- 9 Eylül 2015
- 431
- 443
- 53
Tamam canim cok tesekkur ederim bilgiler icinsırasıyla önce soğan kürü yumurtalıkları kistlerden temizlemek için sonra incir ve havuç kürü yumurtlamak ve yumurtaları çatlatmak için canım.. Soğan kürü yumurtalıktaki kistleri dışarı atmak için kullanıldığından hamilelikte düşük tehlikesi oluşturuyor bu sebeple ovulasyon dönemlerinde kullanılmaması lazım.. Çünkü ilişkiye girersin yumurta döllenir ama tutunmaz..
Bugünkü kan sonıçlarım da çıktı dün 18 küsürdü bugünde 28 küsür çıktı inşallah böyle yükselmeye devam ederr
Selam kızlar adete 10 gün kala yerleşme olurmu. sizler ne dusunuyorsünüz
netten araştırdım 6 ile 12 gün araşı yerleşme olabiliyorMuş . Adetten 10 ve 9 öncesi yerleşme erken mi. Arkadaşlar erken ve olmaz diyorlarOlabilir bence benim yedi gün kala oldu yani öyle tahmin ediyorum
netten araştırdım 6 ile 12 gün araşı yerleşme olabiliyorMuş . Adetten 10 ve 9 öncesi yerleşme erken mi. Arkadaşlar erken ve olmaz diyorlar
siz yaşadiniz mi peki ne yaptiniz
Kızlar bu gün 4. Gün de bitiyor ve felaket bir bel ve kasık ağrısı yaşadım bir saat önce ondan sonra bir şeyin aktigini hissettim ve gerçekten emindim afet olduğumdan ama baktimki bildiğin su gibi akıntı. Bazen sulu beyaz bazende şeffaf su gibi offf offfperihan08 canım bu akıntı olayı sende nasıl?
netten araştırdım 6 ile 12 gün araşı yerleşme olabiliyorMuş . Adetten 10 ve 9 öncesi yerleşme erken mi. Arkadaşlar erken ve olmaz diyorlar
siz yaşadiniz mi peki ne yaptiniz
Salakligimdan diyelim , kafaları yiyor , uykulari kaciriyorum ama içimdeki korku daha büyük. Yıkım olur benim için offfffff. Yarın düşünüyordum, tekrar vazgeçtim biraz daha geçsin, eğer gelmezse 3-4 gün daha bekliycem
kusura bakma cnmde bn öle düşündüm inşalah hamiledir
Günaydın kızlar. Biraz önce test Yaptım ama negatif
Kizlar moralim cok bozuk
10.10.15de yaptirdigim tahlil 1100 cikmisti bugun doktora gidicem diye tahlil yaptirdim 1600 cikti doktor fazla artmadigi icin bisey soyleyemedi kafam cok karisti 2 3 gundur kahverengi akintimda var. Bu sekilde yavas yukselme yasayip keseyi goren varmi
Kızlar cumaya kadar gelmezse ... dananin kuyruğu o zaman kopacak neymiş görücez :) jinokologa randevu aldım !
çok şükür kızsen yurtdışında mı yaşıyorsun
Evet canım yurtdışı neden sordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?