Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benm dün 29. Gunumdu negatif çıktı bugün de gelmedi tek belirti kabızlık o da adet öncesi sıklıkla olur.

Kizlar gecikmenin 13.gunune girdim. Iki saat once sol kasigima cok agri girdi hala devam ediyor. 10_15 adim burazcik agir poset tasidim ondan sonra basladi agrimaya. Acaba bebiş varda ona biseymi olduki. Valla catlicam artik :/

Canım çok şükür wc de korktuğum şey başıma gelmiyor şimdilik ama terstler böyle . Hiç değişme olmamış . Değer var sa artmiyor galiba

Canım çok şükür wc de korktuğum şey başıma gelmiyor şimdilik ama terstler böyle . Hiç değişme olmamış . Değer var sa artmiyor galiba
Artıyor artmaz olur muuu!!! Dün konuştuk bugün. İki günde bir ikiye katladigi için ertesi günunku az olur dedik ya...
Ama bence koyulasmis. İkinci çizgi resmen var! Benim de ilk testim işte aynen böyleydi bat in ertesi günü :))

vorones cim tebrik ederim :) sağlıkla huzurla kucağına alırsın insallahhh.

Ben adet gordum bu ay cok umutluydum kendımı qarıp bıtkın hıss edıyorum canım hıc bısey ıstemıyo

Canim umudunu kaybetme benim bir arkadaşım yumurtalik rezervi çok az olmasına rağmen hamile kaldı. Allah var gam yok. Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.

Seni çok iyi anlıyorum canım. İnsan kendini moralmen yerlerde hissediyor. Aynı duyguları paylaşıyoruz. Ama yılmak yok yola devam !!!
aklıma takmamak ıcın elımden gelenı yapıyorum.bu iş Allahın takdırı ovulasyonmus yumurtlamaymıs hepsı bos.kendıme cekı duzen vermem lazım boyle olmaz.Allah ikimizidr sevındırır ınşalllah canım

Seni çok iyi anlıyorum canım. İnsan kendini moralmen yerlerde hissediyor. Aynı duyguları paylaşıyoruz. Ama yılmak yok yola devam !!!

kızlar ben de bu ay ilk defa korunmadım , 24. eylülde adet olmam gerekiyordu 3 gun geçti ne adet ne gebelik belirtisi var
2 defa test yatım negatif acaba testi erken mi yapıtım ? test yapmak için kaç gün geçmeli ?

kızlar ben de bu ay ilk defa korunmadım , 24. eylülde adet olmam gerekiyordu 3 gun geçti ne adet ne gebelik belirtisi var
2 defa test yatım negatif acaba testi erken mi yapıtım ? test yapmak için kaç gün geçmeli ?
Testi doğru zamanda yapmışsın beklenen adet gününde (bat) çıkmalı, senin ki geçmiş.
Geç ovulasyon olmuş olabilirsin. O zaman Bat da kayar. Bir kaç gün daha bekleyip adet olmazsan tekrar test yap. Ama ilk ayda çok az insan gebe kalıyor. Çünkü rahim kendini hazırlıyor. Hatta bu da hormonal değişikliklere sebep olabilir. Benim ilk korunmadigim ay regli döngüm 29 günden 37 güne çıktı. İki ayda öyle devam etti. Rahimin kalinlasmasi ve gebeliğe hazırlanması bazen bir kaç ay sürebilir. Ben üçüncü denemem de gebe kaldım. Ama bir seneye kadar normal diyor doktorlar.
Hamilelik belirtileri de bat tan sonra ortaya çıkıyor. Ondan önce yaşadıklarımız biraz psikolojik galiba. Ben bir hafta önce öğrendim gebe olduğumu. Dhaa yeni yeni göğüslerim şişiyor, uyku düzenim bozuluyor, midem bulanmaya bugün başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…