- 27 Ağustos 2015
- 61
- 38
- 8
- 35
İnsallah diyelim insallahhinşallah bebiştir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah diyelim insallahhinşallah bebiştir :)
Bu sabah kırmızılarla butunlestimhakkimizda hayirlisi olsun
kızlar benim de adetim 5gün geçti dün test yaptım negatif çıktı. bugün çamaşır suyu testi yaptım köpürdüü. Ne yapmam gerek tekrar idrar testi mi yapsam. Çanaşır suyu testi yanlış çıkanlar var mı?
geniş bir kaba koyduğum için emin olamadım şimdiÇamaşır suyu köpüğü bardaktan taşarcasına mı köpürdü benim izlediğim video da öyleydi.. Çamaşır suyu karbonat vs yanıltıcı canım bence idrar testi yap olmadı kan testi yap.. Onlara umut bağlama çünkü üzülebilirsin
geniş bir kaba koyduğum için emin olamadım şimdi
İdrar testinde de çıkmıyor. bana yine beklemek düştüKan testi yapıp kendimi de ümitlendirmek istemiyorum
Olsun canım üzülme hayırlısı gerçekten bi daha ki ay ne yapalım..
Birazcik üzüldüm ama rabbim bizden iyi bilir bizim icin hayırlı zamani napalim hayirlisi
SELAMLAR...
BUGÜN BAT GÜNÜM .....
GELEN GİDEN YOK HENÜZZZ...![]()
ÖNCELİKLE HOŞ GELDİN CANIM...Merhaba arkadaşlar. ben aranıza yeni katıldım.inşallah bende dahil olmak üzere hepimiz iyi haberlerimizi burada paylaşırız.:) Benimde geri sayım 19 ekim. Kısmet diyelim. Size bir sorum olacak. Benim 2 ekimden sonra yumurtlama zamanı içine girdi. 2 Ekimde denedik 5 ekimde denedik birde 9 ekim. Fakat 2 ekimden beri acayip sol kasığımda ağrı var ne gece ne gündüz hiç geçmeyen bir ağrı. Sizce bu ağrının sebebi nedir?![]()
İnşallah iyi haberlerinizi burada paylaşırsınız :)SELAMLAR...
BUGÜN BAT GÜNÜM .....
GELEN GİDEN YOK HENÜZZZ...![]()
yok daha yapmadım . çok erken olduğunu düşündümÖNCELİKLE HOŞ GELDİN CANIM...
KİST ,ÜŞÜTME VE BEBEK OLABİLİR DOKTORA GİTTİNMİ VE YA TEST YAPTONMI?
hadi bakalım haber beklediğim ikinci kişi oldun üçüncü kim olacak bakalımm en iyisi topik yapalım :))) aahha bu topik iii burdada kalabilirizzzbenimde bugün adet günüm gelen giden yok
bnmde iki hafta önce bayram hadçftasında başladı o ağrılarım kimi zamanlar ağlıyarak uyuyodum hala devam edio bnm kist olasılığı düşük çünkü adrtliyken hormon testine gittiğimde falan tüm kontrollerimi yapmıştı. bakalım :) inş. hamişizdiryok daha yapmadım . çok erken olduğunu düşündüm![]()