- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
Tünaydın olsun o zaman bendende adetimin bitmesini bekliyorum benbitti gibi bişi
Bende adetin 4. Günü yumurtlama oldu !! Ama kociş yok maalesef

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tünaydın olsun o zaman bendende adetimin bitmesini bekliyorum benbitti gibi bişi
Günaydın canım nasılsın ?
Ayy çok tebrikler.. Sağlıkla doğar büyür inşallahKızlar bu da benim ablamın testi bugün çok mutlu bi haberle güne uyandm bende teyze oluyorum yuppii:)
Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar bu da benim ablamın testi bugün çok mutlu bi haberle güne uyandm bende teyze oluyorum yuppii:)
Aslında bi doktora gözüksen canım çok uzun olmamış mı?Benim adetim de çok garip oldu bu ay 15 gün sürdü gibi bişey ama damla damla korktum bile bi ara.. En son dün peçeye pembelik oldu bugün bişey yok... İncir kürü falan yapıyordum bıraktım ondandır diye...
Deme ya neyseki benim her an elimin altında ben yumurtlmaya falan bakmıyorum gün aşırı takılıyoruzBende adetin 4. Günü yumurtlama oldu !! Ama kociş yok maalesef![]()
Haha. Bende kilo aldım bi kilo falan belki şişkinliktir gerçi bu hızla yersem arkası gelirO zaman bende Gidem yemek yiyem anam sizden fayda yok. Gidem de az kilo alam![]()
Aslında bi doktora gözüksen canım çok uzun olmamış mı?
Çok teşekkür ederiz kızlar darısı isteyen herkesin başına:)Ayy çok tebrikler.. Sağlıkla doğar büyür inşallah![]()
Anladım canım tekrarı olursa gidersin o zaman ama inşallah olmazEvet bitti şuan da ama şöyle de bişey var ben pkoluyum o yüzden olabilir çünkü bu ay incir mincir yumurtalayayım diye yedim onlar bazılarında kist yapmış bilmiyorum ya kafam karışık bu ay ovulasyon testleri ile takip yapiom olmazsa dr gidicem zaten
Deme ya neyseki benim her an elimin altında ben yumurtlmaya falan bakmıyorum gün aşırı takılıyoruzne zaman gelicek eşin günleri belli mi?
Üzülme canım ama olacağı varsa bi gün bile olsa ayda olur yani umudunu koruSadece haftasonları![]()
bugün adet günümm :) hala bi hareket yok test yaptım çift çizgide yok
bana neler oluyo bi bilsemde rahatlasam :)
Sadece haftasonları![]()