23 yaşındayım canm 8 aydırda evliyim :)
Oooo sen daha minişmişsin :) Allah kalbinize göre versin olmassa da üzülme evliliğin tadını çıkar :)
maşallah vallahi, tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... hep merak ettiğimiz soru geliyor: belirtiler nelerdi? neler yaşadın, anlat bize lütfenMerhaba kizlar valla ben bu forumlarda 3 4 aydir geziyorum hep bekliyordum bu testlere verdigim paranin haddi hesabi yoktu bu ayda adetime 5 gun varken beta yaptirdim malesef betam 1.20 cikti tabi ben yine karalara baglandim bu ayda yok diye ama hep bi umid ya adetime 2 gun kala erken gebelik testi yaptim negatif cikti ben artik iyce umid kestim adetim gelicek dedim neyse discide randevum vardi esimlede sprem testine gittik adet gunum icimden bi ses disciye gitcen bi beta yaptir iyce kurtul bu stresten dedi yani ben yine olumsuz cikcak diye bekliyorum cunku daha 2 gun once idararda negatif cikti neyse verdim betayi sonucu bekliyorum ama dedim ya hep bi umut oluyo icimizde 39.2 cikti soklardahim daha iki gun once idarda negatif 5 gun once kanda 1.20 cikan beta adet gunum 39.2 cikti doktorumu aradim cok iyi dedi 48 saat snr testi tekarla dedi iki kati olmasi gerekiyor dedi 48 saat snr tekararlafim beta 124 cikti yani demem o ki adetiniz gecsin öyle test yaptirin dusunun 2 gun once idarda negatif olan 2 gun snr beta pozitif oldu allah herkese saglikli huzurlu evlatlar versin
Merhaba kizlar valla ben bu forumlarda 3 4 aydir geziyorum hep bekliyordum bu testlere verdigim paranin haddi hesabi yoktu bu ayda adetime 5 gun varken beta yaptirdim malesef betam 1.20 cikti tabi ben yine karalara baglandim bu ayda yok diye ama hep bi umid ya adetime 2 gun kala erken gebelik testi yaptim negatif cikti ben artik iyce umid kestim adetim gelicek dedim neyse discide randevum vardi esimlede sprem testine gittik adet gunum icimden bi ses disciye gitcen bi beta yaptir iyce kurtul bu stresten dedi yani ben yine olumsuz cikcak diye bekliyorum cunku daha 2 gun once idararda negatif cikti neyse verdim betayi sonucu bekliyorum ama dedim ya hep bi umut oluyo icimizde 39.2 cikti soklardahim daha iki gun once idarda negatif 5 gun once kanda 1.20 cikan beta adet gunum 39.2 cikti doktorumu aradim cok iyi dedi 48 saat snr testi tekarla dedi iki kati olmasi gerekiyor dedi 48 saat snr tekararlafim beta 124 cikti yani demem o ki adetiniz gecsin öyle test yaptirin dusunun 2 gun once idarda negatif olan 2 gun snr beta pozitif oldu allah herkese saglikli huzurlu evlatlar versin
Sagol canim allah isteyen herkese nasip etsin ben sirt agrisi karin agrisi fln yasamadim normalde cok kuru bi insanimdir akintim falan olmaz hatta yumurtlama donemlerimde bile az akinti olur onu bile anlamam ama bu ay su gbi akintim vardi adet gunume kadar su gbi akinti geldi birde gogus uclari bi kirmizilasma olustu baska belirti olmadi cnm bendemaşallah vallahi, tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... hep merak ettiğimiz soru geliyor: belirtiler nelerdi? neler yaşadın, anlat bize lütfen
Amin canim allah isteyen herkese nasip etsinAllah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım...
saol canım, hamişlerin duası kabul olurmuş, bize de dua et lütfen, biz de bu ay görelim çift çizgileriSagol canim allah isteyen herkese nasip etsin ben sirt agrisi karin agrisi fln yasamadim normalde cok kuru bi insanimdir akintim falan olmaz hatta yumurtlama donemlerimde bile az akinti olur onu bile anlamam ama bu ay su gbi akintim vardi adet gunume kadar su gbi akinti geldi birde gogus uclari bi kirmizilasma olustu baska belirti olmadi cnm bende
hayır tatlım 4 gün var daha... hala bi ümit bekliyorum ama erken gebelik testi negatif, o çift çizgiyi ucundan bile göremedim
Merhaba kizlar valla ben bu forumlarda 3 4 aydir geziyorum hep bekliyordum bu testlere verdigim paranin haddi hesabi yoktu bu ayda adetime 5 gun varken beta yaptirdim malesef betam 1.20 cikti tabi ben yine karalara baglandim bu ayda yok diye ama hep bi umid ya adetime 2 gun kala erken gebelik testi yaptim negatif cikti ben artik iyce umid kestim adetim gelicek dedim neyse discide randevum vardi esimlede sprem testine gittik adet gunum icimden bi ses disciye gitcen bi beta yaptir iyce kurtul bu stresten dedi yani ben yine olumsuz cikcak diye bekliyorum cunku daha 2 gun once idararda negatif cikti neyse verdim betayi sonucu bekliyorum ama dedim ya hep bi umut oluyo icimizde 39.2 cikti soklardahim daha iki gun once idarda negatif 5 gun once kanda 1.20 cikan beta adet gunum 39.2 cikti doktorumu aradim cok iyi dedi 48 saat snr testi tekarla dedi iki kati olmasi gerekiyor dedi 48 saat snr tekararlafim beta 124 cikti yani demem o ki adetiniz gecsin öyle test yaptirin dusunun 2 gun once idarda negatif olan 2 gun snr beta pozitif oldu allah herkese saglikli huzurlu evlatlar versin
gerçekten mi ama ya şu an bebiş varsa? zararı olmasın ona?Canim 4 gunun kalmis bos bekleme degerlendirerek gecir benim ebe arkadasim var regl haftasi iliski kesin olsun o zamanda tutma olasiligi yuksek dedi bilgin olsun
gerçekten mi ama ya şu an bebiş varsa? zararı olmasın ona?
bunu ilk defa duydum, bu ay hala ümidimi kaybetmedim, kalp atışlarını duyana kadar ilişkiye girmeyin diye çok tembih ediyorlar, bu ay tutmazsa, önümüzdeki ay mutlaka ovülasyondan itibaren adet günüme kadar deneyeceğim, sözünü dinleyeceğim :)Yok canim zarari olmaz diye biliyorum ayrica dusun ilk iliskinde bebek oldu sen farketmedin bir daha iliskin olmuyor mu oluyor Ama aklimiza hep son hafta olmussa olmustur geliyor birakiyoruz calismalari arkadasim bu yuzden dedi ozellikle son hafta diye :) hatta benim teyzem adetten 1 gun once hamile kaldi :)
Ben gecen ay son 10 gune yakin birakmistim bende bu ay deneyecem insallah olur umudumuzu kaybetmeden her ihtimali deniyoruz ama insallah hayirli zamanda gelir biz isteyelim zamani Allaha kalsinbunu ilk defa duydum, bu ay hala ümidimi kaybetmedim, kalp atışlarını duyana kadar ilişkiye girmeyin diye çok tembih ediyorlar, bu ay tutmazsa, önümüzdeki ay mutlaka ovülasyondan itibaren adet günüme kadar deneyeceğim, sözünü dinleyeceğim :)
aynen canım, hayırlısı olsun inşallah ama fazla da bekletmesin meleklerimiz bizleri...Ben gecen ay son 10 gune yakin birakmistim bende bu ay deneyecem insallah olur umudumuzu kaybetmeden her ihtimali deniyoruz ama insallah hayirli zamanda gelir biz isteyelim zamani Allaha kalsin
aynen canım, hayırlısı olsun inşallah ama fazla da bekletmesin meleklerimiz bizleri...
haydi hayırlısı canım yaaa, inşallah bu ay tutar bizim bebişlerhala adet olmadımmdün gece fiki fiki yapıldı burdan son anda aldığım bilgiye dayanarak adet öncesidede hamile kalınabiliyomus benm ne eksiğim var diyerek yola devam ettim :) bakalm neler olacak
ya aslında en büyük sıkıntım sigara ben sigara kullanıyorum ve eger hamileysem çok büyük vicdan azabı cekicem
bi netleşse şu durum içim rahatlıcak duruma görede bırakıcam tabiki ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?