inşallah tatlım, hepimizin ki bekletmeden sağlıkla gelsinler inşallah, üzmesinler annelerini :)
evet canım ilk için uğraşıyoruz :)canım senin ilk çocuk mu?
ayyy, hadi inşallah geç döllenme falandır da gelir bebişin :)valla bugn adet günüm bende yaptm öğlen gbi test negatif çıktı ben genede ümitliyim
Ümit fakirin ekmeği :)
Bende kaldırıyorum bi süre fazla değil amaKızlar bişey sorcamilişkiden sonra bacaklarınızı dikiyor musunuz havaya ?
Halimize bakın ilk güzel haberi kim vericek bakalım benim daha ikinci ay ama şimdiden kötü hissediyorum sanki insan hemen olsun istiyor kendimizi tam hazırlıyoruz bir şeye sanırım bu yüzden hemen olsun istiyoruz
aynen, benimde 3.ay sanki 3.yıldır bekliyor gibiyimHalimize bakın ilk güzel haberi kim vericek bakalım benim daha ikinci ay ama şimdiden kötü hissediyorum sanki insan hemen olsun istiyor kendimizi tam hazırlıyoruz bir şeye sanırım bu yüzden hemen olsun istiyoruz
aynen, benimde 3.ay sanki 3.yıldır bekliyor gibiyimisteyince, beklemeye tahammül edemiyor insan
evet canım :)Canım senin gerçek yaşın mı 37 ?
evet canım :)
Kesinlikle özellikle kadınlar olarak böyleyiz bence eşim o kadar sakin kiaynen, benimde 3.ay sanki 3.yıldır bekliyor gibiyimisteyince, beklemeye tahammül edemiyor insan
Aynen benim kideKesinlikle özellikle kadınlar olarak böyleyiz bence eşim o kadar sakin ki
çokAy hadi inşallah bu ay bebiş gelir hepimiz için dua edicem :)
saol canımmmm, ben de hepimize dua edeceğim, tüm testler yapıldı herhangi bir sıkıntımız yok çok şükür, doktor 1 yıl uğraşacaksın, yaşını dert etme, her şey çok iyi dedi, bakalım uğraşıyoruzAy hadi inşallah bu ay bebiş gelir hepimiz için dua edicem :)
Hep beraber dua edelim bence belki daha faydalı olurAy hadi inşallah bu ay bebiş gelir hepimiz için dua edicem :)
benimki de, doktor 1 yıl demiş ya, takma kafana daha çok var diyor yaaaa.... kafayı yiyecemKesinlikle özellikle kadınlar olarak böyleyiz bence eşim o kadar sakin ki
Aynen benim kide
çok
saol canımmmm, ben de hepimize dua edeceğim, tüm testler yapıldı herhangi bir sıkıntımız yok çok şükür, doktor 1 yıl uğraşacaksın, yaşını dert etme, her şey çok iyi dedi, bakalım uğraşıyoruz
Sen kaç yaşındasın canım :)bendekide aynı ya dün gece düşünüyorum nie testte çıkmadı diye üzülüyorum aman hayatım niye üzüyosn kendini
dha yasımız genç sağlıklıyız faln die anlıyorm teselli etmeye calışıyo da o öle konuştukça sinirlerim bozuluyo :) :) :)
23 yaşındayım canm 8 aydırda evliyim :) evlendiğimzden beri de korunmuyoruz ama daha gelen giden yok :)Sen kaç yaşındasın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?