- 5 Eylül 2015
- 617
- 339
- 23
- 35
Sonucum cikmis82,63
iyi mi acaba
4 gun once 7,18 di
Canim cok.tesekkur.ederim aminEvet canım Allahın izniyle hamilesin. Allahım tamamına erdirsin. İnşallah sorunsuz bir hamilelik sonucunda bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok sevindim çokkkk
Canimm cok.sagol :)İyi akşmlarr hepinize
minigimmm adına çoook Mutlu oldum :) sayfaları okurken heyecanımı görmen lazım nasıl da merakla okudum.
Diğer yandan kırmızıları gören arkadaşlarım inşallah en kısa zamanda bizde güzel haberler alırız minigimmm gibi :)
Benim bat 3 gün geçti elimde bir tane test var ve şimdi mi yapsam sabah mı diye düşünüyorumSizce?
:) hosgeldin canimKızlar mehaba uyumayanları förünce koşayım dedim ben de yarın doktor yolu bekliyorum gözüme uyku girmedi. :) 82 çıkan arkadaşım adetin geçti mi ya da ne kadar geçti :)
Hoşbuldum canım :) direk kanda mı baktırdın acaba tebrik ederim seni o zaman :) benimde bugün 4.günü ben bi cesaret yaptırdım inşallah hayırlı sonuçları alırız dr gittin mi baktı mı ultrasonla :):) hosgeldin canim
Normalde dun olmam lazimdi olmadim bugun gecikmenin 2. Gunu
Tsk ederim canim. Ben baya bi aceleciydim adet olmadan 4 gun once idrar testi yaptim 2 kere negatifti ama birazcikta cizgi var gibiydi. Adete 2 gun kala ilk kan testini yaptirdim 7.18 cikti doktora gitmedim. Ikinci kan testini bugun yaptirdim 82,63 cikmis oda. Doktora yarin 1 de gidicem nasil bakar ne der hic tahmin edemiyorum :))Hoşbuldum canım :) direk kanda mı baktırdın acaba tebrik ederim seni o zaman :) benimde bugün 4.günü ben bi cesaret yaptırdım inşallah hayırlı sonuçları alırız dr gittin mi baktı mı ultrasonla :)
Sevindim canım senin adına inşallah kesinleşir :) giderek artıyor :) tedavi gördün mü canım :)Tsk ederim canim. Ben baya bi aceleciydim adet olmadan 4 gun once idrar testi yaptim 2 kere negatifti ama birazcikta cizgi var gibiydi. Adete 2 gun kala ilk kan testini yaptirdim 7.18 cikti doktora gitmedim. Ikinci kan testini bugun yaptirdim 82,63 cikmis oda. Doktora yarin 1 de gidicem nasil bakar ne der hic tahmin edemiyorum :))
Sadece enfeksiyonum vardi onun icin ilac kullandim hemde genel muayene etti doktor gebelik icin herhangi bir problem olmadigini soyledi. Ve oldu hala alisabilmis degilim saskinimSevindim canım senin adına inşallah kesinleşir :) giderek artıyor :) tedavi gördün mü canım :)
Ya değil mi biraz şok oluyo insan sonra a evet diyor. İnşallah olumlu şeyler duyarız doktordanda ya.Sadece enfeksiyonum vardi onun icin ilac kullandim hemde genel muayene etti doktor gebelik icin herhangi bir problem olmadigini soyledi. Ve oldu hala alisabilmis degilim saskinim
Insallah canm sende yarin haber ver :)Ya değil mi biraz şok oluyo insan sonra a evet diyor. İnşallah olumlu şeyler duyarız doktordanda ya.
Tamam canım veririm :) benm değer 972 çıktı normal mi acaba :)Insallah canm sende yarin haber ver :)
Benim kirmizilar da 4gun gecikmeli geldiler :/ Gunlerim karman corman oldu. 28 unde olan ben adet araliklarim son 3 ayda 24 - 31 - 33. Gunlere dogru gecikmeli oldu.
Ben bu ay da sevinemedim. Nasip... kendinize iyi bakin kizlar. Bir sure girer miyim bilmem
Canım pes etmek yok, yumurtlama takibi yaptırıyorsan adetinin 2. günü hemen başla yine bir sonraki aşamaya.
Klomen ilacı kullanıyor musun? Aynı sekilde benim de döngün son 3 ayda 25-28-32 oldu. Klomen geciktiriyor diye duydum.
Bir de aslında regl döngüsünün uzun olması yumurtalıklarının geliştiğini gösterirmiş..
Umarım bir sonraki aya biz de mutlu haberi veririz, dikkat et kendine.. Ben ağladım ağladım rahatladım.
Bende isimden ayrilali 2 ay oldu. Sahsen iyi ki de ayrilmisim full stres dolu bi isti, kaldiramiyordum artik. Biraz ara vericektim bu araya bebek girmis oldu
Sigarayi birakmana sebep oldugu icin bebisini tebrik ediyorum burdan
Sonucum cikmis82,63
iyi mi acaba
4 gun once 7,18 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?