu bugün bişey yok... İncir kürü falan yapıyordum bıraktım ondandır diye...

Kızlar bu da benim ablamın testi bugün çok mutlu bi haberle güne uyandm bende teyze oluyorum yuppii:)

Eklentiler

• IMG-20151021-WA0005.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 57

Tuhaf doğrusu, 15 gün adetmi olur !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…