Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

maşallah vallahi, tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... hep merak ettiğimiz soru geliyor: belirtiler nelerdi? neler yaşadın, anlat bize lütfen

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım...

maşallah vallahi, tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... hep merak ettiğimiz soru geliyor: belirtiler nelerdi? neler yaşadın, anlat bize lütfen
Sagol canim allah isteyen herkese nasip etsin ben sirt agrisi karin agrisi fln yasamadim normalde cok kuru bi insanimdir akintim falan olmaz hatta yumurtlama donemlerimde bile az akinti olur onu bile anlamam ama bu ay su gbi akintim vardi adet gunume kadar su gbi akinti geldi birde gogus uclari bi kirmizilasma olustu baska belirti olmadi cnm bende

saol canım, hamişlerin duası kabul olurmuş, bize de dua et lütfen, biz de bu ay görelim çift çizgileri

hayır tatlım 4 gün var daha... hala bi ümit bekliyorum ama erken gebelik testi negatif, o çift çizgiyi ucundan bile göremedim

Canim 4 gunun kalmis bos bekleme degerlendirerek gecir benim ebe arkadasim var regl haftasi iliski kesin olsun o zamanda tutma olasiligi yuksek dedi bilgin olsun

Allahim saglikli ve sorunsuz sekilde kucagina almayi nasip etsin

gerçekten mi ama ya şu an bebiş varsa? zararı olmasın ona?

Yok canim zarari olmaz diye biliyorum ayrica dusun ilk iliskinde bebek oldu sen farketmedin bir daha iliskin olmuyor mu oluyor Ama aklimiza hep son hafta olmussa olmustur geliyor birakiyoruz calismalari arkadasim bu yuzden dedi ozellikle son hafta diye :) hatta benim teyzem adetten 1 gun once hamile kaldi :)

bunu ilk defa duydum, bu ay hala ümidimi kaybetmedim, kalp atışlarını duyana kadar ilişkiye girmeyin diye çok tembih ediyorlar, bu ay tutmazsa, önümüzdeki ay mutlaka ovülasyondan itibaren adet günüme kadar deneyeceğim, sözünü dinleyeceğim :)

Ben gecen ay son 10 gune yakin birakmistim bende bu ay deneyecem insallah olur umudumuzu kaybetmeden her ihtimali deniyoruz ama insallah hayirli zamanda gelir biz isteyelim zamani Allaha kalsin

Ben gecen ay son 10 gune yakin birakmistim bende bu ay deneyecem insallah olur umudumuzu kaybetmeden her ihtimali deniyoruz ama insallah hayirli zamanda gelir biz isteyelim zamani Allaha kalsin
aynen canım, hayırlısı olsun inşallah ama fazla da bekletmesin meleklerimiz bizleri...

ve son 3 günnnn of beklemek çok feciiiiii .... dün düşündüm de, tüm ay adet olacak mıyız diye bekliyoruz, sonra idarar testinde pozitif çıkmasını, sonra kan tahlillerini, sonra ultrasonda kese beklemeyi, sonra kalp atışlarını duymayı, sonra ikili test, yok sağlıklı mı, yok cinsiyetini bekle, doğumu bekle, bekle de bekle, yani hamiş haberini almak aslında son değil koca bir bekleyişin başlangıcı... Offf Rabbim yardımcımız olsun be kızlar....

hala adet olmadımm dün gece fiki fiki yapıldı burdan son anda aldığım bilgiye dayanarak adet öncesidede hamile kalınabiliyomus benm ne eksiğim var diyerek yola devam ettim :) bakalm neler olacak
haydi hayırlısı canım yaaa, inşallah bu ay tutar bizim bebişler

ya aslında en büyük sıkıntım sigara ben sigara kullanıyorum ve eger hamileysem çok büyük vicdan azabı cekicem
bi netleşse şu durum içim rahatlıcak duruma görede bırakıcam tabiki ama

ya aslında en büyük sıkıntım sigara ben sigara kullanıyorum ve eger hamileysem çok büyük vicdan azabı cekicem
bi netleşse şu durum içim rahatlıcak duruma görede bırakıcam tabiki ama

ben de aynı durumdayım ve bu bekleyiş kullanımımı daha da arttırdı inşallah hamile kalınca tiksiniriz şu meretten de kurtuluruz... bir arkadaşım vardı, yazık kız sigaraya aş eriyordu, ve de içiyordu, hatta sanki yiyordu, o derece. neyse ki çok şükür sağlıkla aldı bebişini kucağına şimdi 5 yaşında pek sağlıklı bir kızı var maşallah... aslında hamile kalmadan bırakabilmek gerek de ah şu iradesizliğimiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…