• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım tebrik ederim, allah tamamına erdirsin inşallah :KK200: kan değerin hamile olduğunu gösteriyo. referans değeri 0-5 yazıyodu benim testimde, yani 5'in üzeri hamile kabul ediliyodu. addetten 2 gün öncesi için gayet güzel bi değer. benim adet günü 48'di, 2 gün sonra 234 oldu. önemli olan zaten düzenli artması. sen hamilelik takvimini ekle artık bence:KK15:
Cok tesekkur ederim canim. Burada sizlerle konusmak sizin fikirlerinizi almak o kadar rahatlattiki beni yarin tekrar kan tahlili yaptirip cuma doktora gidicem bakalim ne diyecek. Bu arada ilk muaynede vajinal ultrason yaptirmak zararlimidir? Allah bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin ins :)

Merhaba kizlar bende sizdenim... :) adete 8 gun kaldi ve ben her ay deneyip yanilma gormeme ragmen hala kendimi dinlemekten bikmis deilm :21: bakalm bu ay ne olacak umarim en kisa zamanda bebislermz gelir :)

kızlar normalde yarın adet günüm kasık ağrım çok var ya yarın kan testi vercem bide bugün çok sık idrara çıktım 15 kez çıkmışımdır bu da çok dikkatimi çekti

Cok tesekkur ederim canim. Burada sizlerle konusmak sizin fikirlerinizi almak o kadar rahatlattiki beni yarin tekrar kan tahlili yaptirip cuma doktora gidicem bakalim ne diyecek. Bu arada ilk muaynede vajinal ultrason yaptirmak zararlimidir? Allah bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin ins :)

vajinal ultrasonda sıkıntı olmaz canım, ilerleyen haftalarda keseyi görmek için bile çoğu doktor vajinal ultrasonu tercih ediyor. inşallah güzel haberler verirsin yarın bize. iyi dileklerin için de teşekkür ederim canım :21:

Benim cok degil ve diger aylarda hep degisik belirtilerim olurdu bu ay hic yok bende de umut yok karin agrisida bugun oldu ama surekli degil anlamadim gitti :KK49::KK49: bakalim sonuc ne olcak cok meraktayim :KK76::KK76:

Aynen canim bekleyelim.bakalim ped kullanmaya basladim bile gelecek diye bakalim yarın gelir artik sanirim gelmezse bi test de benden olsun :KK37: gelirsede de gelmese de umutlu bakalim herşeye :KK5:

Ben
Aynen canim bekleyelim.bakalim ped kullanmaya basladim bile gelecek diye bakalim yarın gelir artik sanirim gelmezse bi test de benden olsun :KK37: gelirsede de gelmese de umutlu bakalim herşeye :KK5:

Bu aralar cok yogunum ev tasima isiyle ugrasiyorum yarinda dogalgaz elektrik su isleriyle ugrascam kafam onlarla dolu oldugu icin pek dusunmuyorum iyi oluyor ama her ay onceden test yapiyordum bu ay olsa da olmasa da yapmayacam galiba sende yapma olsada olmasada kabulumuz nasil olsa :KK19:insallah hersey gonlumuze gore olur :KK17::KK17:

Ben

Bu aralar cok yogunum ev tasima isiyle ugrasiyorum yarinda dogalgaz elektrik su isleriyle ugrascam kafam onlarla dolu oldugu icin pek dusunmuyorum iyi oluyor ama her ay onceden test yapiyordum bu ay olsa da olmasa da yapmayacam galiba sende yapma olsada olmasada kabulumuz nasil olsa :KK19:insallah hersey gonlumuze gore olur :KK17::KK17:

Amin canim benim inşallah. En azindan ssaglikliyiz adet gorebiliyoruz sukredecek cok seyimiz var sukurler olsun. Kotu dusunmek yok

Amin canim benim inşallah. En azindan ssaglikliyiz adet gorebiliyoruz sukredecek cok seyimiz var sukurler olsun. Kotu dusunmek yok

Aynen oyle olmuyorsa vardir bir sebebi saglikli olsun hersey zamaninda olsun yeter. Olmazsa bizim elimizden gelen bisey degil isyan etmek yok sabretmek var :KK68::KK36::KK39::KK39:

Gebelik testinde hayalet gibi bisi belirdi ikinci cizginin yerinde ben buna anlam veremedim boyle biseybyasayan varmi :KK16:

Back