• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Halimize bakın ilk güzel haberi kim vericek bakalım benim daha ikinci ay ama şimdiden kötü hissediyorum sanki insan hemen olsun istiyor kendimizi tam hazırlıyoruz bir şeye sanırım bu yüzden hemen olsun istiyoruz

Halimize bakın ilk güzel haberi kim vericek bakalım benim daha ikinci ay ama şimdiden kötü hissediyorum sanki insan hemen olsun istiyor kendimizi tam hazırlıyoruz bir şeye sanırım bu yüzden hemen olsun istiyoruz
aynen, benimde 3.ay sanki 3.yıldır bekliyor gibiyim :( isteyince, beklemeye tahammül edemiyor insan :(

Ay hadi inşallah bu ay bebiş gelir hepimiz için dua edicem :)
çok
Ay hadi inşallah bu ay bebiş gelir hepimiz için dua edicem :)
saol canımmmm, ben de hepimize dua edeceğim, tüm testler yapıldı herhangi bir sıkıntımız yok çok şükür, doktor 1 yıl uğraşacaksın, yaşını dert etme, her şey çok iyi dedi, bakalım uğraşıyoruz :(

Aynen benim kide :KK70:

bendekide aynı ya dün gece düşünüyorum nie testte çıkmadı diye üzülüyorum aman hayatım niye üzüyosn kendini
dha yasımız genç sağlıklıyız faln die anlıyorm teselli etmeye calışıyo da o öle konuştukça sinirlerim bozuluyo :) :) :)

çok

saol canımmmm, ben de hepimize dua edeceğim, tüm testler yapıldı herhangi bir sıkıntımız yok çok şükür, doktor 1 yıl uğraşacaksın, yaşını dert etme, her şey çok iyi dedi, bakalım uğraşıyoruz :KK43:

Yok ya artık 50 yaşında doğuruyorlar :) Benim bir arkadaşım normal yolla hamile kaldı 40 yaşında şimdi kızı var 6-7 aylık :))) bi sevimli bi sevimli :)

bendekide aynı ya dün gece düşünüyorum nie testte çıkmadı diye üzülüyorum aman hayatım niye üzüyosn kendini
dha yasımız genç sağlıklıyız faln die anlıyorm teselli etmeye calışıyo da o öle konuştukça sinirlerim bozuluyo :) :) :)
Sen kaç yaşındasın canım :)

Merhaba kizlar valla ben bu forumlarda 3 4 aydir geziyorum hep bekliyordum bu testlere verdigim paranin haddi hesabi yoktu bu ayda adetime 5 gun varken beta yaptirdim malesef betam 1.20 cikti tabi ben yine karalara baglandim bu ayda yok diye ama hep bi umid ya adetime 2 gun kala erken gebelik testi yaptim negatif cikti ben artik iyce umid kestim adetim gelicek dedim neyse discide randevum vardi esimlede sprem testine gittik adet gunum icimden bi ses disciye gitcen bi beta yaptir iyce kurtul bu stresten dedi yani ben yine olumsuz cikcak diye bekliyorum cunku daha 2 gun once idararda negatif cikti neyse verdim betayi sonucu bekliyorum ama dedim ya hep bi umut oluyo icimizde 39.2 cikti soklardahim daha iki gun once idarda negatif 5 gun once kanda 1.20 cikan beta adet gunum 39.2 cikti doktorumu aradim cok iyi dedi 48 saat snr testi tekarla dedi iki kati olmasi gerekiyor dedi 48 saat snr tekararlafim beta 124 cikti yani demem o ki adetiniz gecsin öyle test yaptirin dusunun 2 gun once idarda negatif olan 2 gun snr beta pozitif oldu allah herkese saglikli huzurlu evlatlar versin

Back