• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar benin adetime 5 gün var ovulasyon testm çift çizgi çıkıyor hala normal mi yoksa biseyler varmıdır ümit etmelimiym
Çift çizginin koyulugu önemli arkadaşım :)

Eğer ikisi de kopkoyuysa muhtemelen hamilesin, ha böyle giderek koyulasıyorsa adet olacaksın.

Selam kızlar ben 8 aylık evliyim 3. Aydan sonra korunmadık çocuk istiyoruz diye. Ama 5 aydır olmadı fsh degerim sınırda. Ama doktor sorun olmadıgını syledi. Adetime 6 gün var ama bende hiç olmayan seyler olmaya başladı. Bel ağrısı, kasıkta batma, koyu sarı kokusuz akıntı, sık idrara çıkma, baş ağrısı ve halsizlik. Dün gece de adet sancısı gibi sancı yasadim oldum sandım ama olmamışm. Sizce nedir ? Ümitlenmelimiyim ? Tskler simdiden

Testini paylassana burdan bakayim mi ne kadar koyu
Testi attm canım ya çok koyu degildi ama ovulasyon ilk defa kullandm adettrn önce çift çizgi çıkmaz sanmstm sadece yumurtlama zamanında çıktığını düşünüyordum yanılmşm demekki :(

Testi attm canım ya çok koyu degildi ama ovulasyon ilk defa kullandm adettrn önce çift çizgi çıkmaz sanmstm sadece yumurtlama zamanında çıktığını düşünüyordum yanılmşm demekki :KK43:

Canim ikinci çizgi ilk cizgiden daha koyu oluyor gebelik olunca. Bende senin gibi umutlanmıştım ama malesef kopkoyu olmadigi surece gebelik gözükmüyor

Kızlar ben son adetim den sonra soğan kürü yapmıştım. 7. Günü kullandım ve 10 gün de bitirdim. Bu gecikmenin onunla bir alakası varmı acaba ???

bugün ve yarın adet günüm bugün olmadım ama regl sancım var kesin olacak gibiyim bu gece uzun benim için hamilelik ihtimalim az olsa da her ay deli gibi regl günü bekliyorum merakla bu da o günlerden biri yine hayal kırıklığı olacak ama öbür ay devam herşeyin zamanı var doğru zaman elbet gelir hayırlısı ...... herkesin duası dileği kabul olsun ...

Kızlar günaydınlarrr kötü bişi oldu düm geceden beri dişimde ağrı var iltihap topladı sanırım dişetimde şişlik var ağrı katlanılamaz değil ama şiddetlenicek muhtemelen ne yapmalıyım?

Kızlar günaydınlarrr kötü bişi oldu düm geceden beri dişimde ağrı var iltihap topladı sanırım dişetimde şişlik var ağrı katlanılamaz değil ama şiddetlenicek muhtemelen ne yapmalıyım?

canım karanfil iyi geliyor diye okumuştum dur bulursam linkini yapıştırırım şimdi

Kızlar ben son adetim den sonra soğan kürü yapmıştım. 7. Günü kullandım ve 10 gün de bitirdim. Bu gecikmenin onunla bir alakası varmı acaba ???

Benim bildiğim soğan kürü adeti düzenler canım geciktirmez ama kişiden kişiye değişir mi bilemedim şimdi.. Ben yaptığımda gününde olmuştum...

Back