Evet hayatım beklemek çok zor. Bende ilk iki ay çok zorlandım doğrusu. Zaten bir de sabırsız bir yapım var. Ama araştırdıkca öğrendim. Misal aslında yumurta her ay muhakkak dollenirmis. Ama asıl gebeliğe rahime tutunca başlıyor. O zaman hcg denen hormon üremeye başlıyor. Ama ilk 13 haftaya kadar eğer bebekde sakatlık varsa rahim bebeği atıyor bu yüzden ilk üç ay düşük riski var. Bazen bu düşük ilk 6 haftada oluyor yani bebeğin kesesi oluşmadan. Eğer bu süreç içerisinde idrar testi pozitif sonuç verir sonradan negatife dönerse kimyasal gebelik deniyor buna. Tabi birde 4 haftaya kadar düşen fertilize olmuş yumurtalar var ki o da hiç tutunamadigi için aslında gebelik oluşmuyor. Biz korunmadigimiz her ay bunu yaşıyoruz. Sonra bir ay geliyor, mucize oluyor ve bebek tutunuyor :)))bilgilendirme için teşekkür ederimmiranda_1986 , biz de bebek için bu ay karar verdik , genel kontrole gitmiştim
tam 16. gunumdu bir kaç tane yumurtam oldugunu birtanesi olda 1.8 mm oldugunu yumurtlamam geçmediyse eger bu ay da şansım olabilecegini söylemişti .bu yuzden biraz ümitlenmiştim. o tarihten sonra korunmayı bıraktık .
beki bu ay için biraz geç kalmış olabilirim. eger yoksa bi an önce adet olup yeni çalışmalara başlmak için heyecanlıyım .
beklemek cok zor
Evet şekerim count down to pregnancy diye bir websitesi var. Orda ilk ayda istatistik olarak bana yüzde on şans vermişti :)WoW yine senden ve bu siteden birçok şey öğrendimmiranda_1986 çok teşekkür ederim. Bebeğini allahın izniyle kucağına alırsın inşallah. Ilk ayda gebe kalmak o zaman çok büyük bir mucize diyebilidiyebiliyorum
En az 1 hafta bekle derim kesin sonuc icinkızlar ben de bu ay ilk defa korunmadım , 24. eylülde adet olmam gerekiyordu 3 gun geçti ne adet ne gebelik belirtisi var
2 defa test yatım negatif acaba testi erken mi yapıtım ? test yapmak için kaç gün geçmeli ?
malesef biraz evvel adet oldum. bu ayda geçti.kızlar benim bata 2 gün kaldı. bir senedir deniyoruz. ondan önce yedi aylık hamileyken kaybettim bebeğimi. İnşallah bu ay tutar.
bir dahaki aya benimki inşallah canım.mavimli ve @ysnkbrnur inşallah kızlar bu ay size de ikinci çizgiyi görmek nasip olur. Bu topik bize pek bir uğurlu geldi. Darısı başınıza :)
kendimizi uzmek yoook, adet oldugumuz icin de seviniyoruz. cunku biliyoruz ki ureme sitemimiz calisiyor ve eger calismasaydi, yani adet olamasaydik cooook daha uzun sureler beklemek zorunda kalcaktik.bir dahaki aya benimki inşallah canım.
Merhaba bebek denememizin 3.ayı ve adetime yaklaşık 10gün varken kahve açık pembe gibi lekelenme oldum bunun açıklaması ne olabilir arkadaslar
Benimde adetime 7 gün var 6 7 gun onceden kasiklarim ağrıyor belim ağrıyor. Karnimda midemde şişlik var hamilelik olabilir mi
Ateşim normal goguslerimde biraz şişlik ve ağrı var benim gibi hamilelik sayan var mi suan.
Canım bu mesajdan sonra yazdın mi bisiler bilmiyorum ama coktandir girmiyordum son bir haftanin mesajlarina bakıyordum. Kaybetmeden yazayim dedim. Ben ikinci cizgiyi ssilikde olsa baya baya görüyorum kuzum ins hamilesindir:)Bu da benim malummmm sonum. Bat bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?