Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar benim de adetim 5gün geçti dün test yaptım negatif çıktı. bugün çamaşır suyu testi yaptım köpürdüü. Ne yapmam gerek tekrar idrar testi mi yapsam. Çanaşır suyu testi yanlış çıkanlar var mı?

Çamaşır suyu köpüğü bardaktan taşarcasına mı köpürdü benim izlediğim video da öyleydi.. Çamaşır suyu karbonat vs yanıltıcı canım bence idrar testi yap olmadı kan testi yap.. Onlara umut bağlama çünkü üzülebilirsin

geniş bir kaba koyduğum için emin olamadım şimdi
İdrar testinde de çıkmıyor. bana yine beklemek düştü Kan testi yapıp kendimi de ümitlendirmek istemiyorum

Merhaba kızlar. .. Bu gün inşallah hamile haberleri sıraya dizilir. Benim yarın adet günüm ama ne gögüsler nede başka bir şey ... hiç bir şekilde belirti yok. Sadece dün yoğun bir şekilde sümüksü , sarı hatta açık yeşil gibi bir akıntı oldu bir defa. Onun dışında hiç bir belirti yok. Çok heycanliyim .. Rabbim isteyenlere ve onların içinde de bana versin inşallah. . Hepinizi çok öpüyorum.

Merhaba arkadaşlar. ben aranıza yeni katıldım.inşallah bende dahil olmak üzere hepimiz iyi haberlerimizi burada paylaşırız.:) Benimde geri sayım 19 ekim. Kısmet diyelim. Size bir sorum olacak. Benim 2 ekimden sonra yumurtlama zamanı içine girdi. 2 Ekimde denedik 5 ekimde denedik birde 9 ekim. Fakat 2 ekimden beri acayip sol kasığımda ağrı var ne gece ne gündüz hiç geçmeyen bir ağrı. Sizce bu ağrının sebebi nedir?

SELAMLAR...
BUGÜN BAT GÜNÜM .....
GELEN GİDEN YOK HENÜZZZ...

ÖNCELİKLE HOŞ GELDİN CANIM...
KİST ,ÜŞÜTME VE BEBEK OLABİLİR DOKTORA GİTTİNMİ VE YA TEST YAPTONMI?

yok daha yapmadım . çok erken olduğunu düşündüm
bnmde iki hafta önce bayram hadçftasında başladı o ağrılarım kimi zamanlar ağlıyarak uyuyodum hala devam edio bnm kist olasılığı düşük çünkü adrtliyken hormon testine gittiğimde falan tüm kontrollerimi yapmıştı. bakalım :) inş. hamişizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…