Cok tesekkur ederim canim. Burada sizlerle konusmak sizin fikirlerinizi almak o kadar rahatlattiki beni yarin tekrar kan tahlili yaptirip cuma doktora gidicem bakalim ne diyecek. Bu arada ilk muaynede vajinal ultrason yaptirmak zararlimidir? Allah bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin ins :)canım tebrik ederim, allah tamamına erdirsin inşallahkan değerin hamile olduğunu gösteriyo. referans değeri 0-5 yazıyodu benim testimde, yani 5'in üzeri hamile kabul ediliyodu. addetten 2 gün öncesi için gayet güzel bi değer. benim adet günü 48'di, 2 gün sonra 234 oldu. önemli olan zaten düzenli artması. sen hamilelik takvimini ekle artık bence
Benim 4 gundur agriyor karnim bi gorsenInsallah hepbirlikte gorelim pozitiflerigerci bugun biraz karin agrim var olcak gibiyim ama hayirlisi
Benim 4 gundur agriyor karnim bi gorsen
Cok tesekkur ederim canim. Burada sizlerle konusmak sizin fikirlerinizi almak o kadar rahatlattiki beni yarin tekrar kan tahlili yaptirip cuma doktora gidicem bakalim ne diyecek. Bu arada ilk muaynede vajinal ultrason yaptirmak zararlimidir? Allah bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin ins :)
Benim cok degil ve diger aylarda hep degisik belirtilerim olurdu bu ay hic yok bende de umut yok karin agrisida bugun oldu ama surekli degil anlamadim gittibakalim sonuc ne olcak cok meraktayim
Aynen canim bekleyelim.bakalim ped kullanmaya basladim bile gelecek diye bakalim yarın gelir artik sanirim gelmezse bi test de benden olsungelirsede de gelmese de umutlu bakalim herşeye
Ben
Bu aralar cok yogunum ev tasima isiyle ugrasiyorum yarinda dogalgaz elektrik su isleriyle ugrascam kafam onlarla dolu oldugu icin pek dusunmuyorum iyi oluyor ama her ay onceden test yapiyordum bu ay olsa da olmasa da yapmayacam galiba sende yapma olsada olmasada kabulumuz nasil olsainsallah hersey gonlumuze gore olur
Amin canim benim inşallah. En azindan ssaglikliyiz adet gorebiliyoruz sukredecek cok seyimiz var sukurler olsun. Kotu dusunmek yok
An itibari ile kırmızıları gördüm
Aynen oyle olmuyorsa vardir bir sebebi saglikli olsun hersey zamaninda olsun yeter. Olmazsa bizim elimizden gelen bisey degil isyan etmek yok sabretmek var
yükleyebilir misn fotoyuGebelik testinde hayalet gibi bisi belirdi ikinci cizginin yerinde ben buna anlam veremedim boyle biseybyasayan varmi
Şuanda işteyim ama yüklesemde görünürmüydü emin olamadim ışık altında orda beliren renksiz bi çizgi vardıyükleyebilir misn fotoyu
adetıne kac gun var yarın sbah tekrarlaŞuanda işteyim ama yüklesemde görünürmüydü emin olamadim ışık altında orda beliren renksiz bi çizgi vardı
Adet günüm bugun canım aynen bekleyip bikac gun sonra yapayim bari cok heycanlıyım amaadetıne kac gun var yarın sbah tekrarla
inşallah bebiştir :)Adet günüm bugun canım aynen bekleyip bikac gun sonra yapayim bari cok heycanlıyım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?