Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

İyi akşmlarr hepinize
minigimmm adına çoook Mutlu oldum :) sayfaları okurken heyecanımı görmen lazım nasıl da merakla okudum.
Diğer yandan kırmızıları gören arkadaşlarım inşallah en kısa zamanda bizde güzel haberler alırız minigimmm gibi :)
Benim bat 3 gün geçti elimde bir tane test var ve şimdi mi yapsam sabah mı diye düşünüyorum Sizce?

Canim cok.tesekkur.ederim amin
Beni insallah fazla bekletmezsiniz ben herkes icin dua ediyorum

Canimm cok.sagol :)
Eger ilk defa gecikiyorsa simdi yap bence
Bende ogleden sonra yapmistim

Kızlar mehaba uyumayanları förünce koşayım dedim ben de yarın doktor yolu bekliyorum gözüme uyku girmedi. :) 82 çıkan arkadaşım adetin geçti mi ya da ne kadar geçti :)

Kızlar mehaba uyumayanları förünce koşayım dedim ben de yarın doktor yolu bekliyorum gözüme uyku girmedi. :) 82 çıkan arkadaşım adetin geçti mi ya da ne kadar geçti :)
:) hosgeldin canim
Normalde dun olmam lazimdi olmadim bugun gecikmenin 2. Gunu

:) hosgeldin canim
Normalde dun olmam lazimdi olmadim bugun gecikmenin 2. Gunu
Hoşbuldum canım :) direk kanda mı baktırdın acaba tebrik ederim seni o zaman :) benimde bugün 4.günü ben bi cesaret yaptırdım inşallah hayırlı sonuçları alırız dr gittin mi baktı mı ultrasonla :)

Tsk ederim canim. Ben baya bi aceleciydim adet olmadan 4 gun once idrar testi yaptim 2 kere negatifti ama birazcikta cizgi var gibiydi. Adete 2 gun kala ilk kan testini yaptirdim 7.18 cikti doktora gitmedim. Ikinci kan testini bugun yaptirdim 82,63 cikmis oda. Doktora yarin 1 de gidicem nasil bakar ne der hic tahmin edemiyorum :))

Sevindim canım senin adına inşallah kesinleşir :) giderek artıyor :) tedavi gördün mü canım :)

Sevindim canım senin adına inşallah kesinleşir :) giderek artıyor :) tedavi gördün mü canım :)
Sadece enfeksiyonum vardi onun icin ilac kullandim hemde genel muayene etti doktor gebelik icin herhangi bir problem olmadigini soyledi. Ve oldu hala alisabilmis degilim saskinim

Sadece enfeksiyonum vardi onun icin ilac kullandim hemde genel muayene etti doktor gebelik icin herhangi bir problem olmadigini soyledi. Ve oldu hala alisabilmis degilim saskinim
Ya değil mi biraz şok oluyo insan sonra a evet diyor. İnşallah olumlu şeyler duyarız doktordanda ya.

minigimmm cevabını görünce koşarak gittim ama yine negatif bu ikinci deneme genelde adetim düzenlidir gününde olurum ama gecen ay erken oldum. Bu ayda daha gelmedi. Benim hep adetten önce başım ağrır dün ağrı vardı yine ama neyse işte bekliyorum

Benim kirmizilar da 4gun gecikmeli geldiler :/ Gunlerim karman corman oldu. 28 unde olan ben adet araliklarim son 3 ayda 24 - 31 - 33. Gunlere dogru gecikmeli oldu.
Ben bu ay da sevinemedim. Nasip... kendinize iyi bakin kizlar. Bir sure girer miyim bilmem

Canım pes etmek yok, yumurtlama takibi yaptırıyorsan adetinin 2. günü hemen başla yine bir sonraki aşamaya.
Klomen ilacı kullanıyor musun? Aynı sekilde benim de döngün son 3 ayda 25-28-32 oldu. Klomen geciktiriyor diye duydum.
Bir de aslında regl döngüsünün uzun olması yumurtalıklarının geliştiğini gösterirmiş..
Umarım bir sonraki aya biz de mutlu haberi veririz, dikkat et kendine.. Ben ağladım ağladım rahatladım.

İnsaAllah canim sagolasin . Kafam cook karisik aslinda. Bu ay ilk kez klomen kullanmistim.
Simdi de klomen istesem mi yoksa hic gitmesem mi bilemedim. Artik butun enerjim bitti. Ben kuzenimdeyim aglayip rahatlayamadim da o yuzden
Sende mi simdi klomen kullaniyorsun

Bende isimden ayrilali 2 ay oldu. Sahsen iyi ki de ayrilmisim full stres dolu bi isti, kaldiramiyordum artik. Biraz ara vericektim bu araya bebek girmis oldu
Sigarayi birakmana sebep oldugu icin bebisini tebrik ediyorum burdan

Allah'ım bana da göstersin o işten ayrıldığım günleri :) bende çok yoruldum artık biraz evde dinlenmek istiyorum üniversiteden hemen sonra çalışmaya başladım yoruldum yoruldum yoruldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…