Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

doktor randevularının zamanından dolayı bır de gıdıp hemen kan testı yaptıramayısından. bende almanyada dogdum buyudum 25 yasımda turkıyeye dondum 2 yıldır vatanımda yasıyorum =)

Valla en güzelini yapmışsın canım. Aynen öyle seninde bildiğin gibi burda öyle gidip kafasına göre test yaptiramiyor insan herşey randevu olursa mümkün (acil vakalar hariç ) sen neden döndün ( eğer özel değilse )

kızlar bu ayın 1 inde çatlatma iğnesi vuruldu. dün kan testi yaptırdım adetime 5 gün var değer 2,62 çıktı sizce yükselir mi ?

Benim bu ay adetim çok garip ya 9 gün oldu hala bitmedi ama yoğunluğu çok az damla damla acaba ondan mı uzun sürdü ben anlamadım

Kızlar benin adetime 5 gün var ovulasyon testm çift çizgi çıkıyor hala normal mi yoksa biseyler varmıdır ümit etmelimiym

Kızlar benin adetime 5 gün var ovulasyon testm çift çizgi çıkıyor hala normal mi yoksa biseyler varmıdır ümit etmelimiym

Valla tatlım ben adetten hemen önce yumurtlayanı çokkkkkk duydum bende de bu sefer adete yakın oldu. Test yap negatif çıkarsa çalışmaları hızlandır derim ben

Evlendim canım ama evlenmeseydim de o sene dönecektim ssevmiyorum almanyda yaşamayı anca gezmek icin gidiyorum arrtik. Memleket gibisi var mi yaa sen nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…