Teşekkürler shojincimcanım karanfil iyi geliyor diye okumuştum dur bulursam linkini yapıştırırım şimdi
Tebrik ederim senin adına çok sevindim allah sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin..Canım aldım sonucu 18.86 çıktııı hamileyimm
merhabalar , benim 1 gün kaldı.Çok heyecanlıyım.İnşallah hamileyimdir.
Kızlar gecikmenin 6. Gününde yine burdayım mmmmm benim Belimin ağrısı da gitti. göğüslerde de bir şey yok , akıntı sulu beyaz çok yoğun olmamak kaydıyla devam ediyor. Yarın inşallah dananin kuyruğu kopacak :-D
Kızlar gecikmenin 6. Gününde yine burdayım mmmmm benim Belimin ağrısı da gitti. göğüslerde de bir şey yok , akıntı sulu beyaz çok yoğun olmamak kaydıyla devam ediyor. Yarın inşallah dananin kuyruğu kopacak :-D
Kan tahlili yarın yapılacak. Olmadı ultrasyondan da baktiririm . Çokkkkkk heycanliyim
Randevu Türkiye saatiyle 11.40 ta inşallah güzel ve hayırlı haberler alırım. Zaten ordan canlı yayın yaparım size kızlar merakta bırakmam sizi
5 günnn
Hadi kızlar inşallah ii haberlerle gelirsiniz1 günüm kaldı
Hadi kızlar inşallah ii haberlerle gelirsiniz
cok sagol canim bnde bugun test yptim negatif canimmaraştırdım soruşturdum genelde hiç belirti olmuyor. belirtiler adet gecikmesinden sonra başlıyor. hemen umutsuzluğa kapılma.
canim test yptin mi bnimde cmt gunu batKızlar benim yarın adet günüm 3 aydır deniyoruz yumurtlama takvimine göre beraber olduk eşimle, son 1 haftadır belimde sol kasığımda ağrı ve sancım oldu son 2 gündür bişey yok bide yerleşme kanaması felan olmadı hamile değilmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?