Sağol canım hepimize inşallahG ecmis olsun canim benim ins saglikli hamilelik saglikli bebekler nasip eder allah sana
Ovulasyon gunumu net bilmiyorum canim ya agustosun 31 inde doktora gitmistim mesela bata 2 gun varken. yumurtan catlamis 2 gune kadar korunmazsaniz olur demisti. Biz o zman dusunmuyoduk 2 gun sonrasida benim batti. 4 gun sonra adet oldum yani 4.9.15 de. Eylulde 26 sinda korunmadim yeni bat 05.10.15 di bugun gecikmenin 3.gunuCanım çoookk tebrik ediyorum tekrar, hamileliğin onaylanmış oldu yani şimdi dün senin ovulasyondan sonraki kaçıncı günündü?
Canım kiste takılma, benim yumurtamın yanında 22 tane de kistik yumurta vardı. Doktorum bişey demedi bile. Hadi bakalım haftaya perşembe ben görücem keseyi cuma senOvulasyon gunumu net bilmiyorum canim ya agustosun 31 inde doktora gitmistim mesela bata 2 gun varken. yumurtan catlamis 2 gune kadar korunmazsaniz olur demisti. Biz o zman dusunmuyoduk 2 gun sonrasida benim batti. 4 gun sonra adet oldum yani 4.9.15 de. Eylulde 26 sinda korunmadim yeni bat 05.10.15 di bugun gecikmenin 3.gunu
Doktora gittim bugun kontrol etti
Ultrasonla bakti sadece kist gorebildi.
Ama sorun teskil etmiyormus bebek ondan besleniyor fln dedi
Haftaya cuma tekrar cagirdi
Folik asit verdi bide ilk defa onu kullancam
Kiste uzuldum biraz
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun zamandır üye olmak istiyodum sonunda oldum ve dayanamadım yazmak istedim.
polikistik over ve hiperprolaktinemi hastasıyım. düzensiz adetler,ilaçlar vs.. ilaçlarla 33 günde bir adet olmaya başladım ki normalde ilaç kullanmazken aylarca adet görmediğimi biliyorum
sat 06.09.2015 04.10.2015'de bhcg değerim 31.75 çıktı yarın beklediğim adet tarihim ve yine kanda test yaptırıcam inş bende hamişimdir kızlar...
henüz doktora gitmedim cuma günü gidicembhcg de 10 dan yukarısı hamilesin demek değil mi ben mi yanlış biliyorum .. Doktor bir şey demedi mi canım ?
henüz doktora gitmedim cuma günü gidicem
bat yarın olucak. yarın tekrar kan verip cuma günüde doktora gidicem
ben görüntüleme merkezinde çalışıyorum burdaki radyoloji doktoruna dün ultasonla baktırdım ama karından gözükmedi tabiki bişey bakalım cuma günü doktor ne diyecek
henüz doktora gitmedim cuma günü gidicem
bat yarın olucak. yarın tekrar kan verip cuma günüde doktora gidicem
ben görüntüleme merkezinde çalışıyorum burdaki radyoloji doktoruna dün ultasonla baktırdım ama karından gözükmedi tabiki bişey bakalım cuma günü doktor ne diyecek
çok teşekkür ederim mutlaka yazıcam çok teşekkürler :)İnşallah bebeğin seninledir canımbizede haber ver
Ovulasyon gunumu net bilmiyorum canim ya agustosun 31 inde doktora gitmistim mesela bata 2 gun varken. yumurtan catlamis 2 gune kadar korunmazsaniz olur demisti. Biz o zman dusunmuyoduk 2 gun sonrasida benim batti. 4 gun sonra adet oldum yani 4.9.15 de. Eylulde 26 sinda korunmadim yeni bat 05.10.15 di bugun gecikmenin 3.gunu
Doktora gittim bugun kontrol etti
Ultrasonla bakti sadece kist gorebildi.
Ama sorun teskil etmiyormus bebek ondan besleniyor fln dedi
Haftaya cuma tekrar cagirdi
Folik asit verdi bide ilk defa onu kullancam
Kiste uzuldum biraz
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun zamandır üye olmak istiyodum sonunda oldum ve dayanamadım yazmak istedim.
polikistik over ve hiperprolaktinemi hastasıyım. düzensiz adetler,ilaçlar vs.. ilaçlarla 33 günde bir adet olmaya başladım ki normalde ilaç kullanmazken aylarca adet görmediğimi biliyorum
sat 06.09.2015 04.10.2015'de bhcg değerim 31.75 çıktı yarın beklediğim adet tarihim ve yine kanda test yaptırıcam inş bende hamişimdir kızlar...
Ben bekliyorumm kahve lekelerim var azar azar 4gundur falan ama hala gelen giden yokBugün benimle birlikte adet bekleyen yok mu kizlar nerdesiniz
Bugün benimle birlikte adet bekleyen yok mu kizlar nerdesiniz
Ben bekliyorumm kahve lekelerim var azar azar 4gundur falan ama hala gelen giden yok
Cuma benimde bekliyorum :) ilk defa test yapmadim bu ay ve direniyorum :)
Insallah gelmezde pozitifleri görürüzAynen yaa benimde oyle lekerde var yok arasi bisey ama yok gelen giden
Insallah gelmezde pozitifleri görürüz
2 gun sonra yaparsın inşallah gelmzzzzz veee pozitif gorursunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?