• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

sırasıyla önce soğan kürü yumurtalıkları kistlerden temizlemek için sonra incir ve havuç kürü yumurtlamak ve yumurtaları çatlatmak için canım.. Soğan kürü yumurtalıktaki kistleri dışarı atmak için kullanıldığından hamilelikte düşük tehlikesi oluşturuyor bu sebeple ovulasyon dönemlerinde kullanılmaması lazım.. Çünkü ilişkiye girersin yumurta döllenir ama tutunmaz..
Tamam canim cok tesekkur ederim bilgiler icin :KK68::KK37:

Kizlar moralim cok bozuk
10.10.15de yaptirdigim tahlil 1100 cikmisti bugun doktora gidicem diye tahlil yaptirdim 1600 cikti doktor fazla artmadigi icin bisey soyleyemedi kafam cok karisti 2 3 gundur kahverengi akintimda var. Bu sekilde yavas yukselme yasayip keseyi goren varmi :(

perihan08 perihan08 çok sevindim canım inşallah herşey gönlünün istediği gibi olur ve yuvanda hep mutlu huzurlu olursun. Rabbim senin ve diğer anne ve anne aday adaylarinin yüzlerini hep güldürsün

Kızlar bu gün 4. Gün de bitiyor ve felaket bir bel ve kasık ağrısı yaşadım bir saat önce ondan sonra bir şeyin aktigini hissettim ve gerçekten emindim afet olduğumdan ama baktimki bildiğin su gibi akıntı. Bazen sulu beyaz bazende şeffaf su gibi offf offf perihan08 perihan08 canım bu akıntı olayı sende nasıl?

Kızlar bu gün 4. Gün de bitiyor ve felaket bir bel ve kasık ağrısı yaşadım bir saat önce ondan sonra bir şeyin aktigini hissettim ve gerçekten emindim afet olduğumdan ama baktimki bildiğin su gibi akıntı. Bazen sulu beyaz bazende şeffaf su gibi offf offf perihan08 perihan08 canım bu akıntı olayı sende nasıl?

Bir dört beş gündür akıntım arttı benimde ama çok da fazla değil renksiz kokusuz ama bazen çok azıcık kahverengi gibi geliyor peçeteye günde bi kere mesela bel ağrım çok fazla adet olucam da gidicek diye korkuyorum bende:-(

Salakligimdan diyelim , kafaları yiyor , uykulari kaciriyorum ama içimdeki korku daha büyük. Yıkım olur benim için offfffff. Yarın düşünüyordum, tekrar vazgeçtim biraz daha geçsin, eğer gelmezse 3-4 gün daha bekliycem :KK43:

bekledikçe sonuç değişmeyecek korkunun ecele faydası yok ki canım. kafan rahatlar en azından piskopata bağlarsın bak snin üstüne benim adetim geldi bitti ve yeniden çalışmalara başladık bile. 2 gün üzüldüm sonra hayatıma devam ettim. allah neyi nasip ederse o olur sonuçta.

Günaydın kızlar. Biraz önce test Yaptım ama negatif :KK43:

bu mesajını görmemiştim daha öncekini yazmadan önce canım hayırlısı neyse o olsun ıstersen bırde kan ver. belkıde stres yapa yapa gecıktırdın ben bı keresınde aynı durumu yasadım 12 gun gecıkmıstı bıdaha asla aynı hataya düsmedım :D

Kizlar moralim cok bozuk
10.10.15de yaptirdigim tahlil 1100 cikmisti bugun doktora gidicem diye tahlil yaptirdim 1600 cikti doktor fazla artmadigi icin bisey soyleyemedi kafam cok karisti 2 3 gundur kahverengi akintimda var. Bu sekilde yavas yukselme yasayip keseyi goren varmi :KK43:

benim bundan cok daha düşük seyiriyordu rakamlar ve sonunda da düşük yaptım kürtaj oldum malesef :(

Kızlar cumaya kadar gelmezse ... dananin kuyruğu o zaman kopacak neymiş görücez :) jinokologa randevu aldım !

Back