saol inş.. şuan karın altı ağrımda başladı...İnşallah iyi haberlerinizi burada paylaşırsınız :)
çok teşekkür ederim. inşallah birbirimizin iyi haberlerinizi alırız.hadi bakalım haber beklediğim ikinci kişi oldun üçüncü kim olacak bakalımm en iyisi topik yapalım :))) aahha bu topik iii burdada kalabilirizzz
:) yanlış anlamışım cevabı üzerime alındım.çok teşekkür ederim. inşallah birbirimizin iyi haberlerinizi alırız.
ben geçen ay iki ayrı doktora gittim. smear testi yaptırdım. herşey yolunda dedi. Kist yok yani . ama kasık ağrısı tavan yaptı.ÖNCELİKLE HOŞ GELDİN CANIM...
KİST ,ÜŞÜTME VE BEBEK OLABİLİR DOKTORA GİTTİNMİ VE YA TEST YAPTONMI?
İnşallah hamilesindir.bnmde iki hafta önce bayram hadçftasında başladı o ağrılarım kimi zamanlar ağlıyarak uyuyodum hala devam edio bnm kist olasılığı düşük çünkü adrtliyken hormon testine gittiğimde falan tüm kontrollerimi yapmıştı. bakalım :) inş. hamişizdir
anladım kuzum bendede karın altı ağrılar başladı kısmet diyelim :*ben geçen ay iki ayrı doktora gittim. smear testi yaptırdım. herşey yolunda dedi. Kist yok yani . ama kasık ağrısı tavan yaptı.
ben bu konuda bişi diyemiycem ama inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bugun benmde adet günüm daha test yapmadım gelen gidende yokkızlar bugün bat günümdü bhcg değerim 310.20 çıktı :)
yalnız polikistik over ve prolaktin yüksekliğim vardı doktorumu aradım glukofeni bırakıyımmı diye dostinex ve glukofene devam dedi ben çok kararsız kaldım kafam çok karıştı çevremde doktorumla ilgili olumsuz yorumlar alınca dahada kafam allak bullak oldu şuanda. kendisinde tedavim çocuk yapmak değildi adet göremiyorum yönündeydi bir kere gittim 3 ay sonra görüşelim diye belirtti ben o ara evlendim falan derken bu ay daha ben 1buçuk aylık evliyim ve hani öyle gelişigüzel hamile kaldım çok şükür. eşimle zaten çok istiyoduk ama şuanda yanlış bi kararda vermek istemiyorum. benim gibi gebeliğinde dostinex ve glukofen kullanıp sağlıkla bebeğini kucağına alan arkadaşlar varmı?
Bu sabah kırmızılarla butunlestimhakkimizda hayirlisi olsun
Canim dostineks ile ilgili bilgim yok. Ancak benim daha önceki gebeligimde (pkoluyum bu arada ileri derecede) glukofen kullandım günde 2 tane 850 mg. Pkolularda insülin direnci fazla oluyor biliyorsun bu da dolaşım yetersizliği ne sebep olabiliyor. Glukofen rahmin kanlanmasi açısından önemli demişti doktorum. Gerci ben pihtilasma sikintisindan dolayi bebegimi kucagima alamamaistim ama su an hala kullaniyorum tekrar gebelik istedigim icin.Yardımcı olabilmisimdir umarım.kızlar bugün bat günümdü bhcg değerim 310.20 çıktı :)
yalnız polikistik over ve prolaktin yüksekliğim vardı doktorumu aradım glukofeni bırakıyımmı diye dostinex ve glukofene devam dedi ben çok kararsız kaldım kafam çok karıştı çevremde doktorumla ilgili olumsuz yorumlar alınca dahada kafam allak bullak oldu şuanda. kendisinde tedavim çocuk yapmak değildi adet göremiyorum yönündeydi bir kere gittim 3 ay sonra görüşelim diye belirtti ben o ara evlendim falan derken bu ay daha ben 1buçuk aylık evliyim ve hani öyle gelişigüzel hamile kaldım çok şükür. eşimle zaten çok istiyoduk ama şuanda yanlış bi kararda vermek istemiyorum. benim gibi gebeliğinde dostinex ve glukofen kullanıp sağlıkla bebeğini kucağına alan arkadaşlar varmı?
Ayh hadi insallah hamilesindir :)ben bu konuda bişi diyemiycem ama inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bugun benmde adet günüm daha test yapmadım gelen gidende yok
Cok tesekkur ederim verdigin bilfiler icin. Bende iyice dusundum p.tesi baska bi doktorada gidip ondanda fikir almak istiyorum. Ama p.tesiye kadar en azindan glukofeni almayi dusunuyorum az cok sizlerin sayesinde az cok da baska sitelerden okudugum kadariyla metformin icerikli bu ilaclari doktorlar 8 ile 10 haftaya kadar hastaninda tabi durumuna gore kullandiriyor. Tekrar cok tesekkur ederimCanim dostineks ile ilgili bilgim yok. Ancak benim daha önceki gebeligimde (pkoluyum bu arada ileri derecede) glukofen kullandım günde 2 tane 850 mg. Pkolularda insülin direnci fazla oluyor biliyorsun bu da dolaşım yetersizliği ne sebep olabiliyor. Glukofen rahmin kanlanmasi açısından önemli demişti doktorum. Gerci ben pihtilasma sikintisindan dolayi bebegimi kucagima alamamaistim ama su an hala kullaniyorum tekrar gebelik istedigim icin.Yardımcı olabilmisimdir umarım.
inşalllahhhh amin...Ayh hadi insallah hamilesindir :)
Uzulme desemde olmaz biliyorum ama canim hayirlisi boyleymis her şerde bir hayir vardir oyle dusun vakti zamani gelmemis demekki diger aya dengeli beslenin ve stresi atarak baslayin belki kismet o zamandir.
İnşallah canım ya. Napalim artık kısmet bu aya değilmiş rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bana da tattirir o duyguyu hayirli evlatlar yetistirmeyi sagliklicA. Cumlemizle birlikte inşallah
@uterinaa ben bittimCanım kiste takılma, benim yumurtamın yanında 22 tane de kistik yumurta vardı. Doktorum bişey demedi bile. Hadi bakalım haftaya perşembe ben görücem keseyi cuma sen
@uterinaa ben bittim
Bu sabah kanamam oldu 6 da
Simdi yine oldu
Bebegim beni birakti mi
Ben bu aciya nasil dayanicam
Hala yerindemidir buna inanmayi cok istiyorum
Tarif edilemez bi acı. Minik bebegim öldü mü
Suan hastanedeyim canim ultrasonla baktilar kese gorunmuyor kistim var 3.5 cmHemen Doktora git canım benim.. İlk 3 ay kanama olabilir yazıyor bişey olmamıştır belki üzülme hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?