- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
hayatim yurt disindayim ya ben yedi saat gerideyim, yeni kalktim. yemin ediyorum ki sana kahvalti yaptik esimle, icimden dedim ki sunu bitirsemde baksam vorones acaba guzel bi haber verir mi bize diye. o niyetle girdim. salak kadinlar klubu bana bildirim de vermemis, bir saattir hangi topikti bu diye onu ariyorum.Kızzz nerelerdesin. Herkes bana hamıssın dio .sen de dedin. Ay . Çok salakça mutluyum guluom deli deli. . Yarın gene yapım. Gelmedi şimdiye kirmizilar. İnşallah da gelmez
Ay inşallah canım benim. Hep umutsuzluk benim hikayem. Ama.anlatcam gene de . Ay yarın gelsin. Testim koyu çıksın . Ay inşallahAy ben bile heyecanlandımm, yarın sabah ilk idrarinla yap inş hamissindir. Sonra bize hikayeni yazarsin :)
Canimmm yaaa kalbinin güzelliği o kadar mesafeler aramızda olsa da anlasiliyor. Testlerin benimkilere gore çok koyu. Ve orijinal.benim ki 3 liralık testlerden . Dijital neyin bulamam bu allahın doğusunda. Ankara da ailemin yanında olsam.giderdim mde .hayatim yurt disindayim ya ben yedi saat gerideyim, yeni kalktim. yemin ediyorum ki sana kahvalti yaptik esimle, icimden dedim ki sunu bitirsemde baksam vorones acaba guzel bi haber verir mi bize diye. o niyetle girdim. salak kadinlar klubu bana bildirim de vermemis, bir saattir hangi topikti bu diye onu ariyorum.
aa bi geldim, cift cizgi! gul tabi, bebeginle ilk gunun bugun! kizzz bizimkiler dorder gun arayla dogcaklaaar. ayy cok sevindim, yoldas olcaz birbirimizeeee! :)))
hayatim sansin varsa dijital hamilelik testlerinden al. biraz pahali oluyorlar ama bir kereligine bisi olmaz. benimde ilk cizgiler cok silikti o yuzden sadece dijital teste inanabilmistim. atiyorum sana resimlerini.
bir de ikinci resmimi atiyorum. orda silik cizgiyi carsamba sabahi yaptim yani battan iki gun sonra. daha koyu olani da cuma gunu yaptim yani battan dort gun sonra. anca anca koyulasiyor.
Çok isterim. Senle yoldaas olmayı. .yazarız birbirimizié ay cok güzel. .Ama çok ümitlendim bugün ya . Yarin adet olursam yikilirimhayatim yurt disindayim ya ben yedi saat gerideyim, yeni kalktim. yemin ediyorum ki sana kahvalti yaptik esimle, icimden dedim ki sunu bitirsemde baksam vorones acaba guzel bi haber verir mi bize diye. o niyetle girdim. salak kadinlar klubu bana bildirim de vermemis, bir saattir hangi topikti bu diye onu ariyorum.
aa bi geldim, cift cizgi! gul tabi, bebeginle ilk gunun bugun! kizzz bizimkiler dorder gun arayla dogcaklaaar. ayy cok sevindim, yoldas olcaz birbirimizeeee! :)))
hayatim sansin varsa dijital hamilelik testlerinden al. biraz pahali oluyorlar ama bir kereligine bisi olmaz. benimde ilk cizgiler cok silikti o yuzden sadece dijital teste inanabilmistim. atiyorum sana resimlerini.
bir de ikinci resmimi atiyorum. orda silik cizgiyi carsamba sabahi yaptim yani battan iki gun sonra. daha koyu olani da cuma gunu yaptim yani battan dort gun sonra. anca anca koyulasiyor.
bence adet olmayacaksin sen voronescim, hiiiiiic uzme kendini. bugun guzel seyler dusun. hayaller kur. yarinin isini yarina birak. niye su anda bir neden yokken uzulesin ki?? :)))Çok isterim. Senle yoldaas olmayı. .yazarız birbirimizié ay cok güzel. .Ama çok ümitlendim bugün ya . Yarin adet olursam yikilirim
Bat günün ne zamandı canımÇok isterim. Senle yoldaas olmayı. .yazarız birbirimizié ay cok güzel. .Ama çok ümitlendim bugün ya . Yarin adet olursam yikilirim
Deli ve çok tatlısın. ..bence adet olmayacaksin sen voronescim, hiiiiiic uzme kendini. bugun guzel seyler dusun. hayaller kur. yarinin isini yarina birak. niye su anda bir neden yokken uzulesin ki?? :)))
artik stres yok, kendini yormak yok. :) hosgeldin aramizaaaa :)))
testlerimin dijital olani clearblue oteki de first response. sanirim clearblue turkiye de var da first response var mi bilmiyorum. kucuk bir yerde oldugunu soylemistin, o yuzden sansin var mi diye sordum. cunku ben de ilk defasinda inanamamistim. ama clearblue 1-2 haftalik gebe deyince anca o zaman inandim. pili bitene kadar da bana yalan soylemiyon deee miii soylersen cok kizarim bak haaa diye konustum testle! hehehe :) kalbimin guzelligi belli olur mu bilmiyorum ama azicik deliyim o oluyordur herhalde. :)
Hahah görecektin tabii!! Niye gormeyesin. Artık senin anne olma Zamanın :))Deli ve çok tatlısın. ..clearblue yi duymuştum. Yarın testi yapcam bakalım. İnsallah koyulasır. . Adet . Gelmese . P.tesi kan testi yaparım. .Ay allahım. Bugünleri de mi görcektim. İnş. Fos cikmammm çok kaptırdım kendimi
Bu arada testler iki günde bir koyulaştıgi belli oluyor. Yarın belki biraz daha koyu ama silik çıkabilir. Eğer çok fark olmazsa hemen moralini bozma.Deli ve çok tatlısın. ..clearblue yi duymuştum. Yarın testi yapcam bakalım. İnsallah koyulasır. . Adet . Gelmese . P.tesi kan testi yaparım. .Ay allahım. Bugünleri de mi görcektim. İnş. Fos cikmammm çok kaptırdım kendimi
Evet sabahtir .100 kere gösterdim. Bakio teste gidip gelip . Silik işte var işte deyip deyip duruo. Allam . Tırt çıkarsam. En çok da onu umutlandirdim die . Çok üzülürümHahah görecektin tabii!! Niye gormeyesin. Artık senin anne olma Zamanın :))
Eşine söyledin mi?
Yok silik çıksa üzülmem de.. bembeyaz çıkarsa .Bu arada testler iki günde bir koyulaştıgi belli oluyor. Yarın belki biraz daha koyu ama silik çıkabilir. Eğer çok fark olmazsa hemen moralini bozma.
CikmaaaaZ!! Aaaaa bu kadar melodramatik olma bakalım. Güzel şeyler düşün. Bak adet olcam diyordun o da olmadı. Ben sana dedim. O kremalı gibi akıntı gelince gebe oluyorsunnn :))Yok silik çıksa üzülmem de.. bembeyaz çıkarsa .
Ama.o olunca ben adet olurum diodum hep oluodum da. İnşallah olmammmmm oyyyy çok dusunmim artık yarın ı bekliyim.CikmaaaaZ!! Aaaaa bu kadar melodramatik olma bakalım. Güzel şeyler düşün. Bak adet olcam diyordun o da olmadı. Ben sana dedim. O kremalı gibi akıntı gelince gebe oluyorsunnn :))
Ahhahaha açık koy kendine unutma. Ben Çayı bıraktım. Bitki çaylarini çok severim ama onların da bazıları zararlı olabiliyormuş. Siyah çayı açık içersen olurmuş.Ama.o olunca ben adet olurum diodum hep oluodum da. İnşallah olmammmmm oyyyy çok dusunmim artık yarın ı bekliyim.
Çay koymuştum gidip bardakları getireyim. Karşılıklı içelim .. Ay bu ne ayol.valla catliycimmmmmm
Aaa bilmiodum. Ben açık çay da sevmem kiAhhahaha açık koy kendine unutma. Ben Çayı bıraktım. Bitki çaylarini çok severim ama onların da bazıları zararlı olabiliyormuş. Siyah çayı açık içersen olurmuş.
Valla kuşum ben de böyleyim bir haftadır. Ay orda mısın. Sakın gitme tamam mı bebiş diye diye geçirdim bütün haftayı. Ama işte sonra çarşamba dan cuma ya rengi koyulasinca testlerin rahat ettim. Düşünsene ben burda verdiğim kanın değerini tee iki hafta sonra öğrencem
Ay bisürü yazdım yazdım. Silindi puffAhhahaha açık koy kendine unutma. Ben Çayı bıraktım. Bitki çaylarini çok severim ama onların da bazıları zararlı olabiliyormuş. Siyah çayı açık içersen olurmuş.
Valla kuşum ben de böyleyim bir haftadır. Ay orda mısın. Sakın gitme tamam mı bebiş diye diye geçirdim bütün haftayı. Ama işte sonra çarşamba dan cuma ya rengi koyulasinca testlerin rahat ettim. Düşünsene ben burda verdiğim kanın değerini tee iki hafta sonra öğrencem
Ay evet yaa ilk ben de gitmeye korkuyordum. Sonra koşa koşa gitmeye başladım çünkü artık çişimi tutamıyorum! Dün gece 3 de 5 de ve 7 de en son 8 de uyandığımda yine kosturarak.Aaa bilmiodum. Ben açık çay da sevmem kiay bebis gelsin de .ben çay da içmem gerekirse
Kan sonucunu 2 hafta sonra alsam. İkiye ayrılırm:)
Kız wc ye gitmeye korkuyorm. Bat bugün ya ya gelirse die. Oy allam . Ne güzel bi his ama yaa. İnşallah hayal kırıklığına ugramam
Ay inşallah canım benim. Hep umutsuzluk benim hikayem. Ama.anlatcam gene de . Ay yarın gelsin. Testim koyu çıksın . Ay inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?