Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım çoookk tebrik ediyorum tekrar, hamileliğin onaylanmış oldu yani şimdi dün senin ovulasyondan sonraki kaçıncı günündü?
Ovulasyon gunumu net bilmiyorum canim ya agustosun 31 inde doktora gitmistim mesela bata 2 gun varken. yumurtan catlamis 2 gune kadar korunmazsaniz olur demisti. Biz o zman dusunmuyoduk 2 gun sonrasida benim batti. 4 gun sonra adet oldum yani 4.9.15 de. Eylulde 26 sinda korunmadim yeni bat 05.10.15 di bugun gecikmenin 3.gunu
Doktora gittim bugun kontrol etti
Ultrasonla bakti sadece kist gorebildi.
Ama sorun teskil etmiyormus bebek ondan besleniyor fln dedi
Haftaya cuma tekrar cagirdi
Folik asit verdi bide ilk defa onu kullancam
Kiste uzuldum biraz

Canım kiste takılma, benim yumurtamın yanında 22 tane de kistik yumurta vardı. Doktorum bişey demedi bile. Hadi bakalım haftaya perşembe ben görücem keseyi cuma sen

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun zamandır üye olmak istiyodum sonunda oldum ve dayanamadım yazmak istedim.
polikistik over ve hiperprolaktinemi hastasıyım. düzensiz adetler,ilaçlar vs.. ilaçlarla 33 günde bir adet olmaya başladım ki normalde ilaç kullanmazken aylarca adet görmediğimi biliyorum
sat 06.09.2015 04.10.2015'de bhcg değerim 31.75 çıktı yarın beklediğim adet tarihim ve yine kanda test yaptırıcam inş bende hamişimdir kızlar...

bhcg de 10 dan yukarısı hamilesin demek değil mi ben mi yanlış biliyorum .. Doktor bir şey demedi mi canım ?

bhcg de 10 dan yukarısı hamilesin demek değil mi ben mi yanlış biliyorum .. Doktor bir şey demedi mi canım ?
henüz doktora gitmedim cuma günü gidicem
bat yarın olucak. yarın tekrar kan verip cuma günüde doktora gidicem
ben görüntüleme merkezinde çalışıyorum burdaki radyoloji doktoruna dün ultasonla baktırdım ama karından gözükmedi tabiki bişey bakalım cuma günü doktor ne diyecek

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

İnşallah bebeğin seninledir canım bizede haber ver

canım bi de sen baya geç ovule oluyosun galiba. doktorunla hesaplama yaparken mutlaka belirt, yani anladığım kadar ovulasyon 22. gün falan olmuş. dolayısıyla beklenen doğum tarihi de 1 hafta geç olabilir

canım tebrik ederim, allah tamamına erdirsin inşallah kan değerin hamile olduğunu gösteriyo. referans değeri 0-5 yazıyodu benim testimde, yani 5'in üzeri hamile kabul ediliyodu. addetten 2 gün öncesi için gayet güzel bi değer. benim adet günü 48'di, 2 gün sonra 234 oldu. önemli olan zaten düzenli artması. sen hamilelik takvimini ekle artık bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…