Cılgın sey seniminigimmm cevabını görünce koşarak gittim ama yine negatif bu ikinci deneme genelde adetim düzenlidir gününde olurum ama gecen ay erken oldum. Bu ayda daha gelmedi. Benim hep adetten önce başım ağrır dün ağrı vardı yine ama neyse işte bekliyorum
Cok saol bitanem simdi emin olabildimTebrikler canımmmm gözünüz aydın allah kucağınıza almayı nasip etsin..
Canım pes etmek yok, yumurtlama takibi yaptırıyorsan adetinin 2. günü hemen başla yine bir sonraki aşamaya.
Klomen ilacı kullanıyor musun? Aynı sekilde benim de döngün son 3 ayda 25-28-32 oldu. Klomen geciktiriyor diye duydum.
Bir de aslında regl döngüsünün uzun olması yumurtalıklarının geliştiğini gösterirmiş..
Umarım bir sonraki aya biz de mutlu haberi veririz, dikkat et kendine.. Ben ağladım ağladım rahatladım.
İnsaAllah canim sagolasin . Kafam cook karisik aslinda. Bu ay ilk kez klomen kullanmistim.
Simdi de klomen istesem mi yoksa hic gitmesem mi bilemedim. Artik butun enerjim bitti. Ben kuzenimdeyim aglayip rahatlayamadim da o yuzden
Sende mi simdi klomen kullaniyorsun
Ben de ilk kez klomen kullanmıştım, az önce doktordaydım, doktor kimyasal gebelik geçirmiş ve bu sebeple adetin geç gelmiş olabilir dedi, kan testi yaptırdım, 11' de çıkacak. Yarın yine başlayacağım klomene.
Sen de klomene devam et canım, dengelensin yumurtalıkların yarım bırakma..adetinin 3. günü başlanıyor biliyorsun?
Bir de mutlaka yumurta takibi yaptır, ovulasyon testleri yanlış sonuçlar veriyor.
Kızlar benim de 2 gece önce saat 10 civarı lekelenme oldu sandım adet oldum buraya da yazdım adet oldum diye ama o gece, dün gündüz ve dün gece hatta bugün bu saate kadar hiç adetim gelmedi hep peçete pembemsi lekelenme oldu şimdi yine tuvalete gittim peçete de yok bile umutlanmak istemiyorum ama anlamadım gitti bende yarın test yapıcam bir kere bakalım inşallah Allah ım inşallahhh
Kızlar benim de 2 gece önce saat 10 civarı lekelenme oldu sandım adet oldum buraya da yazdım adet oldum diye ama o gece, dün gündüz ve dün gece hatta bugün bu saate kadar hiç adetim gelmedi hep peçete pembemsi lekelenme oldu şimdi yine tuvalete gittim peçete de yok bile umutlanmak istemiyorum ama anlamadım gitti bende yarın test yapıcam bir kere bakalım inşallah Allah ım inşallahhh
Yaa ne güzel insaAllah güzel haberlerle dönersin canimmmm, hayırlısı bakalim. Hic kırmızı gibi gelmedi mi hep leke miydi
Ee çok iyi, bu implantasyon kanaması belirtileri gibi görünüyor. Yap bakalım haydi inşallah
Sonucum cikmis82,63
iyi mi acaba
4 gun once 7,18 di
Ben regl oldum................
1 yıldır uğraşıyoruz, bu kez BAT 6 gün geçmişti, bu sefer oldu demiştim.
Bugün kan testine gidecektim..........Yine hüsran...............
1 ay sonra yine burada görüşmek üzere..............
:.......(
İnşallah canım inşallah öyledir..
Al benden de o kadar 4 gun once lekenme oldu hafif pembemsi akinti geldi sonra kahvemsi ama cok acik renkte geldi aralikli olarak geldi oyle 1 gun hic gelmedi dun de 1 kere yada 2 kere geldi o akinti. Bugun daha bisi yok anlamadim gitti. Hastalanirim diye bekliyorum
Pko nedir canim duyuyorum da hic. Bilmiyorum neAy canım benim inşallah gelmez de hamileyizdir bende de pko olduğundan ikilemdeyim şuan da..
Polikistikover yumurtalıklarda kist olması.. Adet düzensizliği kilo prblemi tüylenme saç dökülmesi insilün direnci gizli şeker faktörlerini içinde barındıran bir hastalık adı batsınPko nedir canim duyuyorum da hic. Bilmiyorum ne
Polikistikover yumurtalıklarda kist olması.. Adet düzensizliği kilo prblemi tüylenme saç dökülmesi insilün direnci gizli şeker faktörlerini içinde barındıran bir hastalık adı batsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?