Suan hastanedeyim canim ultrasonla baktilar kese gorunmuyor kistim var 3.5 cm
Kan tahlili yapildi sonucu bekliyorum insallah beni birakmamistir yikildim resmen
Yazarim canmAy inşallah bize yaz mutlaka çok üzüldüm
İnsallah bi problem olmamiştır ve bebişin seninledirYazarim canmcok korkuyorum
@uterinaa ben bittim
Bu sabah kanamam oldu 6 da
Simdi yine oldu
Bebegim beni birakti mi
Ben bu aciya nasil dayanicam
Hala yerindemidir buna inanmayi cok istiyorum
Tarif edilemez bi acı. Minik bebegim öldü mü
Kese gorunmedi. Kan sonucum cikti 127, normalde en az 160 olmasi gerekiyordu olmamis. Kanama devam edebilir dedi doktor. Tutunamayan bi ic gebeliktir insallah degerin duser dedi. Dis gebelik olmasindansa azalsin dedi. Cok uzgunum suanPanik yapma kanama bende de olmuştu ama kese yerinde duruyordu çok şükür. Keseyi gördün mü? Eğer gormediysen doktoruna gidip kontrol ettir. Sadece kan testi yaptiysan testi tekrarlat. İnşallah bebeğin seninledir.
Kese gorunmedi. Kan sonucum cikti 127, normalde en az 160 olmasi gerekiyordu olmamis. Kanama devam edebilir dedi doktor. Tutunamayan bi ic gebeliktir insallah degerin duser dedi. Dis gebelik olmasindansa azalsin dedi. Cok uzgunum suan
Kese gorunmedi. Kan sonucum cikti 127, normalde en az 160 olmasi gerekiyordu olmamis. Kanama devam edebilir dedi doktor. Tutunamayan bi ic gebeliktir insallah degerin duser dedi. Dis gebelik olmasindansa azalsin dedi. Cok uzgunum suan
Yarin tekrar kan ver dedi dusus olup olmadigina bakcaklarmis. Kist icin hicbisey soylemedi bende sormayi unuttum. Allah kimseye ne gebeligin.basinda ne sonunda kayip vermesin.gercekten cok zormusNe yapman gerekiyormuş şimdi bişey dedi mi tekrar ne zaman bakacakmış..?
Yarin tekrar kan ver dedi dusus olup olmadigina bakcaklarmis. Kist icin hicbisey soylemedi bende sormayi unuttum. Allah kimseye ne gebeligin.basinda ne sonunda kayip vermesin.gercekten cok zormus
Saglikli bi sekilde cocugunu kucagina alirsin insallah canim. Allah tan gelip Allaha gidiyorlar isyan etmiyorum ama keske boyle olmasaydi. Cok alismistim hergun hayalini kuruyordum.Kimyasal dedikleri olay yani. Gecen sene ekimde ben de yaşadım. Ama kimyasalin arkasi sağlıklı gebelik diyorlar. Ben kimyasaldan 4 ay sonra tekrar hamile kaldım şükür. O yüzden hiç üzme kendini. İnşallah kimyasaldir dış gebelik degildir canim.
Kızlar bunu birisi bana yorumlayabilir mi? Adetime 2-3 gün var. Testi az önce yaptım
Canım ben anlamadım şimdi bebeği kaybettin miSaglikli bi sekilde cocugunu kucagina alirsin insallah canim. Allah tan gelip Allaha gidiyorlar isyan etmiyorum ama keske boyle olmasaydi. Cok alismistim hergun hayalini kuruyordum.
EvetCanım ben anlamadım şimdi bebeği kaybettin mi
Çok heyecanlandırıyorsunuz beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?