- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Çift çizginin koyulugu önemli arkadaşım :)Kızlar benin adetime 5 gün var ovulasyon testm çift çizgi çıkıyor hala normal mi yoksa biseyler varmıdır ümit etmelimiym
Testi attm canım ya çok koyu degildi ama ovulasyon ilk defa kullandm adettrn önce çift çizgi çıkmaz sanmstm sadece yumurtlama zamanında çıktığını düşünüyordum yanılmşm demekkiTestini paylassana burdan bakayim mi ne kadar koyu
Evlendim canım ama evlenmeseydim de o sene dönecektim ssevmiyorum almanyda yaşamayı anca gezmek icin gidiyorum arrtik. Memleket gibisi var mi yaa sen nerdesin
Testi attm canım ya çok koyu degildi ama ovulasyon ilk defa kullandm adettrn önce çift çizgi çıkmaz sanmstm sadece yumurtlama zamanında çıktığını düşünüyordum yanılmşm demekki
Olpe' deydim ben kölne 65 km :)Ben würzburg ta yaşıyorum. Nürnberge 100 km yiz sen nerdeydin?
Olpe' deydim ben kölne 65 km :)
Anladm canımCanim ikinci çizgi ilk cizgiden daha koyu oluyor gebelik olunca. Bende senin gibi umutlanmıştım ama malesef kopkoyu olmadigi surece gebelik gözükmüyor
evet sende bizimle incir ve havuç kürüne başla çift sarılı yumurtalayalım bu ay bari
Kızlar ben son adetim den sonra soğan kürü yapmıştım. 7. Günü kullandım ve 10 gün de bitirdim. Bu gecikmenin onunla bir alakası varmı acaba ???
BU KÜR İÇİN BELLİ BİR BAŞLAMA GÜNÜ VARMI HANIMLAR
Kızlar günaydınlarrr kötü bişi oldu düm geceden beri dişimde ağrı var iltihap topladı sanırım dişetimde şişlik var ağrı katlanılamaz değil ama şiddetlenicek muhtemelen ne yapmalıyım?
Kızlar ben son adetim den sonra soğan kürü yapmıştım. 7. Günü kullandım ve 10 gün de bitirdim. Bu gecikmenin onunla bir alakası varmı acaba ???
adetin 2. günü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?