Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok şükür wc de korktuğum şey başıma gelmiyor şimdilik ama terstler böyle . Hiç değişme olmamış . Değer var sa artmiyor galibaAy evet yaa ilk ben de gitmeye korkuyordum. Sonra koşa koşa gitmeye başladım çünkü artık çişimi tutamıyorum! Dün gece 3 de 5 de ve 7 de en son 8 de uyandığımda yine kosturarak.
Bir de bir kuruyum ki sorma. Ellerim dudaklarım çatlıyor kuruluktan. Dilim damagıma yapıştı derler ya hakikaten yapışıyormus!! Dün 3lt su içtim
canım klomen beni bir hafta geciktirdi. üstelik inanılmaz düzenlidir periodum.Klomen geciktirio mu acep ya. Ben de kullandım. .bat bugün yarin bakalimm. HENÜZ .bişi yok.. bu arada tüm adet ve hamilellik belirtilerini de yasadimm
ben ikinci çizgiyi görüyorum valla
Artıyor artmaz olur muuu!!! Dün konuştuk bugün. İki günde bir ikiye katladigi için ertesi günunku az olur dedik ya...Canım çok şükür wc de korktuğum şey başıma gelmiyor şimdilik ama terstler böyle . Hiç değişme olmamış . Değer var sa artmiyor galiba![]()
![]()
Ben adet gordum bu ay cok umutluydum kendımı qarıp bıtkın hıss edıyorum canım hıc bısey ıstemıyo![]()
Ben adet gordum bu ay cok umutluydum kendımı qarıp bıtkın hıss edıyorum canım hıc bısey ıstemıyo![]()
İki gündür bende de var o akıntı neden bilmiyorum. Adet günüm yarın.. Bugün test yaptım çok net negatif çıktıGünaydın kızlar. Benden bu gün açık sarı sümüksü yapışkan bir akıntı geldi . Bir fikri olan varmı![]()
aklıma takmamak ıcın elımden gelenı yapıyorum.bu iş Allahın takdırı ovulasyonmus yumurtlamaymıs hepsı bos.kendıme cekı duzen vermem lazım boyle olmaz.Allah ikimizidr sevındırır ınşalllah canımSeni çok iyi anlıyorum canım. İnsan kendini moralmen yerlerde hissediyor. Aynı duyguları paylaşıyoruz. Ama yılmak yok yola devam !!!
Teşekkür ederim canı.Allah daha iyisinı bilir tabii kiCanim umudunu kaybetme benim bir arkadaşım yumurtalik rezervi çok az olmasına rağmen hamile kaldı. Allah var gam yok. Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
Seni çok iyi anlıyorum canım. İnsan kendini moralmen yerlerde hissediyor. Aynı duyguları paylaşıyoruz. Ama yılmak yok yola devam !!!
Testi doğru zamanda yapmışsın beklenen adet gününde (bat) çıkmalı, senin ki geçmiş.kızlar ben de bu ay ilk defa korunmadım , 24. eylülde adet olmam gerekiyordu 3 gun geçti ne adet ne gebelik belirtisi var
2 defa test yatım negatif acaba testi erken mi yapıtım ? test yapmak için kaç gün geçmeli ?